MAC VIVA GLAMmorous Lip Palette

27.11.14
MAC VIVA GLAMmorous Lip Palette

MAC VIVA GLAMmorous Lip Palette

Selvfølgelig har jeg alle MAC VIVA GLAM læbestifterne, det har jeg ikke bare, fordi de er fine… Det er heller ikke bare købetrang, der gør, at jeg altid køber de nye VIVA GLAM læbestifter, når de bliver lanceret… For mig er det lige så meget et signal om, at jeg gerne vil støtte gode initiativer og formål. Og selv om jeg selvfølgelig synes, at langt de fleste af farverne er både smukke og anvendelige. Så er det mest det gode formål, jeg har i tankerne, når jeg køber VIVA GLAM.

Undtagelser
Det er efterhånden sjældent, at jeg shopper igennem. Alligevel er der nogen ting, som bare flyver ned i kurven, enten når jeg shopper online eller ude i virkeligheden. De ting som jeg bare må eje, uanset om jeg behøver dem eller ej… Hånden på hjertet… det er jo uendelig sjældent, at jeg virkelig behøver noget… i hvert fald når det gælder makeup og hudpleje.
Da MAC VIVA GLAMmorous Lip Palette fangede min opmærksomhed, røg den øjeblikkeligt ned i kurven, selvom jeg er helt bevidst om, at den ikke bliver brugt foreløbig!

Klassikere og nyheder
De seks læbestifter i MAC VIVA GLAMmorous Lip Palette er de første seks VIVA GLAM lanceringer, altså dem der hedder VIVA GLAM I, II, III, IV, V og VI. Du kan læse Katjas beskrivelser af farverne og lidt om VIVA GLAM i dette ældre indlæg.
En af min mors favorit læbestifter er VIVA GLAM VI, som jeg også selv bruger flittigt. Vi bruger den dog meget forskelligt, for min mor bruger den alene, og jeg bruger den altid ovenpå en lip liner, fordi jeg synes, den er for transparent alene.
Der er også et andet VIVA GLAMorous kit, som består af de to Rihanna læbestifter, hvoraf den røde er en af mine favoritter, og den gråbrune nuance med lilla shimmer mest minder mig skrækkelig meget om min favorit læbestift i midt halvfemserne… GYS! De to læbestifter ligger i en skøn lille glimmermakeuppung.

World Aids Day
På mandag er det som bekendt den 1. december (hellige makrel… så er det virkelig snart jul)… Det betyder også at MAC larmer. Traditionen tro foregår det på MAC standen i Magasin på Kgs. Nytorv, som i år får besøg af Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, Nicci Welsh, Peter Mygind, Saseline, Shirley, Silas Holst og Søren Hedegaard.
Det er altid et stort øjeblik at se checken blive overrakt! Derfor prøver jeg altid at nå forbi, og så har jeg min egen tradition med at få købt årets til og fra kort selvfølgelig fra MAC.

Køb Keepsakes VIVA GLAMorous hos MAC, i MAC PRO FSS på købmagergade, i Magasin og Salling i Aalborg og Aarhus. MAC VIVA GLAMmorous Lip Palette og VIVA GLAMorous sættet med makeuppungen koster begge 385 kroner, online finder du VIVA GLAMorous i Magasin Webshop og i MAC’s egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *