Vinderen af Chanti konkurrencen

22.11.14

Ring

Sponsoreret indlæg

Det nytter ikke meget at beklage stilheden, for jeg er en temmelig sølle dåse i øjeblikket. Desværre er jeg blevet syg og er mildest talt ikke mange sure sild værd. Det er ikke særlig spændende, og det der med at være sengeliggende passer mig dårligt. Så hvis du synes, at jeg er træls for tiden, så forstår jeg det egentlig godt.
Heldigvis har min ældste søn været så sød at hjælpe mig med at få trukket en vinder af gavekortet til Chanti. Han har læst alle kommentarerne højt for mig, valgt ti som skilte sig ud og blandt dem trukket den endelige vinder.

Vinderen
Det er ikke spor let at vælge en vinder ud af så mange håbefulde besvarelser. Og derfor var det afgjort mere retfærdigt, at han trak vinderen. Min søn var heller ikke et øjeblik i tvivl, selvom de ti han valgte ud i hans øjne alle fortjener et gavekort. Vinderen af gavekortet til Chanti blev:

  • Mia (16. november 2014 D. 20:38)
    Oh wow, jeg vidste ikke at man skulle gå efter noget der passede til ens ansigtsform! Tak for tippet – så ved man hvad man skal gå efter næste gang… og så skal jeg vist se mine øreringe igennem og se om jeg faktisk har noget der klæder mig.
    Jeg går personligt altid efter noget der er simpelt og klassisk, som der har en eller anden speciel udstråling og som symboliserer noget. Oftest er det armbånd, da jeg har meget små fingre og ikke kan passe ringe og jeg er ret allergisk når det kommer til øreringe, hvilket gør jeg har meget få.
    Alle fortjener selvfølgelig at vinde gavekortet, og ville da også gerne selv vinde. Jeg fylder 25 år lige før jul, og det ville være dejligt at kunne købe et nyt smykke som fejring af dagen, samt et symbol på min kamp med en desværre langvarig og hård sygdom, som ikke slutter inden for den nærmeste tid.

Stort tillykke og rigtig god bedring til Mia, jeg sender dig en mail :-*

Til jer der ikke vandt
Først og fremmest tak til alle jer, der deltog i konkurrencen.
Selvom du ikke vandt, behøver du ikke at fortvivle. Der er nemlig stadig 20 % rabat på hele Chanti.dk resten af november og december. Det eneste, du skal gøre for at få rabatten, er at indtaste rabatkoden: PUDDER i indkøbskurven, inden du kommer til betalingen. Så kan du stadig nå at spare en ordentlig sjat på julegaverne eller på lidt forkælelse til dig selv.

Billedet af den smukke ring er lånt fra Chanti.dk

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mia

Åh tusind tak – det var virkelig en glædelig nyhed, som ærligt gjorde mig rigtig glad! Og tusind tak til din søn for at have valgt mig 🙂
Jeg håber du får det bedre og at sygdommen snart forlader din krop (be gone illness!), for det er virkelig ikke sjovt at være syg på dette tidspunkt af året.

Anne W.

Kære Helene!
Jeg synes, det er flot, at du ene kvinde holder liv i bloggen, mens Katja er på barsel. Det er jeg virkelig taknemmelig for. Pas godt på dig selv og rigtig god bedring!
KH Anne

Helene Randløv

Hej Anne
Mange tak! Jeg har det allerede bedre…
Men jeg skal åbenbart helt ned at ligge, før jeg kan finde ud af at være syg 😛
Kh. Helene

Vesna B Matovuc

Stort tillykke 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *