Efterårshyggelige tilbudskoder, udsalg og andre rabatter

13.10.14
Efterårsfarver
Efterårsfarver
Foto: Peter Bros Nissen

Hvad laver du i dag? Min morgen startede TIDLIGT med at en af naboerne gik i gang med at bore badeværelset ned… Så trænger man altså til en kande te, kan jeg godt hilse at sige! Det blev ikke meget bedre, da jeg kom i tanke om at cyklen er til reparation, så jeg ikke en gang kunne komme ned og svømme i en fart.
Nu sidder jeg med min anden kande te og stener over et studie, som jeg burde læse… Og så er det jo nærliggende at overspringshandle med lidt shopping…

Læs lige med i bunden af indlægget, især hvis du er jyde :-*

Me Me Me Cosmetics
For noget tid siden landede der en meget fin Cheek & Lip Tint fra Me Me Me i min postkasse, den er helt sart og fin, men den giver god farve alligevel. Den er meget mere tyktflydende end andre af dens slags… I hvert fald dem jeg har prøvet, men det er faktisk lidt lettere at arbejde med. Indtil den 31. oktober er der 20 % rabat på hele sortimentet med koden: mememe31020. Der er mange sjove ting, og i hvert fald kan deres Cheek & Lip Tint anbefales, så jeg satser på at bestille sættet Little Angels Collection og så skal jeg lige kigge lidt på udsalget, hvor du kan spare helt op til 50 %.

Dancosmetic
Mine egne lakker fra DanCosmetic kom kun et par dage efter mit første indlæg om den fantastiske nyhed at Models Own endelig er i Danmark! Desværre har jeg kun haft tid til at kigge på dem, fordi jeg jo farer rundt lige i øjeblikket.
Nyheden, om at Models Own er i Danmark, er bestemt ikke blevet dårligere, for Dancosmetic startede ud med et VILDT tilbud i anledning af oktober, så nu koster nogle af lakkerne kun 48 kroner… Det gælder både den helt nye Diamond Luxe kollektion og de holdbare HyperGel lakker. Samtidig er fragten gratis ved køb over 125 kroner.
Har du nogle af lakkerne i kikkerten?

ASOS
Nøøøj, hvor har jeg fået lang tid til at gå med at glo på ASOS i dag… Der er nemlig udsalg og dét er altså lidt spændende… Som sædvanligt er der ikke sindssygt mange skønhedsprodukter, men jeg skal i hvert fald have en back up af OPI Gaining Mole-Mentum, som er vildt smuk! Og så overvejer jeg kraftigt at hælde en Benefit Bathina Soft To Touch Hard To Get, fordi den simpelthen dufter då lækkert! Lidt Nails Inc. kunne jeg også godt overveje… der er ret mange på bud, blandt andet den fine Garden Party kollektion.

feelunique.com
Der er stadig ret mange fine ting på tilbud i feeluniques Pharmacy Sale! Og så SKAL jeg bare have prøvet de meget anderledes Nail Wraps fra ncLA, dem er jeg faktisk helt skudt i! Dem må jeg bare eje nogen af!
Efter at være blevet helt afhængig af Real Techniques gode pensler, bliver jeg nødt til at fodre min afhængighed med det nye sæt: Nic’s Picks… Det ser ud som om det er lige noget for mig.

Yves Rocher
Hos Yves Rocher får du 50 kroner i rabat, hvis bruger koden: FALL50, når du køber for 250 kroner. Dette tilbud gælder oktober måned ud. Jeg skal selv have købt forskellige ting, som jeg vil prøve… Mest fordi der også er en hel masse andre gode tilbud i øjeblikket!
Har du noget på ønskesedlen fra Yves Rocher?

lookfantastic.com
Hold nu op altså… NARS hvis du sender en eneste af de der alt for lækre paletter på gaden igen, så…
NARS Loves LA Exclusive Collection er så smuk… Jeg kom til at lægge den i kurven…  Behøver jeg den? Svaret er absolut nej!
Der er også rabat på diverse hårmærker, der handler det vidst mest om at finde favoritterne.

Magasin
Der er nogle tilbud online, men du skal selvfølgelig komme med mig til Aarhus på onsdag, og shoppe amok, når der er Super Bazaar… Kommer du? Jeg gør!

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Louise

Hvad er Super Bazaar? Jeg kan ikke finde info på magasin’s hjemmeside.

Helene Randløv

Super Bazaar er et tilbagevendende udsalg i Magasin
Mvh. Helene

Super

jaaaaa der er nemlig 20% onsdag aften ifm. super bazaar! Fra kl 19 til 23! Også på hjemmesiden! 🙂

Helene Randløv

Wuuuhuuu :-*

Baysen

På onsdag, som i nu på onsdag? Jeg kommer 🙂

Helene Randløv

Hej S
Yes, som i nu på onsdag :-*
Det er i hvert fald det jeg har fået besked om :-*
Kh. Helene

Luna

Kommer der kun super bazaar i Aarhus? Hvad med i københavn?

Helene Randløv

Nej Luna, der er Super Bazaar i alle Magasin 🙂
Mvh. Helene

Luna

Er det så ikke noget med at man skal printe en billet ud? Og i så fald hvor får man fat i den?

Katja Moikjær

Nej du skal bare have goodiecard eller magasinkort med 🙂

Krummes Krummelurer / Christina

Men er det først i morgen aften så ?? Eller hvordan 😀
Christina

Helene Randløv

Onsdag aften fra 19-23 :-* altså i morgen 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *