Konkurrence: Vind et års forbrug af Pantene Pro-V produkter

13.11.14
Pantene Repair and Protect Shampoo

Pantene Repair and Protect Shampoo

Skrevet i samarbejde med Pantene

Nu er det endelig blevet tid til den konkurrence, som vi har hintet til et par uger… Præmien er i mine øjne helt vildt cool, for helt ærlig… Hvem vil ikke gerne vinde et års forbrug af nogen rigtig gode hårprodukter? Personligt kan jeg skrive under på, at både mine tre mænd og jeg er virkelig tilfredse med den nye lancering fra Pantene. Det er selvfølgelig shampooerne med den nye: Antioxidant Damage Blocker Technology, jeg taler om, og det er også dem, du kan vinde.

Giv tid
I starten føles håret bare mere medgørligt, men jeg synes også at glans og struktur bliver forbedret gradvis. Min ældste søn (altså ham med det lange hår) er blevet spurgt en del gange i de forgangne uger, hvad han gør ved sit hår, og jeg kan godt forstå, at folk spørger, for det ser bare virkelig sundt og stærkt ud, meget mere end det i hvert fald har gjort længe, for hånden på hjertet han trænger til at få klippet spidserne.
Og mens du venter på virkningen, kan du med fordel nyde duften af produkterne. Det er så sjovt, at duften på en shampoo i den grad kan tage én på en rejse i tiden… Forleden tog jeg i hvert fald mig selv i at nynne en sang, som jeg ikke har hørt længe, og det eneste der rigtig kunne kædes sammen med hukommelsen om netop denne sang, er duften af Pantene Pro-V.

Konkurrencen
Det bliver lidt anderledes, end det plejer at være, for vinderen af konkurrencen, bliver nemlig offentliggjort nederst i tirsdagens tip på tirsdag den 18. november og altså ikke i sit eget indlæg, som vi plejer.
Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du holder ekstra godt øje på tirsdag, så du ikke går glip af en virkelig lækker præmie.
Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at du skal skrive om en oplevelse, person, musik eller noget helt fjerde du bliver mindet om, når du møder en særlig duft…. Jeg glæder mig meget til at læse jeres oplevelser!

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
139 kommentarer
Anette

Jeg kom lige gående forbi duften: “Private Collection” fra Estee Lauder. Den duft brugte jeg i først 90èrne og duften førte mig tilbage til mine ungdoms forelskelser, rejser, uafhængighed, sommerfester, og glæde : )
Kardemommeduften skaber fornemmelsen af hygge og kærlighed, da min mormor altid bagte boller med kardemomme, når vi børnebørn kom. Skønne skønne minder : )

Louise

Der findes noget vaskepulver, jeg ved ikke hvilket, der altid giver mig flashbacks til at være 14 år og på spejderlejr, hvor jeg mødte denne her virkeligt søde engelske dreng, der gik i grøn/gul/blå stribede rugbytrøjer der havde været igennem det vaskepulver… *lidtsuk*

Helle Sørensen

Alt med kokos duft i bodylotions og solcremer, minder mig om min vilde guidetid i starten af 00′ erne… Fest, farver og ingen bekymringer og søde sydlandske mænd, det var en fantastisk periode.

Maja

Duften/lugten af våd uld får mig altid til at tænke tilbage på min gymnasieveninde – det er ca 10 år siden, jeg havde en rød hat lavet af uld som jeg altid gik med dengang (syntes selv det var vældig smart). En dag havde jeg den på i regnvejr og min veninde og jeg grinede og grinede fordi vi syntes at lugten mindede om karse.
Så sjovt og hyggeligt minde fra en temmelig random duft 🙂

mia

Efter en træning lagde jeg mærke til duften fra min proteinpulver. Det duftede fuldstændig som modellervoks. Hver gang jeg drikker den, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor mange timer jeg har brugt på at sidde og forme.

Lærke Bjorholm

duften af mælkechokolade med appelsin minder mig altid om min bedste efterskoleveninde, da vi engang delte en hel plade chokolade med appelsin krokant, og havde kvalme og ondt i maven resten af dagen. Selvom kvalmen ikke var sjovt var det en af de bedste weekends i mit liv, og duften minder mig altid om hvor sjovt vi havde det, og om hvor meget jeg savner hende

Louise H.

Da jeg var start-teenager brugte jeg en deospray med citrusduft, bare en billig én fra Aldi. Hver eneste gang jeg dufter til noget der dufter lidt citrusagtigt, så minder det mig om at være 13 år igen, og fjolle rundt.

Helene

Duften af roser bringer mig tilbage til barndommen hvor min kusine og jeg plejede at hapse bladene fra vores bedstemors roser, presse saften ud i små flakoner med en hvidløgspresser, og sælge det som parfume fra en bod på vejen.

Louise Blom Pedersen

Når duften af kanel kommer snigende, som en ninja, kommer jeg altid til at tænke på min mormor, der nu desværre er afgået ved døden, og hendes fantastiske øl-kage. Hun serverede den ALTID når vi kom på besøg – og helst med et godt lag tandsmør. Så op til jul, hvor folk har det med at bruge kanel lidt oftere end ellers, så er det sgu hende der tit får mine tanker 🙂

Rikke

Da jeg var i Thailand havde jeg en White Musk showergel med fra The Body Shop, og jeg brugte den hver dag i de to uger jeg var der. Da jeg kom hjem, begyndte dugten pludselig at minde mig om blåt vand, hvide sandstrande og masser af solskin, hvilket var fantastisk der midt i marts måned! Faktisk begyndte jeg at spare helt vildt på produktet, og det blev kun brugt de dage hvor havde brug for noget ekstra forkælelse og solskin.

Din kommentar