Sephora Express Nail Polish Remover For Feet

06.08.14
Sephora Express Nail Polish Remover For Feet

Sephora Express Nail Polish Remover For Feet

Lige så glad jeg er for den oprindelige røde dåse fra Sephora, og lige så glad jeg er for den anden røde dåse, som er fabelagtig til at fjerne glitterneglelak… Lige så meget har jeg lyst til at finde et meget lidt pænt ordforråd frem i anledning af denne anmeldelse. Det er klart, at jeg nok skal beherske mig, fordi det kan stadig godt være det helt rigtige produkt for dig. Det er trods alt bare min mening, men æv altså… jeg er godt nok skuffet!

Slidt neglelak
Bliver du doven om sommeren? Det gør jeg, og derfor havde den ellers smukke lak på mine tånegle set bedre dage. Det var tid til at den skulle af, og så var det jo oplagt at teste den nye Express Nail Polish Remover For Feet.
Det er ikke altid let at få sådan en gammel slidt neglelak af, så jeg havde forberedt mig på, at det ville kræve lidt arbejde. Og det gjorde det sandelig også. Faktisk blev min neglelak overhovedet ikke opløst, så jeg overvejede et kort øjeblik, om jeg havde taget fejl af neglelakkerne. Det havde jeg ikke, det var bare en helt almindelig neglelak og ikke GelLack, som jeg et kort øjeblik troede.

Super god idé
Vi har både grinet og klappet i hænderne over denne i teorien fantastiske opfindelse. Helt ærlig… jeg hader bare at fjerne lak på tæerne, især fordi det betyder, at jeg ødelægger lakken på fingerneglene, med mindre jeg altså tager handsker på, og det bryder jeg mig heller ikke særligt om. Trods grin og sjove billeder for det indre blik har jeg glædet mig utrolig meget til endelig at prøve Express Nail Polish Remover For Feet.
Konceptet med tåen i dåsen er jo intet mindre end genialt, hvis det altså virkede. Ingen ødelagt neglelak på fingrene, samtidig med et nemt og hurtigt skift af neglelak på tæerne. Jeg er vild med tanken.

I praksis
Som nævnt ovenfor havde jeg væbnet mig med tålmodighed, for min neglelak havde siddet lige længe nok. Jeg vendte kort dåsen på hovedet, ventede lidt, skruede låget af og forsøgte at få tåen ind i hullet i svampen, som sidder i låget. Det gik ikke særlig godt.
Allerede der begyndte jeg at blive lidt irriteret, jeg synes ikke mine tæer er så tykke, at de ikke burde passe i
det hul. Nå… men når jeg pressede med svampen sejlede neglelakfjerneren ud, ned mellem mine tæer, ned på sofaen og ud på gulvet… Så hentede jeg en plastik pose, som jeg kunne svine på, og efter tyve minutter hvor jeg kun havde arbejdet med lakken på den ene storetå, så var jeg faktisk småsur. Neglelakken på storetåen sad ligeså slidt, som da jeg startede, det eneste der vidnede om mine forsøg på at få den af, var den klistrede fornemmelse mellem tæerne og pletten på sofaen…
Krydset i svampen var ikke helt skåret igennem, så efter lidt arbejde med en skarp kniv kunne jeg uden problemer dreje låget rundt, når svampen sad på de enkelte tæer, men lige fedt hjalp det. Neglelakken sad glimrende fast på samtlige tæer og var ikke den mindste smule opløst.

Det hvide flag
Sådan en test skal ikke få mig ned med nakken! Jeg er stædig, og jeg er overbevist om, at hvis jeg ikke kan få noget til at virke, så er det simpelthen fordi, jeg endnu ikke har knækket koden til, hvordan det virker. Derfor fik Express Nail Polish Remover For Feet selvfølgelig en chance mere. Jeg tog neglelak på tæerne og forsøgte derefter at fjerne den igen to dage senere… Bevares resultatet var lidt bedre. Noget af den opløste neglelak var bare løbet ned mellem tæerne, og der sad stadig rester her og der på neglene og rundt om tæerne.
Mit liv er simpelthen for kort til ineffektive neglelakfjernere, og hvorfor skal jeg bruge én bare for at rense efter med en anden? Nej, Express Nail Polish Remover For Feet og jeg bliver ikke veninder, men øhhh… tak for kampen!

Sephora Express Nail Polish Remover For Feet koster 75 kroner i Sephora, hvor du også finder den til fingerneglene og den til at fjerne glitterlak.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Teresa

HANDSKER! Of course! Nu har jeg i årevis enten ventet med at skifte neglelak på tæerne til fingrene også skulle have en tur, eller forsøgt at fjerne det på tæerne uden at fingerneglene også led (uden held 90 % af tiden) – men handsker er sgu da svaret! OMG.
Tak, dåser!

Helene Randløv

Hihihi Teresa :-* Ja nogen gange er det heldigvis meget let at hjælpe 😀
Kh. Helene

Jytte

Prøvede engang at dyppe storetåen ned i den Sephora til fingrene. – Med neglelakfjerner sejlende ned ad foden! Så ikke en god ide.

LotteF

Juhu jeg er ikke alene-følte mig en ‘anelse’til grin efter det forsøg

Helene Randløv

Hej Jytte
Nej… det er ikke en god idé…
Men tak for det billede 😛
Kh. Helene

Pernille Aaby

Jeg have fuldstændig samme dårlige oplevelse med denne neglelakfjerner.. Bruger resten af den til at fjerne lak på fingerneglene, for det er det eneste den kan finde ud af 😉

Helene Randløv

Nemlig!

Else S A

Fnis, jeg ved godt at man ikke sådan må grine, men kunne ikke lade være da jeg læste I Praksis-stykket:p Det var heldigt at den var ny, så fjerneren ikke var misfarvet af anden lak – jeg håber at pletten var til at få af sofaen senere!
Og tak for advarslen, det bliver fortsat cien + rondeller + folie til mine tånegle fremover, det neglelakfjernercirkus du beskriver betakker jeg mig for:)

Helene Randløv

Hej Else
Heldigvis gik det fint med pletten, sofaen er meleret, så det kan overhovedet ikke ses.
Og ja, jeg var sandelig også glad for, at den var ny… Phew et svineri den kunne have lavet.
Jeg holder mig også til den gode gamle metode fremover 😛
Kh. Helene

Trine

Hvilken neglefjerner anbefaler du til glimmer neglelak ?

Helene Randløv

Hej Trine
Jeg har ikke problemer med glitter generelt, sørg bare at neglelakfjerneren får tid til at opløse lakken. Brug eventuelt en halv vatrondel med neglelakfjerne på, læg den på neglen og dæk neglen til med folie.
Det kan være en god idé at vælge en neglelakfjerner med acetone.
Kh. Helene

Lene // DuftVerket

Kogende vand på Mr. Konjac? Hm.. Det er måske bedre end de ture i vaskemaskinen, som jeg giver mine.. De bliver i hvert fald “tynde og slatne” efter et par mdr…. Men den kogende vand når vel ikke ind i midten af svampen, så der lever bakterierne vel videre?
Tak for det gode indlæg! 🙂

Helene Randløv

Hej Lene
Inden jeg lægger svampen i en kop, hælder jeg kogende vand både i koppen og over en ske. Når jeg så hælder vand over svampen, trykker jeg på den med skeen, sådan at der bliver trukket vand ind, når den “folder sig ud” igen. Det gør jeg nogle gange, til jeg er sikker på at hele svampen er gennemvædet af det kogende vand. Derefter lader jeg svampen ligge i noget tid.
Tak for ros :-*
Kh. Helene

Anne M

Jeg har sjovt nok rigtig gode erfaringer med den. Jeg købte den samtidig med den til glitter (som jeg også synes er supergod) og har brugt den 5-6 gange indtil videre. Den fjerner lakken hurtigt, sviner ikke, og så kan den rent faktisk også fjerne teksturlak (OPI Liqud Sand) hvilket jeg ikke havde troet. Men jeg stikker ikke som sådan tæerne ned i svampen, jeg sætter svampen ned og tæerne, lader den sidde et øjeblik og tørrer så af. Og så er det meste af lakken væk. Sært at der kan være så forskellige oplevelser med det sammen produkt…

Helene Randløv

Hej Anne M
Jeg synes bare at det er skønt, at du kan få den til at virke! Jeg har prøvet flere gange efterhånden, og nu er den kommet videre til min veninde. Så håber jeg at hun kan få den til at virke lige så godt som dig 😀
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *