Rabatkoder til weekenden: Lookfantastic, Feelunique og Yves Rocher

06.09.14

Er bare lige hurtigt forbi for at dele et par rabatter med jer. Koden WKNDSEP giver lige nu 15 procent på lookfantastic.com. De sædvanlige mærker og allerede nedsatte varer er undtaget.

Ekstra 10 procent på Feelunique
Koden FINAL10 giver 10 procent på Feelunique og også på allerede nedsatte udsalgsvarer.

20 procent på alle dufte i Magasin
Magasin har sat alle dufte ned med 20 procent.. Og jeg mener også det også gælder i butikkerne? Det gælder også Clarins Eau Ressourçante, som Helene skrev om i går.

50 kroners rabat på Yves Rocher
Yves Rocher har lige nu koden FALL50 der giver 50 kroners rabat ved køb for over 299 kroner.

Desværre får jeg ikke meget weekend i denne weekend. Men det er ok, for anledning er den sjoveste nogensinde. Som I jo kan se, så kan I fra i morgen klokken 15 købe vores nye produkter online, og på mandag holder vi pressemøde på tagterassen i Magasin (kryds lige fingre for godt vejr!). Så vi har nok at gøre med forberedelser. Alligevel fik manden og jeg tid til i går at hente vores “nye” brugte bil. Eller bussen, som jeg kalder den.

Vi skal jo snart have plads til tre autostole på bagsædet, og den opgave kan vores gamle og ellers højt elskede Honda Jazz altså ikke klare. Så nu har vi købt et kæmpe lokum af en Citroen. Jeg havde ellers forsvoret at jeg nogensinde skulle eje en stor bil, men ja… så blev jeg gravid med tvillinger…

Hvad laver I i weekenden?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Inez

Så moralen; man skal aldrig sige aldrig…-

Katja Moikjær

Ja… 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *