Stor nyhed: Bioderma Sensibio H2O

02.08.14
Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O

For fire måneder siden landede Bioderma endelig på de danske apoteker. Især Sensibio H2O har været en meget længe ventet klassiker, som folk har slæbt hjem fra ferier, og sukket efter i årevis. Dem, der elsker den, bruger oftest udelukkende den. Og det er ualmindelig svært at undgå et par lovprisende ord, når talen falder på den effektive kultklassiker. Faktisk er det nok den makeupfjerner, der bliver talt mest om overhovedet. Og det er jo ikke så sært, når den eftersigende er ”alle” makeupartisters favorit.
I anledning af Copenhagen Fashion Festival bliver denne favorit lanceret i en større udgave.

Dovne dåser og sarte øjne
Det er jo langt fra første gang, vi skriver om Bioderma Sensibio H2O her på bloggen. Hvis du skriver Bioderma i søgefeltet, finder du flere artikler om den. Den er særlig velegnet til de dovne dage, hvor urskoven af produkter synes uoverskuelig, og renserutinen gerne må gå lidt hurtigt. Katja har altid været glad for den og lignende øjenmakeupfjernere, og bruger dem flittigt, og jeg forstår hende godt. Du skal bare hælde lidt på en eller to vatronddeller, rense hud og eventuelt øjenmakeup af, og så er du klar. Det er da nemt!

Noget at spare
Et af de største kritikpunkter her på dansk grund er prisen. Og ja… Bioderma Sensibio H2O er en hel del dyrere på de danske apoteker, end den er mange andre steder. Derfor er det ekstra rart, når der pludselig kommer en større version, for det betyder nemlig, at den er blevet billigere.

Bioderma Sensibio H2O i den nye størrelse koster 189 kroner for 500 ml., 119 kroner for 250 ml. og 79 kroner for 100 ml.
Der er en del af vores læsere, som har haft svært ved at finde Bioderma Sensibio H2O på de danske apoteker, hvis det er dig, så kan du få oplyst nærmeste forhandler på telefon 38 10 01 11.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Karen

Hej dåser! Jeg er lidt forvirret mht denne rens. Den fungerer jo effektivt, men når jeg fjerner øjenmakeup med den går der ikke længe før det føles som om nogen har pustet sand i mine øjne… 🙁 synes ikke jeg ellers har sarte øjne som jeg kan forstå I har, og at I begge er glade for netop denne rens af samme grund. Jeg forstår ikke at jeg har denne reaktion – kan jeg være overfølsom over for nogle af ingredienserne? Renser jeg fx m mandelolie sker det ikke, så jeg tror ikke det er selve øjenmakeuppen der er synderen… Kan I forklare det? Eller hørt andre lignende historier? Bedste hilsner, Karen

Helene Randløv

Hej Karin
Jeg har personligt aldrig været særligt begejstret for den. Fordi jeg netop oplever det samme som dig. Har du prøvet en rensevand, som du kan tåle?
Det kan meget vel være et indholdsstof, du reagerer på. Men det kan jeg ikke rigtig sige… Hvad bruger du sammen med? Og bruger du det samme til olien? Altså til at rense af: Vat, klud, serviet…?
Kh. Helene

Karen

Hej Helene,
Tak for svaret – Det er lidt en trøst at jeg ikke er den eneste der har den oplevelse med denne ellers så feterede rens! 🙂
Jeg bruger økologiske vatrondeller til både olien og rensevandet, så der kan ikke være det der gør det. Jeg har prøvet Remas organic circle 3-1 ansigtsrens som egentlig er fin, dog skal der gnubbes lidt meget og det er ikke så fedt omkring øjnene. Ved ikke om det overhovedet kan sammenlignes.. ?Tror bare jeg vil holde mig til mandelolien på en lun, hårdt opvredet vatrondel! 🙂
Bedste hilsner
Karen

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *