Mádara Flower Dust Lotion

16.11.14
Mádara Flower Dust Lotion

Mádara Flower Dust Lotion

Alt, der glimter, skal nærstuderes og helst også med hjem. Er det makeup, giver det næsten sig selv, men det gælder også med lotions og olier og den slags. Selvom det er en indrømmelse, jeg før har delt med dig, så er det igen ude i lyset… Hej jeg hedder Helene, og jeg er en krage!
Da det endnu var sommer landede Mádara for alvor i min bevidsthed, fordi det gik op for mig, at det i øvrigt ret skønne, meget naturlige og økologiske mærke netop har en bodylotion med shimmer.

Summer lovin’
Den glitrende lotion hedder Flower Dust Lotion, og jeg brugte den ret meget i sensommeren, for derefter at glemme den lidt. Den behandling var den åbenbart utilfreds med, for da jeg skulle ud forleden, gjorde den på en temmelig ufølsom måde opmærksom på sig selv, ved at falde ned lige ned i hovedet på mig fra den hylde, hvor den stod.
Selvom det endte med en ret øm bule i panden, så var det ikke den værste dag, for festen jeg skulle til bød på dæmpet belysning og levende lys, og en smule lotion på arme og dekolletage giver huden den lækreste glød.

Mádara Flower Dust Lotion swatch
Her er nok til det meste af armen, hvis du bruger Mádara Flower Dust Lotion alene

Sæson for glitter
Nu hvor julefrokosterne står for døren, er jeg rigtig glad for, at jeg har opdaget den igen. Mádara Flower Dust Lotion kan selvfølgelig bruges året rundt, men denne type produkter har det med at blive brugt mest sommer og vinter… her hjemme i hvert fald. Den giver en rigtig fin glød både til lys og mørk hud, så du behøver altså ikke at være brun. Derimod kan du snyde lidt med Mádara Flower Dust Lotion, hvis du synes huden trænger til et pift…

Lidt sej og ret vild
Det er en lidt sej lotion, altså skal der arbejdes lidt, når den skal smøres ud. Der er ikke sparet på glitteret, og selvom det ser ret lækkert ud, så kan den med fordel blandes op med en anden creme eller lotion, hvis du vil have en mere modereret version. Duften er ualmindelig grøn, men den er forsvundet næsten før den er smurt ud. Den dufter simpelthen af birketræ, friske blade og forår. Birkereferencen er ret fin, synes jeg, det er jo netop birkesaften, Mádara er så kendt for.

Mádara Flower Dust Lotion koster 199 kroner, og du finder den i Magasin, Pure Shop og GreenSkin, som også sælger den online.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Lise

Lige nu på tilbud hos RENvelvære til 159,20,- 🙂

Helene Randløv

Cool tak for tip Lise :-*

Mette

Hej dåser
Først – tak for en fantastisk og brugbar blog! 🙂 Jeg har et lille spørgsmål som jeg ikke synes jeg kan finde svar på her på bloggen.
Jeg undrer mig lidt over forskellen på bumser. Da jeg var teenager var min typiske bums gul og med hvidt flydende snask når den blev trykket. Nu er mine bumser mere “hårde” og det er en hård og fast lille klump der kommer ud når den trykkes. Har de forskellige typer bumser navne? For det er vel ikke det samme – og den sidste type er vel ikke “bare” en hudorm? Og jeg tænker, at de nok også skal behandles forskelligt..?
Jeg ved, at I har meget travlt, så håber ikke mit spørgsmål er ubelejligt. Jeg har bare undret mig længe 🙂
Mvh

Helene Randløv

Hej Mette
Jeg har søgt hjælp… Og når jeg har læst nok, får du et helt indlæg om dette :-*
Jeg har nemlig også selv været meget nysgerrig…
Kh. Helene

Mette

Det vil jeg glæde mig til! 🙂

Manja // ManjaChavy.com

Du er da ikke en krage, men en skade, Helene 😀 En (gammel) krage er noget andet, og det vil jeg da ikke ligefrem kalde dig 😀

Helene Randløv

Hahaha… Tak for det :-* Det med de skinnende ting gælder nu alle kragefuglene også diverse skader, ravne, alliker og så altså kragerne…
Kh. Helene

Manja // ManjaChavy.com

Haha, ok min fejl! :*

Mette E.

Kære Helene og Katja
Må jeg spørge til et tidligere indlæg. Jeg læste om Helenes cosmelan behandling. Jeg har selv meget lyst til at prøve cosmelan, men mest af alt døjer jeg med to pigmentpletter – en på hver kind på ca. 1/2 centimeter i diameter. Så jeg ved ikke om de to kan “forsvarer” det lidt hårde forløb med cosmelan, som I beskriver. Derfor vil jeg spørge, om I tror cosleman creme 2 kan hjælpe lidt? Eller er den på niveau med eucerin pigmentserum virkningsmæssigt? Jeg røg DESVÆRRE i fælde med laser og pletten på min venstre kind er blevet meget tydligere siden laser. Jeg har meget fokus på mine pletter og vil gerne gøre noget. Det kan godt være den bedste løsning er hele pakken med cosmelan. Hvad er jeres erfaring?
Hilsen mette

Helene Randløv

Hej Mette
Du har læst om Katjas Cosmelan behandling 🙂 For jeg har ikke prøvet Cosmelan.
Jeg ville afgjort starte med Eucerin, se hvad der sker efter et par måneder. Det er ret så effektivt.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *