Design din egen tandbørste med Jordan og vind en rejse til New York

08.10.14
Jordan konkurrence

Jordan konkurrence

Så sætter Jordan igen fokus på tandbørster i lækkert design. Og denne gang skal du selv designe den.

Sidste år var det en række kendte designere, der havde skabt nogle meget fine tandbørster, som I måske kan huske. Nu kan du selv gøre dem kunsten efter og vinde flybilletter til New York, Paris OG vigtigst af alt: 100 tandbørster af dit eget design.

Præmierne er:

Førstepræmie: 2 x flybilletter til New York + 100 tandbørster af eget design

Andenpræmie: 2 x flybilletter til Paris  + 100 tandbørster af eget design

For at være med skal du lave dit eget design her på Jordans hjemmeside. Og selvom jeg selv i den grad er uduelig, når det til kommer til grafisk arbejde (jeg er journalist – jeg kan skrive), så har jeg selvfølgelig også forsøgt mig. Og det var virkelig sjovt og overraskende nemt.

Først har jeg lavet en tandbørste til Erik. Min store dreng spørger mit tit om, hvorfor vi ikke har nogle diamanter? Det står allerøverst på hans ønskeseddel (for meget Minecraft tror jeg). Så for et par uger siden købte jeg nogle plastikdiamanter på nettet til ham – reaktionen var: “Men mor, de er jo ikke ægte!”. Så nu prøver jeg med en diamant-tandbørste i stedet.

Dernæst de meget fotograferede kirsebærblomster på Bispebjerg Kirkegård fotograferet af husbonden. Han har også taget billedet på den sidste tandbørste, jeg har lavet – kan nogen af jer gætte, hvad det er? Den er ret nemt genkendelig, hvis du færdes i nærheden.

Deltag i konkurrencen om flybilletter med dit eget design her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
tina nymann

Uihh, hvor sjovt. Det vil jeg være med til. Tak for tippet:-)

Helene Randløv

<3

Anne-Mette

Jep – den sorte plads kbh nv 😉

Helene Randløv

Yeaaaah <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *