Appeal4 Summer ’14

07.09.14
Appeal4 Summer ’14
Appeal4 Summer ’14
Fra venstre mod højre er det No. 59 Bay Of Cadiz, No. 58 Snow In Summer, No. 54 Fire Mock og No. 57 Coconut Pine.

Det kan godt være at efteråret er lige rundt om hjørnet, men jeg er på ingen måde færdig med sommer, når det kommer til neglene. Faktisk har jeg ikke helt overgivet mig til efterårets kollektioner, selvom de er begyndt at lande i butikkerne.
Inden jeg for alvor overgiver mig til efterårskollektionerne på neglene, legede jeg i sidste uge med Appeal4’s smukke sommerkollektion. Det blev helt enkelt med tre af farverne og kollektionens effektlak. No. 57 Coconut Pine som effektlakken hedder, har jeg brugt flittigt hele sommeren. Den er virkelig smuk især på pasteller.

Harmoni
Appeal4 er gavmilde med kollektionerne, som altid er så smukke og harmoniske, at det er svært at vælge lakker fra. I de fleste af kollektionerne er der syv lakker, og denne er ingen undtagelse. Denne gang er der dog en både en lak, som kan være helt let og transparent men selvfølgelig også mere farvemættet ved flere lag, og en effektlak som nævnt ovenfor.
De syv lakker i Appeal4 Summer ’14 er limited, så du finder dem kun i en begrænset periode.

  • No. 53 Pinky Pine: Den strøg lige ind på min hitliste over pink yndlingslakker, skøn pink nuance med masser af helt fint koral glitter og lidt lilla perlemor.
  • No. 54 Fire Mock: En lys koral nuance, den er meget fin uanset om huden er helt lys eller lidt mere solbrun. I hvert fald har jeg ikke tænkt mig at lægge den væk endnu.
  • No. 55 Exotic Charms: Helt sart ferskenfarvet lak med matte neonpink pailetter. På facebook læste jeg at den var svær at lægge, så den blev jævn, det har jeg slet ingen problemer med. Den lægger sig pænt og jævnt på neglen allerede ved andet lag.
  • No. 56 Baby Orchid: Sådan en lak, som bør være i enhver samling. Det er en helt sart kølig lyserød nuance. Brug den som en fin transparent glans til neglene, eller læg cirka tre lag lak og få den mere gennemfarvet.
  • No. 57 Coconut Pine: En lækker effektlak med masser af stave og store og små pailletter. Alle pailletter er hvide, men nogle af dem er mere perlemor, hvor andre er matte.
  • No. 58 Snow In Summer: Så fin og sart lyseblå nuance med hvidt perlemor.
  • No. 59 Bay Of Cadiz: Lysegule nuancer er sædvanligvis noget, jeg vælger fra, fordi jeg bare får nikotingule negle og det synes jeg ikke er så fikst. Appeal4 har dog blandet en meget anvendelig gul, så den er faktisk blevet brugt meget mere flittigt, end jeg havde forventet… den er virkelig fin!

Selvom kollektionerne sidder i skabet hver gang, minder jeg mig selv om basislakkerne, som virkelig også er smukke, du kan se dem alle sammen på Appeal4’s eget site.
Fælles for lakkerne er en god konsistens, som er nem at fordele. Flaskerne er blevet lidt mindre, men penslen er til gengæld blevet bedre.

Half ’n’half og lidt effekt
Hvordan designet endte sådan, ved jeg ikke helt, hjernen var dybt koncentreret om en samtale med min veninde, mens jeg sad og pyntede negle, og pludselig så designet sådan ud. Det er ikke spor svært, men for lige overgange kræver det naturligvis en rolig hånd. Eller også kan du bruge tape, men det har jeg sjældent selv tålmodighed til.

  • Først lakerede jeg neglene på lille-, lang- og pegefinger med No. 59 Bay Of Cadiz, mens ring- og tommelfingerneglene blev lakeret med No. 58 Snow In Summer.
  • Derefter tegnede jeg halvdelen af neglen op med No. 58 Snow In Summer på lille- og pegefinger, og med No. 54 Fire Mock på de øvrige negle.
  • Til sidst lagde jeg effektlakken No. 57 Coconut Pine ovenpå designet og sluttede af med en almindelig overlak.

Du kan sagtens bruge penslen i lakken, men her valgte jeg at bruge en lidt stiv skråpensel for at markere midterlinjen. Så jeg havde noget at navigere efter, når jeg lagde neglelakken.

Bonusbillede
Du får lige et bonusbillede af No. 53 Pinky PineNo. og 55 Exotic Charms, jeg forsøgte mig med lidt dry marble, men det var gik ikke helt efter planen og i forsøg på at redde det, gav jeg designet en mat overlak. Det er ikke den fineste manicure, men man kan se farverne, og det er i hvert fald ikke deres skyld, at det ikke blev vellykket.

Dry marble med Appeal4 Summer ’14Dry marble med Appeal4 Summer ’14
Matteret dry marble med No. 53 Pinky Pine (nederst) og No. 55 Exotic Charms (øverst)

Appeal4 neglelakkerne koster 79 kroner stykket, og du finder dem hos udvalgte forhandlere landet over, du kan også købe lakkerne enkeltvis eller hele Appeal4 Summer ’14 samlet på Luxbeauty.dk, som har lynhurtig og meget fin levering.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
LMO

Hej, jeg glæder mig som et lille barn til at afprøve jeres nye serie. Men jeg har et spørgsmål, kan en anti-age cream bruges til en på 18? Min hud har inge rynker, men at stramme huden er op, er jo aldrig en dårlig ide? Hvad siger i? Er anti-age kun for dem over 40? 🙂

Katja Moikjær

Altsååååå det kommer an på…. Hvordan ser din hud ud? Hvorfor vil du bruge den?

LMO

Min hud er sådan lidt hvad den gerne selv vil, enten uren eller i totalt balance og med en masse pigment fejl og uden mulighed for at blive brun i hovedet. 🙂
Men det var nu mest fordi at jeg meget gerne ville prøve hele jeres nye serie, og jeg er sådan lidt ”slap” omkring øjne og i panden. 🙂

Katja Moikjær

Det er sødt af dig 🙂 Men man skal ikke bruge to syrepeelinger samtidig. Det vil jeg ikke anbefale.

tina nymann

Fine farver:-)

Helene Randløv

Hej Tina
Det synes jeg også!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *