Kæmpe udsalg på Feelunique

18.08.14
Feeluniqe sale

Feeluniqe sale

Så har Feelunique startet deres udsalg. Der er rigtig rigtig mange varer på tilbud i forhold til de i forvejen lave priser. Mine umiddelbare anbefalinger er:

Min bedste rundbørste – denne keramiske rundbørste med kunsthår fra ghd er uden sammenligning den, jeg bruger mest. Perfekt til at føntørre lidt fylde og struktur ind i mit fine og tynde hår.

MANGE produkter fra Avène er på udsalg til virkelig gode priser.

God pris på tørshampoo fra Klorane

Under halv pris i forhold til DK på L’Oreals serie af gode, sulfatfrie shampooer.

Tilbud på L’Oreal Professionels super serie af nye Techni.art styling produkter.

Tilbud på min ultimative luksus-kropsolie fra Leonor Greyl – ren fråds!

Bare Minerals klassiske mineralfoundation er sat ned til 171 kroner. Dansk normalpris er 410 kroner. Den kompakte version er sat ned til 122 kroner.

Nedsatte priser på alle Realtechniques pensler

Mange gode tilbud på Elizabeth Arden makeup.

Neglekategorien alene tager pusten fra mig. Tror godt den kunne bære et indlæg for sig…

Hvis dine rynker har brug for seriøs modstand, så prøv Bioeffect 30 Day Treatment. Normalpris er 1850 kroner.

Har du noget at tilføje til listen? Jeg finder hele tiden nye ting.

Told og moms på feelunique
Feelunique ligger på øen Guernsey, der er en del af Storbrittanien, men har en eller anden særstatus, der gør, at man i nogle tilfælde i Danmark (ikke i resten af EU), lægger told og moms på pakker derfra.

Feelunique refunderer told og moms, hvis din pakke bliver taget i tolden, men kun op til ordrens værdi. Det betyder, at det bedste kan betale sig at købe hos Feelunique, hvis du køber for over 220 kroner, har jeg regnet mig frem til sammen med nogle kloge hoveder hos Feelunique. Der er nemlig også kun gratis fragt over 100 kroner.

Men HVIS du køber for over det beløb, så er der altså stadig gode penge at spare. Hvis din pakke bliver taget i tolden, så få beløbet refunderet her.

Find Feeluniques udsalg her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Mia

Vildt de har bioeffect med 40 procent rabat det er ellers aldrig til at finde på tilbud. Desværre har de ikke den almindelige serum!

Katja Moikjær

Nej, det ærgrede jeg mig også over. Og dagcremen er jeg ikke fan af.

Henrik Boysen

Sjovt i lige skriver om den side nu. Jeg har først lige fundet den, og jeg er så glad fordi de netop sælger en helt speciel gel fra sebamed, som er det eneste produkt der hjælper på min tørre dehydrerede hud. Det er en gel fyldt med kun fugtgivende ingredienser som blandtandet, glycerin, aloe vera og hyaluronsyre. Jeg bruger den som et serum hverdag under en god fed creme og er bare lykkelig for at have sluppet af med 5 års nonstop tør hud. Den koster kun 50 kr for 50 ml og så er der ikke parfume i 🙂
Ingredients: Aqua, Aloe barbadensis leaf gel, Propylene Glycol, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Carbomer, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *