Fredagsfavorit: Deborah Lippmann Mermaid Collection

11.07.14
Deborah Lippmann Mermaid Collection
Deborah Lippmann Mermaid Collection
Deborah Lippmann Mermaid Collection: Fra venstre mod højre er det Mermaid’s Dream, Mermaid’s Eyes, Do The Mermaid, Mermaid’s Kiss og Million Dollar Mermaid

Helt bevidst undgår jeg ofte de nyeste nyheder, når jeg skriver om mine favoritter. Alligevel sniger der sig en nyhed med indimellem. I dag er det på ingen måde en nyhed, jeg vil skrive om. Faktisk er det en kollektion, som jeg på ingen måde brød mig om, da de første kom ud forrige forår altså i 2012. Hele kollektionen kom op til sommeren sidste år, og der var ingen grænser for, hvor uendelig kedelig jeg syntes, den var…
Egentlig havde jeg aldrig helt forstået den hype, der altid har været om Deborah Lippmann, altså lige indtil Jewel Heist kollektionen kom sidste efterår. Mit gamle kragehjerte var solgt med det samme. Og pludselig gav flere af Deborah Lippmanns lakker og kollektioner fin mening for mig.

En af de første
Hvilket mærke der egentlig åbnede ballet med de lidt matte glitrende teksturlakker, er jeg ikke helt sikker på, men Mermaid Collection er i hvert fald blandt de første. Det var nok i virkeligheden, det der gjorde, at de slet ikke fangede mit blik til at starte med.
I forbindelse med min besættelse af Jewel Heist kollektionen, blev jeg også lun på den smukke gammelrosa Mermaid’s Kiss. Det var først, da jeg var blevet vild med den, at jeg opdagede at den var del af Mermaid Collection…

Kys og millioner
Denne kollektion var som nævnt stor sidste sommer, og lakkerne blev vist konstant på de fleste af de blogs, jeg selv følger. Det var med stor undren jeg så til, mens lakkerne pyntede neglene på alle andre, fordi jeg selv fandt dem temmelig kedelige. Nu kan jeg selvfølgelig slet ikke fatte, at jeg kunne være så ignorant, men det kunne jeg altså.
De fem lakker i kollektionen hedder alle noget med mermaid, og selvom det kun er to af dem, som giver mig havfrueassociationer, så passer navnene i virkeligheden ganske fint til de pågældende lakker.

  • Mermaid’s Dream: En virkelig smuk havgrøn nuance med guldglitter og små blå pailletter. Den første og oprindelige af kollektionens lakker.
  • Mermaid’s Eyes: En meget pigmenteret mellemblå nuance med masser af guldglitter og små blå pailetter.
  • Do The Mermaid: En støvet lyslilla nuance med masser af lilla mini pailetter, sølvglitter og lidt større lilla pailetter. Det er den af lakkerne med mest ru overflade.
  • Mermaid’s Kiss: En fin lys gammelrosa nuance med masser af guldglitter og små lyserøde og pink pailletter.
  • Million Dollar Mermaid: En lys orange nuance med masser af lidt grovere guldperlemor og forskellige størrelser orange pailletter.

Selvom det kan være lidt af et puslespil at få fat i alle fem lakker, er det heldigvis stadig muligt. Jeg fandt dem hos Complete Me, hos Henny and My og hos Neglelak.com, hvor de koster fra 139-158 kroner. Du kan også finde lakkerne i klinikker, tøj og interiørbutikker rundt omkring i landet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Else S A

Den kollektion har jeg heller ikke rigtig kunnet tage til mig – men da jeg så at Gina Tricot (som ikke holder sig for gode til at kopi..øh hosthost… jeg mener: gerne lader sig inspirere af andre mærker!) havde fået en lak ved navn Turquoise Dust, som i mistænkelig grad lignede Mermaid’s Dream, var jeg nødt til at købe den. Bevares, den skal have et ekstra lag lak eller undertøjslak, men til prisen er den virkelig fin. Og min pengepung er glad;)
Den svensker blogger Honeymunchkin lavede en fin swatch af lakken her:
http://www.honeymunchkin.com/2014/02/05/swatch-of-gina-tricot-beauty-182-turquoise-dust/

Helene Randløv

Hold da op, hvor de ligner hinanden :-O Tak for tippet :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *