The Body Shop Bath Gloves

23.10.14
The Body Shop Bath Gloves

The Body Shop Bath Gloves

Det var en lang debat jeg havde med mig selv om titlen på denne anmeldelse, eller hvad du nu vil kalde dette indlæg. The Body Shop Bath Gloves er et af de der produkter, som aldrig får den omtale, som de egentlig fortjener. Det er hverdagens helte, og dem man bare bruger per refleks helt uden at tænke over det. Sådan nogle finder man selvfølgelig også på mit badeværelse, og en af dem er altså The Body Shop Bath Gloves.

Inspirationstur
Da jeg alt for sent i går aftes kom i tanke om, at jeg da vist ikke havde et indlæg at udgive til torsdag, måtte jeg lige på inspirationstur på badeværelset. Det var faktisk en aha-oplevelse i den forstand, at sortimentet i badet næsten udelukkende består af de produkter, som jeg altid kan stole på. De pålidelige favoritter som jeg kender effekten af, og som ikke behøver et længere studie at bruge.

De glemte helte
Katja har mange gange opfordret mig til at skrive om nogle af de produkter, som sandsynligvis ikke er videre præsentable, fordi de står fast i bruseren eller på hylden, og bliver fedtet ind, skyllet og bare brugt. Billedet ovenfor er da også skrækkeligt misvisende og et særdeles sjældent syn. De badehandsker, som allerede hænger på badeværelset, er nemlig blevet vasket MANGE gange, og selvom funktionen er i top, så er de godt nok ikke særlig kønne.

Handskerne
Det er lidt en afhængighed jeg har af skrubbende ting… det har jeg efterhånden afsløret flere gange. The Body Shop Bath Gloves er en af de skrubbere, som jeg har holdt fast ved i længst tid. Vi to går mange år tilbage, og jeg har ALTID et par med mig, når jeg skal i bad andre steder end her hjemme. Faktisk føler jeg slet ikke, at mine fødder kan blive rigtig rene uden… Det kan de naturligvis godt, men jeg har det afgjort bedst med, at de lige bliver skrubbet. Hele kroppen får kun sjældent en tur, for mig er den daglige skrubning altså forbeholdt fødderne.

Anbefaling
The Body Shop anbefaler, at du bruger handskerne med en flydende sæbe. Det gør jeg også på fødderne eller det vil sige, det er nu oftest en let skummende badeolie, jeg bruger.
Husk at eksfoliere med måde! To til tre gange om ugen er rigeligt, hvis du giver hele kroppen en tur.
Den daglige skrubning af fødderne, har kureret mig hundrede procent for en masse uklædelig hård hud, og både neglebånd (på tæerne) og hæle er ligeledes fine.

The Body Shop Bath Gloves koster 30 kroner, og du finder dem i The Body Shop butikkerne rundt om i landet eller i The Body Shop Webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Søs / Frk NV

Virker de seriøst på hård hud?? Jeg har overvejet handskerne længe, men er endnu ikke nået frem til kassen med dem. Det må vidst ændres – de lyder til at være en investering værd, hvis de virker på fødderne 🙂

Helene Randløv

Hej Søs
Ja, det gør de… Især hvis du bruger dem sammen med en god fodcreme med masser af carbamid (tjek søgefeltet, vi har en del liggende om forpleje).
Kh. Helene

Annika

Hej søde Helene og Katja! Jeg vil først lige sige tak for at redde min hverdag gang på gang, med jeres gode anbefalinger og vejledninger!! Jeg vil lige høre til om disse handsker kan erstatte en body scrub, og om de kan være behjælpelige til at reducere/fjerne talgknubber?? Hilsen en desperat knoppet und kvinde 🙂

Helene Randløv

Hej Annika
Ja, men de erstatter jo ikke den fugt, som de fleste scrubs trods alt giver. Dine “talgknopper” er med garanti noget andet… prøv lige at læse her:
https://pudderdaaserne.dk/2010/05/06/rode-knopper-pa-armene-keratosis-pilaris/
Kh. Helene

Anne F.

De må prøves! Må man spørge om hvilken ‘let skummende badeolie’ som du bruger? 🙂

Saima

Tror det en af dåsernes favoritter. Den hedder exomega cleansing oil 🙂
Er også helt vild glad for den selv, så dejlig mild! :o)
http://www.webapoteket.dk/personlig-pleje/kropspleje/a-derma-exomega-vaskeolie-p-211487

Helene Randløv

Det er det nu ikke… Men det er også et godt bud!
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej Anne
Det må du i hvert fald! Det er denne her:
https://pudderdaaserne.dk/2014/08/17/loccitane-amande-huile-de-douche/
Kh. Helene

En annen en

Tak for jeres fremragende råd, de bliver bare ved at komme! Jeg måtte nævne jer i svømmehallens omklædningsrum i går, da jeg overhørte en pige tale om sin forfærdeligt tørre hud – så jeg håber, hun husker navnet og kommer herind og får gode råd.
Mht. skrubbehandskerne – har I (eller andre læsere) lagt mærke til om et mærke er bedre end andre?

Saima

Har nogen fra the body shop og fra tiger butikken. Dem fra tiger koster sjovt nok en ti”er 😉 synes de fungerer ens – ingen forskel på de to.

Helene Randløv

Hej Saima
Det gør de med garanti,jeg har bare altid købt dem i The Body Shop 😛
PS. din kommentar med spørgsmålet om creme skal jeg nok svare på, når jeg lige har tid til at kigge på det.
Kh. Helene

Helene Randløv

Hej A
Tak for anbefalingen! Jeg er ret sikker på, at de er fuldstændig ens de handsker, der er på markedet… Nogle er lidt mindre og derfor er jeg virkelig glad for dem her 😀
Kh. Helene

Saima

Hej dåser
Hvilken af disser cremer er mest fugtgivende og har de bedste anti age ingredienser?
1. Beauté Pacifique LAIT SOYEUX HYDRATANT DU CORPS til tør hud
2. Beauté Pacifique x-tra dry skin
3. Kiehl’s Creme de Corps
Har søgt på bloggen, og kan se i har prøvet alle sammen.
På forhånd tak
Saima

Katja Moikjær

Hej Saima
Hvad er bedst – lys eller mørk chokolade? 🙂
De er gode alle tre, og du vil kunne lide dem alle. Gå en tur i Magasin og prøv dem alle og få gerne en prøve med hjem på hver. Så kan du selv mærke efter.
Ifht antiage ingredienser vil jeg sige X-tra Dry skin. Men det er 3 gode bodylotion.

Saima

Ihh mange tak det vil jeg gøre 🙂 hvad mht fugt? Fugter de lige godt eller er den ene mere fugtgivende end den anden, måske pga ingredienser

Katja Moikjær

Der er stor forskel på hvor fede de er. Men der synes jeg helt bestemt du skal prøve dem før du vælger.

tina nymann

Tror nok jeg har spurgt om det tidligere, men hvordan forholder i jer til BodyShops produkter, for en ting er at de ikke er testet på dyr, men hvad med alt det andet grimme, som er i produkterne…?

Helene Randløv

Hej Tina
Hvilke grimme ingredienser taler vi om?
kh. Helene

Caja

Hvor ofte skal sådan en handske vaske og/eller skiftes? 🙂

Helene Randløv

Hej Caja
Mine bliver vasket sammen med håndklæderne, det vil sige minimum en gang om ugen, undervejs bliver de naturligvis skyllet grundigt.
Kh. Helene

Anette Olsen

Jeg har købt nogle billige skrubbe-handsker i tiger, jeg bruger dem når jeg renser mit ansigt (de bruges selvfølgelig kun i ansigtet), jeg synes at min hud bliver pænere fordi jeg skrubber den let, men er de for hårde at bruge i ansigtet?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *