Beauty PR messe 2014

22.09.14
BeautyPR messe 14
BeautyPR messe 14
Foto: BeautyPR

Der er altså nogle ideer, som er så gode, at jeg bare klapper i hænderne. Og det gjorde jeg, da søde Stine fra Beauty PR for nogle måneder siden indviede mig i planerne om en Beauty PR Messe 2014 for nogle af de brands, hun laver PR for. Det er så sjældent at forbrugerne får lov til at være med og blive forkælet på samme på samme måde, som vi tit bliver det. Det har Stine sat sig for at ændre, og derfor har hun og resten af teamet bag Beauty PR arbejdet på højtryk for at stable et forbrugerevent på benene… Tillad mig at præsentere Beauty PR Messe 2014 den 24. november.

Et hav af skønne mærker
Der er vist ikke den store tvivl om, at du blandt nedenstående mærker kan finde flere af mine favoritter. Der er også nogle af mærkerne, jeg endnu har til gode at prøve, og nogle som jeg næsten ikke kan vente med at dele med dig.
Til Beauty PR messe 2014 kan du finde produkter fra:

 • African Botanics: Det er et skønt mærke, som jeg efterhånden kender rigtig godt, men sidst i november trænger huden med garanti til en rig og forkælende creme.
 • BABOR: På deres stand kommer jeg med garanti til at bruge en masse tid! Det er nemlig rigtig mange år siden, jeg sidst testede nogle af deres produkter, så der er bestemt plads til et gensyn.
 • Baobab Olie: En unik og spændende historie, som matcher det skønne produkt. Der er en længere gennemgang af olier (blandt andet Baobab) på vej…
 • Cosborg: Er der mon nogen, som ikke har hørt om Cosborgs fodserie? Det har jeg, og nu har jeg også mulighed for at prøve produkterne i praksis!
 • Ego Professional: Resten af Ego Professionals produkter skal udforskes, de står nemlig bag et af de mest geniale krøllejern, som jeg nogensinde har prøvet!
 • IdHAIR (Elements, BeLonger og Curly): Det hele startede med en voks, og nu er der sindssygt mange og rigtig gode serier i baggagen… I øjeblikket bliver BeLonger og Curly testet af mig og ham den langhårede her hjemme… så det er primært Elements, jeg skal kigge nærmere på.
 • Julie P Copenhagen: Det er et sjov og meget anderledes mærke, og der er mange produkter, som jeg skal kigge nærmere på.
 • Laboratory Perfumes: Det er tre virkelig unikke dufte og nogle super lækre og meget eksklusive duftlys, som er passer til.
 • Nupo: Når dagene er travle, ligger der med garanti en Nupo bar i min taske, så er jeg da sikker på, at jeg får et eller andet at spise, selvom jeg har nedprioriteret et egentligt måltid. Der er mange muligheder, så jeg håber igen på at finde mine favoritter.
 • Oh-lief: Der er så mange af produkterne, som jeg er kæmpe fan af i forvejen, derfor bliver det spændende at få fingre i dem, jeg ikke kender så godt.
 • Soylites: Muligheden for at dufte til alle Soylites lysene og finde mine favoritter, glæder jeg mig meget til. Så kan jeg måske huske, hvilke af dem jeg skal bestille i fremtiden.

Der er nok mærker og selvfølgelig endnu flere spændende produkter at kigge på. Derfor er det en rigtig god idé at komme i god tid, sådan at du kan nå både at kigge, prøve og endda købe nogle af de skønne ting.

Gode tilbud og gratis behandlinger
Ikke nok med at du har rig mulighed for at dufte, prøve og smage nogle af de ovennævnte mærkers produkter på Beauty PR Messe 2014, så vil der også være mulighed for at få sat håret, prøve ansigts-, krops- og fodplejebehandlinger og selvfølgelig få tips og tricks fra de forskellige mærker, derudover har du mulighed for at blive vejledt og rådgivet om sundhed.
Du har også mulighed for at købe produkterne, og der vil være masser af gode specialtilbud, så du også kan få klaret en del af julegaveindkøbene eller bare glæde dem, som måske ikke har mulighed for at komme med på Beauty PR Messe 2014.

Sådan kommer du med
Der er ingen tvivl om, at jeg skal med, og jeg glæder mig allerede som et lille barn! Det ville dog glæde mig ualmindelig meget også at dele denne oplevelse med vores læsere og selvfølgelig en masse andre.
Som du måske lagde mærke til, er det heller ingen hemmelighed, at du ved udgangen får udleveret en goodiebag, som med garanti er fuld af lækre sager fra nogle af de mærker, som du også har mødt på messen.
Billetterne til Beauty PR Messe 2014 koster 275 kroner, og du finder dem på Billetto. Du kan vælge mellem to forskellige tidspunkter den 24. november klokken 15.00-17.30 eller klokken 18.00-20.30.
Beauty PR Messe 2014 bliver afholdt på Grilleriet, som ligger på Dampfærgevej 10 [Pakhus 12] , 2100 København Ø. Det er et mega cool sted kan jeg godt hilse at sige!

Jeg håber, vi ses!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
14 kommentarer
Marie-Louise

Uh jeg vil SÅ gerne med! Håber på at få overtalt en veninde og krydser derefter fingre for at der ikke er udsolgt på 0 komma dut!
Knus

Helene Randløv

Jaaaa! Det ville være så hyggeligt!
Kh. Helene

Elise Lauridsen

Crap – alt det gode lægges altid på øen 🙁

Helene Randløv

Hej Elise
Sådan er det vist bare :-/
Kh. Helene

Saima

Er æteriske olie og mineralolier det samme? Har Rosacea og har læst jeg skal undgå ætreriske olier

Katja Moikjær

Nej slet slet ikke. Mineralsk olie er meget mildt og helt uparfumeret. Du kender det også som vaseline, og det kan du roligt bruge.
Æteriske olier er parfumerede og skal undgåes. Det er sådan noget som rosenolie og lignende planteolier, med kraftige dufte.

Saima

Tak for svar! Er rose hip Oil også en æterisk olie?

Saima

Er der i øvrigt en bestemt måde man kan se på ingredienslisten om et produkt indeholde æteriske olier?

Katja Moikjær

Kære Saima
Ja, det er der.
Først og fremmest vil ord som parfume, fragrance eller aroma på ingredienslisten vise, om der er tale om parfume (generelt – kunstig eller naturlig).
Derudover vil en æterisk olie altid betyde, at et af disse 26 særligt deklarationspligtige parfumestoffer vil stå på ingredienslisten: http://eksem.astma-allergi.dk/kontakteksem/allergiskkontakteksem/parfumeallergi/26saerligtallergeneparfumestoffer
De KAN også optræde i produktet uden der er æterisk olie i, men så er der en anden form for parfume i.
Kh. Katja

Katja Moikjær

Hej Saima. Nej det er det ikke. Såfremt det er Rose Hip Seed Oil? Olie fra selve blomsten (det er hybenrose) vil være parfumeret, men olien fra kernerne er en af de bedste uparfumerede olier: https://pudderdaaserne.dk/2013/12/23/hybenkerneolie-den-ultimative-ansigtsolie/

tina nymann

ØV, alle de gode ideer, sker bare i CPH….

Helene Randløv

Ja, det er da lidt øv :-*
Kh. Helene

Theresa

Øv, København igen….. Vi kan altså også godt lide skønhedsmesser i Jylland 😉

Helene Randløv

Hej Theresa
Der ligger bare ikke så mange af denne type PR bureauer på fastlandet :-* Håber du har lyst til at komme alligevel!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *