MAC Nail Transformations

13.08.14
MAC Nail Transformations

MAC Nail Transformations

Hvis du har læst med på bloggen i nogle år, så ved du, at jeg har en massiv kærlighed til transformerende topcoats. Der er et hav af denne type lak i min samling, og det er heller ikke sjældent, at jeg selv har blandet mig frem til en eller anden farve, for at opnå præcis den farve og finish, jeg har haft i tankerne.
En del af det arbejde slipper man for, hvis man vælger MAC Nail Transformations, som er en hel kollektion af spændende topcoats og en enkelt tekstur lak.

Nye muligheder
Det, der gør de transformerende topcoats så fantastiske i mine øjne, er, at du med bare én af denne type lak, får en helt ny neglegarderobe. Fordi du jo kan lægge den over samtlige af de lakker, du allerede har i samlingen.
Nogle af dem vil blive transformeret til nye yndlingslakker, mens andre bare vil se lidt sære ud. Samtidig er det sjovt at lege med farverne på den måde, og hvis du som mig har en forkærlighed for changerende lakker, så vil du med garanti også synes, at disse lakker er sjove at eksperimentere med.

Prøv det!
Det vigtigste er, at du prøver dig frem. Selv de mest utænkelige kombinationer kan ende både overraskende og cool.
Min favorit kombination på et tidspunkt var for eksempel en transparent perlemorsgrøn topcoat oven på en kobberrød nuance. Det lyder hæsligt i mine øre, men resultatet var som kobber, når det begynder at irre, virkelig smukt og meget anderledes. Desværre har jeg ikke længere den øjenskygge, som jeg brugte til at blande i lakken dengang, og billeder af kombinationen har jeg heller ingen af.

På billedet er det MAC Nail Lacquer i farven Nocturnelle med Pearl Highlight Top Coat
På billedet er det MAC Nail Lacquer i farven Nocturnelle med Pearl Highlight Top Coat

Nail Transformations
Kollektionen er startskuddet på en helt ny generation af neglelak fra MAC. Til oktober kommer cirka tredive af de nye lakker, mange af de eksisterende farver bliver, samtidig med at der kommer nye til. Studio Nail Lacquer har en ny formel og en bredere pensel. De nye lakker, der er blevet lanceret i denne omgang, er

  • Texturize transparent lædereffekt topcoat.
  • Pearl Highlight er en transparent perlemorsblå topcoat
  • Liquid Pigment Pink Pearl er en transparent perlemorspink topcoat
  • Liquid Pigment Green Pearl er en transparent perlemorsgrøn topcoat
  • Liquid Pigment Gold Pearl er en transparent guld topcoat.
  • Shadow er en transparent sort topcoat.
  • Skin er en lys beige med et hint af fersken uden perlemor.
  • Quiet Time er en fin nude nuance uden perlemor.
  • Rebel er en rødlilla nuance uden perlemor.

Hvis du oplever at gå forgæves efter din favorit MAC neglelak, kan det altså være, at den vil være at finde til oktober.

MAC Nail Transformations koster ligesom MAC’s øvrige lakker 120 kroner. Du finder lakkerne hos MAC FSS på Købmagergade, hos MAC i Magasin og MAC i Salling i Aalborg. Online kan du købe dem i Magasin Webshop og i MAC’s egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Betina

Jeg har svært ved at forestille mig hvad Shadow skal bruges til? Gør den bare farven mørkere – har prøvet at google lidt, men kan ikke rigtig finde billeder af effekten.
Er mest interesseret i teksturlakken – hoppede aldrig på de andre ‘læderlakker’ fordi jeg hørte negativt om holdbarheden, men for 120 kroner kan jeg jo gøre alle mine lakker til læderlakker, og så er det en anden snak. 😉

Helene Randløv

Hej Betina
Den gør lakken mørkere, den er meget transparent, i hvert fald så vidt jeg kan se. Jeg regner med at smutte forbi MAC i morgen, så kigger jeg selvfølgelig på den 🙂
Jeg tænker at det kunne være en ret cool effekt især på de lyse lakker. Jeg er også vild med lædereffekten, jeg har dog været udmærket tilfreds med de “læderlakker”, jeg har, de holder udmærket.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *