MAC The Simpsons – sneak peek

16.08.14
MAC The Simptons Pink Sprinkles Powder Blush og Red Blazer Lipglass

MAC The Simptons Pink Sprinkles Powder Blush og Red Blazer Lipglass
MAC The Simptons Pink Sprinkles Powder Blush og Red Blazer Lipglass

Som I også kan se i dette indlæg, så lancerer MAC til september en lille og eksklusiv kollektion med The Simpsons. Og jeg er helt solgt på forhånd.

Først og fremmest har jeg fulgt med i The Simpsons i de sidste 10-15 år, og både søn og især mand er store fans af den gule familie. Jeg er langt fra alene, serien har kørt i over 20 år nu, og er den længst kørende animerede serie nogensinde.

Med så mange dedikerede fans derude er det selvfølgelig en endnu sværere opgave at lave en makeupkollektion, der er i tråd med seriens oprindelige DNA, men jeg synes faktisk, at MAC lykkes med det over al forventning.

Først og fremmest er hele historiefortællingen omkring kollektionen god. Produktnavnene er fantastiske (Nacho Cheese Explosion Lipglass anyone?) og indpakningen er fin. Omdrejningspunktet er selvfølgelig Marge, og det er en lille kollektion.

Der er kunstige vipper i kollektionen, hvilket selvfølgelig er helt oplagt udfra Marges eget look. Derudover er hovedattraktionen to øjenskyggequads, som jeg desværre endnu ikke har set. Der er fire lipglass – hvoraf en enkelt er gul, to blushes og et sæt nail stickers med The Simpsons på.

Jeg har selv fået fingrene i den ene blush, Pink Sprinkles, og Red Blaze Lipglass. Begge er nogle af de meget almindelige, anvendelige og superfine produkter i serien.

MAC The Simptons Pink Sprinkles Powder Blush swatch

Blushen Pink Sprinkles er en diskret lys pink blush, der vil klæde stort set alle, og som er nem at bruge. Den er i en satin finish, hvilket vil sige at der er en anelse shimmer i, men ikke for meget.

MAC The Simpsons Red Blazer Lipglass swatch

Red Blazer er mindst lige så anvendelig og en fuchsia lipgloss med masser af saft, kraft og farve, som jeg glæder mig rigtig meget til at bruge rigtigt.

Se hele The Simpsons kollektionen her.

Her kan du købe det
Kollektionen er limited edition og kommer til salg cirka 8. september. Den er KUN til salg i MAC Pro Store på Købmagergade i København og online på MACs egen webshop. Blushen koster 215 kroner og Lipglass koster 170. Det er en smule over prisen på de almindelige blush og lipglass, men sædvanlig pris for produkter i speciel indpakning.

Hvad synes I om kollektionen?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Betina

Gul lipgloss/glass? Det har jeg alligevel svært ved at forestille mig kan være pænt? Medmindre farven er meget gennemsigtig. Har du set den ‘live’? Selvom jeg har absolut nok lipgloss til resten af et par liv, så MÅ jeg eje en med Simpsons på. De er fantastiske, og jeg har fulgt dem fra starten af. Ja, så gammel er jeg nemlig. 🙂

Katja Moikjær

Jeg forestiller mig, den er helt transparent, men jeg har ikke set den 🙂

Helene Randløv

Hej Betina
Den er transparent, men faktisk også ret gul… jeg så den i en video på YouTube 🙂
Kh. Helene

lea

Jeg er saa skuffet over de ikke lavede laebestift, for det vil naermest complete kollektionen fra mac. baahh 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *