Fredagsfavorit: Moroccanoil Curl Defining Cream

09.06.12

Du tror måske, at jeg har mistet den sidste smule fornuft, når du ser min favorit denne fredag. Du har set masser af billeder af mig og du ved, at når man slår glat hår op i leksikonet, så er der et billede af et hår som mit. Og hvorfor elsker jeg så Moroccanoil Curl Defining Cream, som er et produkt til krøller?
Det gør jeg, fordi det giver mit hår fylde og struktur. Moroccanoil Curl Defining Cream virker også som en slags leave-in balsam. Det er et GENIALT produkt. Så enkelt kan det siges!

Oftest har jeg pænt travl med rutinerne om morgenen og det skal ikke tage meget mere end fem minutter at bade, rense, tørre og pleje. Derfor er jeg ret glad for leave-in produkter med balsamkarakter, fordi jeg både sparer tid og ikke mindst vand.
Jeg giver den åbenbart gas, når jeg vasker håret, for det kan godt være ret så uglet bagefter, derfor er det ikke altid helt smart, når jeg springer over balsam. Med Moroccanoil Curl Defining Cream behøver jeg hverken balsam til at rede håret ud eller de sædvanlige produkter, som jeg bruger til at få bare en lille smule fylde i mit ultra glatte hår.

Den er virkelig fabelagtig til mit hår, men den virker altså også til dig, som faktisk har krøller… eller det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle.

Moroccanoil Curl Defining Cream indeholder 250 ml og koster 239 kroner. Den er helt utrolig drøj i brug, for det er kun ganske lidt man skal bruge, i hvert fald på den måde jeg bruger den. Egentlig kan jeg ikke forestille mig, at man skal bruge mere til krøller, men det er klart at mængden øges, jo længere håret er. Moroccanoil Curl Defining Cream kan købes hos frisøren.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Tulle

Hvordan ser ingredienslisten ud ifht. parfume, parabener etc.? Jeg bruger selv John Frieda balsam og Toni & Guy curl cream til mine krøller, men kunne rigtig godt tænke mig et mere “neutralt” alternativ.
Jeg synes bloggen er super fed, dejligt med de mange test og kritiske indlæg:)
/Tulle

Pudderdåse Helene

Hej Tulle
Mange tak for ros <3
Nu kender jeg ikke Toni & Guy Curl Cream…fordi jeg jo altså har ultra glat hår 🙂 Og derfor heller ikke duften.
Der er intet neutralt over Moroccanoil Curl Defining Cream, det er en meget parfumeret sag…Duften er i mangel af bedre ord sæbet og der er ingen af de 26 i. Parabener er der ikke i 🙂
Jeg ved ikke helt hvad etc. er 😛 men jeg tjekker gerne for andre ting og sager :-*
Mvh. Helene

Susanne

Hej Helene!
Tak for jeres altid skønne svar (og tålmodighed!)
Hvordan ser det ud med denne i forhold til ønsket om at undgå silikone – lidt, mellem eller meget slem;-)?

Marie-Louise

Jeg havde hørt så meget godt om dette produkt og købte det ved frisøren. Jeg har natur krøllet hår. Så det var med stor forventning at jeg prøvede dette produkt. Desværre slog jeg voldsomt ud af det i min nakke. Jeg fik store røde plamager. Så jeg måtte skuffet gå tilbage til frisøren med produktet. Siden jeg stoppede med det har jeg ikke haft nogen problemer. Jeg er 110% sikker på at jeg slog ud på grund af dette produkt.

Pudderdåse Katja

Det er det da helt sikkert også. Allergiske reaktioner kan man desværre aldrig forudse eller gardere sig mod. Jeg håber, du finder noget andet, der virker.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *