Tirsdagstip: Væk med poserne

10.06.14
Foto: Kevin Saff
Foto: Kevin Saff

Katja kommer helt sikkert til at drage et lettelsens suk, når hun læser titlen, for jeg er stor fan af fryseposer, når det gælder den hurtige opbevaring af makeup. Jo, den er god nok… Det er der selvfølgelig en grund til, men da det slet ikke er emnet i dag, må du få den en anden gang.
I dag skal det nemlig handle om hævede øjenomgivelser, poser under øjnene, puffy eyes… forbandet barn har åbenbart også mange navne.

Du kender tricket…
Der er mange tricks til at reducere hævelsen. Du har sikkert både hørt om agurkeskiver, kamilleteposer fra køleskabet, vatrondeller vredet op i koldt mælk, teskeer og diverse øjencremer. Der er også kølende øjenkompresser eller masker, som ligger i køleskab eller fryser, og så er der engangs gelépuder fra rigtig mange mærker. Mine favoritter har jeg skrevet om flere gange, mest fordi Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels også fugter huden, og er en gave, når man bare trænger til forkælelse.

Får du det gjort?
For nogle er de hævede øjenomgivelser hverdag og de fleste vil med garanti gerne gøre noget ved det. Desværre har de færreste af os ubegrænset tid om morgenen, og derfor er tiden ikke til 10-15 minutters afslapning, hvor du kan ligge med en af ovennævnte muligheder på øjnene. Men tror du ikke, at du ville gøre det, hvis nu du kunne lave morgenmad, bade, læse avis eller give børnene tøj på samtidig?

Tip ved et tilfælde
Det, der kendetegner de andre tips, er, at du enten skal bruge hænderne, eller i hvert fald sidde eller ligge stille med lukkede øjne. Det er selvfølgelig fantastisk med en ekstra stund på langs, men det er MEGET sjældent noget jeg har tid til. Derfor blev jeg simpelthen så glad, da jeg helt tilfældigt fandt et meget billigt og tilmed utrolig effektivt middel mod hævede øjne.
Da jeg vågnede søndag var mit ene øjenlåg temmelig hævet, fordi jeg rev mig på øverste vippekant aftenen inden. Det var selvfølgelig ret irriterende, for det så rigtig træls ud, og det var heller ikke videre behageligt.

Zimzalabim
Det var et par timer siden, at jeg var vågnet, og jeg havde det varmt… Derfor hentede jeg en isterning i fryseren, som jeg kunne have i munden, mens jeg badede. Inden da kiggede jeg på mit hævede øje og overvejede, om der skulle gøres noget ved det.
Det tager mig ikke mange minutter at bade, og efterfølgende kiggede jeg mig igen i spejlet, og nu var mit hævede øje helt almindeligt. Det var naturligvis stadig lidt ømt på grund af riften, men hævelsen var fuldstændig væk.

Frossen hjerne
Vi har med garanti alle sammen prøvet at indtage kolde ting så hurtigt, at den kendte smerte i panden kommer. Det, der sker, er, at den bløde del af ganen bliver afkølet, og det kan altså tydeligt mærkes i resten af hovedet. Efter min opdagelse måtte jeg naturligvis finde ud af, om der var en sammenhæng, og det er der. En isterning presset op i ganen er virkelig en effektiv og kendt metode til at mindske hævede øjenomgivelser.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Camilla

Fantastisk tip, Helene! Så kan det vist ikke gøres hverken billigere eller nemmere 😀

Helene Randløv

Hej Camilla
Nej vel? Jeg er vild med det! Jeg håber, det virker lige så godt for alle, som det virkede for mig!
Kh. Helene

Henriette

Tak for det gode råd!! Jeg har store poserne hver morgen lige for tiden og ingen tid!!!

Helene Randløv

Hej Henriette
Så håber jeg, at det virker lige så godt for dig, som det gør for mig!
Kh. Helene

Katrine Reher

Super tip! Det er i øvrigt også en rigtig god behandling af næseblod.

Helene Randløv

Det er rigtigt Katrine! Det kan jeg godt huske, nu du siger det!
:-*

M

Jeg ved godt at det ikke har noget med indlægget at gøre, men jeg ville høre om i måske kunne anmelde de nye hudplejeprodukter fra Trines wardrobe 🙂

Helene Randløv

Hej M
Det kan vi, men vi er begge to i gang med en hel del andre serier i øjeblikket… Vi anmelder serien ved først givne lejlighed.
Kh. Helene

Mille

Nej hvor sejt! Hvis man nu fylder munden godt op strammer det så også hals og brystparti op…sig nu ja…please!!! 😉

Helene Randløv

Hihihi Mille
Desværre tror jeg, at du får voldsom hovedpine, inden du oplever en effekt på hals og bryst. Rimelig overkommelig brystløft ellers 😀
Kh.Helene

Melanie

hvis du vil have strammet lidt på dobbelthagen, kan man købe sådan en speciel lille dims med en indbygget fjedder, som man sætter mellem hagen og toppen af brystet og træner med. det hjælper faktisk – og jeg fandt min til en 20’er i en kineserbutik 😉

Melanie

ej hvor vildt, det har jeg da aldrig hørt om ! har været generet af mine store fiskeøjne om morgnen i snart 10 år, så det ska da prøves 😀

Vesna Barbu

Tak for tippet !
Jeg har de sidste par år døjet med grimme poser under øjnene, og jeg har prøvet næsten alt, men der er ikke rigtigt någet som har fået dem væk , så jeg glæder mig til i morgen tidligt til at prøve dit tipp, jeg håber at det vil virke på mig ligeså godt som på dig 🙂
Kh Vesna

Heidi

Skin Doktors fra Australien – eyetuck. Problemet er 100% løst ved kontinuerlig brug.
Stor lettelse hver morgen.

Helene Randløv

Hvor er det skønt!

Ann-Katrine

Jeg læste kommentarerne og blev meget nysgerrig på produkterne fra Skin Doctors. Især eyetuck.
Hvad er jeres mening om mærket, ingredienser og har I evt. anmeldt nogle produkter derfra?
Mvh. Ann-Katrine

Helene Randløv Hansson

Hej Ann-Katrine
Ikke lige umiddelbart. Jeg ville vælge Niod Fractionated Eye Contour Concentrate, den er langt mere interessant. Det gælder i øvrigt de fleste af produkterne.

Kh. Helene

Ann-Katrine

Tak for svar, jeg har læst om den nævnte øjen serum, den lyder interessant – og jeg kan se, lookfantastic har den på tilbud nu. I linker til lookfantastic, så jeg går ud fra, man ikke skal bekymre sig om kopiprodukter ol. hos dem? Jeg kender nemlig ikke siden. ☺️
Mvh.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *