Vind HemoJern og bamse til dig og din baby

14.10.14
HemoJern konkurrence

HemoJern konkurrence

Jeg er gravid med tvillinger. I dag er jeg i uge 30 præcis, og det kom faktisk som en overraskelse for mig i morges. Det er ikke mange uger siden, jeg syntes, jeg skulle være gravid i al evighed, og nu er der pludselig maks. 8 uger til jeg bliver mor til 3 (tvillingegravide får ikke lov at gå over uge 38).

Jeg hader at være gravid og har altid gjort det. Min første graviditet var hæslig, og denne er ikke meget bedre. Jeg har det ad l…. til fra det øjeblik, jeg tester positiv, til jeg føder. Heldigvis har jeg endnu aldrig haft nogle alvorlige problemer i mine graviditeter, og børnene har det som blommen i et æg. Jeg har det bare ikke godt imens. Jeg får alle graviditetsgener i bogen og lidt til, så du skal ikke tale om den søde ventetid til mig i hvert fald.

Derfor gør jeg mig også rigtig meget umage med at passe på mig selv i mine graviditeter, så jeg kommer så helskindet igennem som muligt. Det betyder ikke altid at gøre præcis som sundhedsvindende blæser lige nu, men at lytte til min krop, passe på den og gøre hvad den har behov for.

Jeg har også en sund skeptisk holdning til kosttilskud og vitaminer. Og jeg er i særdeleshed ikke glad for at tage tilskud af jern, fordi min mave er rigeligt hårdt ramt i forvejen.

Men de siger jo, at man skal tage jern allerede fra 10. uge af graviditeten…

Normalt går min mave helt i fisk af jerntabletter. Den går faktisk helt i fisk af de fleste vitaminpiller, hvis jeg ikke er forsigtig. Men Hemojern fungerer for mig.

Hvordan du tager jern er vigtig
Jern er nemlig ikke bare jern. Der findes flere former for jern og dertil spiller C-vitamin en vigtig rolle for kroppens evne til at optage jern. Så hvordan og i hvilken form du spiser jern har stor betydning – ikke mindst for hvilke bivirkninger man oplever.

HemoJern indeholder en kombination af hemjern og ikke-hemjern, som udnytter kroppens evne til at optage jernet optimalt og derfor kræver en lavere dosis = færre maveproblemer. Og så tager jeg dem med et stort glas juice før jeg spiser morgenmad – det er ikke en god idé at tage jerntabletter sammen med mad, men C-vitamin hjælper med optagelsen.

Bliver straffet når jeg snyder
Jeg har faktisk pjekket fra mine jerntabletter to gange i denne graviditet (og det er endda endnu vigtigere, når det er tvillinger, og min jordemoder skælder mig da også behørigt ud). Skulle bare lige se, om de nu også var så nødvendige, som de kloge siger, ikke?

Begge gange endte jeg med at blive endnu mere udmattet end jeg var i forvejen, være i stand til endnu mindre end den smule jeg plejer, og om muligt blive endnu mere forpustet af at gå op på 1. salen end til hverdag. Og når jeg så indser problemet og tager min jern igen, så får jeg det sjovt nok markant bedre… Pudsigt, ikke?

Så nu har jeg lovet mig selv og min jordemoder at være en sød pige og tage min jern – også i den første periode efter graviditeten. Og så længe jeg holder mig til HemoJern, så oplever jeg faktisk heller ikke de bivirkninger, jeg oplever ved almindelige jerntabletter.

Vind HemoJern og bamse til dig og din baby
Du kan vinde et sæt til dig og baby med HemoJern og den fine bamse, som jeg selv har to stående af på det kommende babyværelse. For at være med skal du blot lægge en kommentar herunder, så trækker jeg lod på lørdag. Der er præmier til i alt fem vindere.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
55 kommentarer
Rikke Louise Juul Kjærbo

jeg synes at min veninde Marie skal vinde. Hun har simpelthen klaret sin graviditet så flot, hvor de undervejs har haft indbrud i deres nye hjem, hvor alt til baby Valdemar blev stjålet 🙁

Susie

Jeg er slet ikke gravid- men kender en jeg gerne vil glæde med præmien:-)

Sarah Vejby

Det ville ikke være så dårlig en gevinst – Jeg fødte for 9 uger siden og mistede en hel del blod, så indtil blodprocenten er i top igen hedder det jern, jern, jern 🙂

Mette

Jeg er godt nok kun gravid med 1, men bliver stadig forpustet af første sal. Og af at cykle. Og af at tænke på at cykle. Kan man vinde en bil i stedet? 😉

Anne Nielsen

Aminojern skulle også være bedre for maven og endnu lettere at optage. Jeg er ikke gravid…men mine jerndepoter var tømte (mærkeligt, når jeg ikke engang har menstruation mere) og da jeg er bloddonor, blev det opdaget og jeg blev sendt til lægen og beordret til at købe og spise (!) nogle af de nyeste jerntabletter. Men ligesom dig, har jeg opdaget, at de virker bedre, når man tager dem….ligesom med hovedpinepiller og mucolycin (slimløsnende)…ofte undrer jeg mig over at medicinen ikke virker, for så at komme ud på badeværelset og opdage at glasset står der endnu – utømt 😉

Trine Hansen

Prøver at blive gravid 🙂 kh Trine, Vejle

Stine

Jeg vil gerne være med, burde vist allerede være gået i gang med det der jern….

Maria

Jeg er i uge 14 og har allerede brugt penge på 3 forskellige jerntilskud da de ødelægger min mave, så prøver gerne dette hvis jeg vinder 🙂

Anja/yams

Helt samme oplevelse af graviditeter herfra… Den næste der siger det er yndigt, får høvl. Er nu selv nået til uge 28 og har ti uger igen… Lange uger. Det kunne være jeg skulle forsøge at være mere konsekvent med jern. 😀

Julie

Det kunne jeg da godt bruge lige nu 🙂

Din kommentar