Økologisk discountkærlighed: Store ovale vatrondeller fra Rema 1000

09.08.14
OrganicCircle store oval vatrondeller fra Rema 1000

OrganicCircle store oval vatrondeller fra Rema 1000

Er det bare mig, der synes, at vatrondeller altid er både for små og for tynde? Almindelige vatrondeller skal jeg bruge mindst to af for at fjerne en solid aftensmakeup fra bare et enkelt øje. Det bliver hurtigt til mange. Eller også har jeg bare et for stort fjæs…

Jeg har selvfølgelig prøvet den dyre variant fra YniQ, og kvaliteten bliver klart bedre og mindre fnuldrende. Men der skal stadig nogle stykker til, de er stadig små.

Nu har jeg jo så heldigvis fået en Rema 1000 som mit lokale supermarked, efter vi er flyttet, og udover at levere min nye favorit-håndsæbe, så er de også leveringsdygtige i mine nye yndlings-vatrondeller. Og så til 13 kroner for en pakke – af økologisk bomuld endda.

De er ikke bare billige, de er også bedst. De er ekstra-store, ovale og vævet i tern, så de bare fungerer. Jeg kan snildt fjerne en let makeup fra hele ansigtet inkl. øjne med en enkelt, og et enkelt solidt smokey eye kan jeg også klare med en enkelt af disse, hvor jeg før skulle bruge mange. De fnulrer ikke og har ikke den der øv-vatkonsistens.

Mærket er OrganicCircle, som er Rema 1000 eget mærke certificeret med både Astma- og Allergimærket, Miljømærket og EcoCert. Vatrondellerne er dog kun mærket med EcoCert.

Her kan du købe det
En pakker med 40 stk OrganicCircle store ovale vatrondeller koster cirka 13 kroner i Rema 1000.

Hvilke vatrondeller bruger du?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
19 kommentarer
Cinnamon Girl

Jeg køber mine i det japanske Muji hver gang jeg er ude og rejse. Køber mange pakker. De er økologiske og virkelig gode. Kan varmt anbefales.

Sophie Pedersen

Jeg bruger dem fra Body shop, selvom de er lidt dyrere er de bare også det bedre 🙂 de fnulrer ikke og de er tilpads tykke synes jeg 😀

Katrine

Jeg bruger da Remas 🙂 Og ja – de er virkelig gode 🙂

Victoria

Tak for tippet! Det må jeg lige tjekke ud næste gang jeg er i Rema 1000.
Jeg er stor fan af Lidls vatrondeller. De fnugger aldrig, er dejlige tykke og bløde og koster kun 7-8 kr. 🙂
Victoria

Henriette

“Baby pads” fra Levevis er fantastiske. De er store og ekstra bløde, 100 % økologisk bomuld og fnugfri. Een er nok til at fjerne tung makeup. En pose med 40 stk koster 15,- i Bilka.
Kan varmt anbefales 🙂

Helene Randløv

Hej Henriette
De lyder dejlige, er de virkelig fnugfri? Eller er det bare noget, de skriver. Mit store problem er netop fnug, jeg bruger derfor aldrig vat til øjnene.
Kh. Helene

Bodil

Jeg er også afhængig af de økologiske fra Rema…….

Anna

Jeg synes de er for hårde! Den vævede tekstur virker hård mod øjenene. Jeg bruger Matas. Her er der som regel 2×40 til 25,-. Men hvis man har et Metro kort, kan jeg altså virkelig anbefale deres. De koster ca. 7,- og er meget bløde og lækre.. Nogle vil måske synes at de fnulrer lidt. Men for mig fungerer de rigtig godt!

Helene Randløv

Hvem der bare kunne tåle vat… suk!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *