Udsalg i Magasin, Yves Rocher og The Body Shop

13.06.14

Udsalgskollage

Der er gang i udsalgene rundt omkring og mange gode tilbud at finde.

Udsalg i Magasin
Magasin er startet på deres udsalg online, og der er mange gode skønhedstilbud også. Nuxe Huile Prodigieuse er sat lidt ned ligesom mange andre Nuxe-produkter. Marc Jacobs Dot er sat kraftigt ned. Jeg er ikke fan, men det er der mange andre, der er.

Der er i det hele taget mange stærkt nedsatte dufte.. Værd at bemærke er også nedsættelserne på L’Oreal, Maybelline og Gosh.

Gratis produkt og stort udsalg hos Yves Rocher
Yves Rocher har også godt gang i udsalget, og der er kommet flere dåse-favoritter i udsalgskurven. Netop nu kører en kampagne, hvor det første produkt, du lægger i indkøbskurven er gratis! Så vær opmærksom på, hvad du vælger først. Dette tilbud gælder indtil 15. juni.

De gode læbestifter og det samme er deres toplækre kropsbalm med sheasmør sammen med resten af sheasmør-serien. Der er også mange andre gode ting at finde i udsalgskassen.

Udsalg hos The Body Shop
The Body Shop har også startet udsalg, både online og i butikkerne. De har ikke såååå mange produkter nedsat og desværre ingen af mine umiddelbare favoritter, men måske I kan inspirere mig til nogen nye?

Husk også, at der er French Pharmacy Sale hos Escentual resten af juni med store besparelser på Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, A-Derma, Avène og andre apoteksmærker

Snigpremiere på Benefits nye eyeliner
Hvis du kommer forbi Sephora i dag eller i løbet af weekenden, så kan du købe den nye They’re Real Push-Up Liner, før den lanceres officielt 27. juni til 190 kroner. Jeg har prøvet den, og jeg kan godt love jer, at den virkelig er meget anderledes og supernem at lægge.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Pernille

feelunique har også “french pharmacy sale”

Manja

Tak for tippet – Elsker MJ’s ‘Dot’ og sådan et kup må jeg ikke glippe.
Ved L’oréal kan jeg forresten anbefale Miss Manga mascaraen. Den giver i hvert fald mig superflotte vipper, irritere ikke mine øjne (af en eller anden spøjs grund…), og er blevet spurgt af 5 personer hvad jeg havde gjort ved mine vipper… Så ja, ret nice produkt!

Helene Randløv

Hej Manja
Miss Manga ER en vildt god mascara, jeg er også fan 💗
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *