Fredagsfavorit: Benefit Fine One One

Benefit Fine One One
12.09.14
Benefit Fine One One
Foto: Benefit

Da Benefit lancerede denne stift, havde jeg uendelig svært ved at se formålet med den. Det var egentlig sært, fordi jeg før har brugt blush sticks med stor glæde. Er det mon fordi, den er trefarvet, at den slet ikke blev accepteret? Det kan ikke engang jeg forklare… Faktum er, at Benefit Fine One One i tæt ved to år har ligget uåbnet i æsken, mens en masse anden makeup har taget pladsen foran den. Og den har irriteret mig godt og grundigt…

Uinspireret
Det sædvanlige system for test af diverse produkter, har jeg for nylig lavet om på, fordi jeg var ved at drukne i produkter. Og overfloden gjorde at jeg helt mistede lysten til at skrive om noget af det. Samtidig med at jeg ændrede mit system, ryddede jeg op, og i den forbindelse kiggede jeg endnu engang på Benefit Fine One One, denne gang blev den endda pakket ud og testet…

Most wanted
Pludselig havde jeg meget svært ved at huske, hvorfor det var, at den havde ligget til had så længe og fra at være den absolut mest trælse ting i min makeup samling, blev Benefit Fine One One på rekordtid yndlings blush, læbeting, øjenskygge og highlighter. Det er nemlig sådan med langt de fleste produkter, at de gør sig bedst i brug… Og som den lå der i æsken, var det altså lidt svært at blive sådan rigtig glad for den.

En sommerting?
Det sker hver eneste sommer, at jeg bliver mere eller mindre træt af makeup. I år har den været helt gal, og det er virkelig begrænset, hvad jeg har brugt af makeup. Dog har der været én fællenævner for den makeup, jeg endelig har haft på, og det er Fine One One. Den er simpelthen så nem at bruge. Og de tre farver ligger sådan, at du uden problemer kan bruge dem enkeltvis.

Komplimenter
Det bedste ved at bruge den er alle de komplimenter, jeg har fået. Benefit Fine One One giver nemlig både ansigtet en fin definition og lækker glød, samtidig med at det tager cirka ti sekunder at tage makeup på.
Som nævnt ovenfor, er den blevet brugt meget flittigt i løbet af sommeren, og egentlig regnede jeg med, at min begejstring ville gå over. Men det er endnu ikke sket, for det er virkelig svært for mig at lægge det meget fine multiprodukt på hylden.

Alt i en
Som det fremgår på billedet, er Benefit Fine One One trefarvet. Det gør den simpelthen perfekt til tasken, fordi du i stedet for fire produkter kan lade dig nøje med et eneste, som endda ikke fylder alverden. Hver af farverne i siderne kan fint bruges alene: Den lyse nuance er en perfekt og fin highlighter eller øjenskygge, den koralfarvede nuance i midten kan du uden problemer bruge på læberne, og den lyse orange nuance i den anden side er rigtig fin på øjnene. Når jeg bruger den på kinderne, vender den lyse nuance opad mod øjet og den orange ned mod kæben, mens jeg simpelthen tegner en streg.

Benefit Fine One One koster 250 kroner i Sephora… Det virker umiddelbart dyrt, men man kan dårligt se, at min er blevet brugt, så meget som den er. Du kan også finde den online på lookfantastic.com, hvor den koster £23,50 og på ASOS kan du også finde den.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
tina nymann

Skal da prøves:-)

Helene Randløv

Gør det Tina!
Den er vildt god :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *