Dagens musthave: Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

02.12.13
Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

Det var i marts jeg stiftede bekendtskab med disse helt fantastiske gelédimser til øjnene. Du kan faktisk se et billede af mig på Instagram (@hehelene), da jeg prøvede dem første gang. Dengang var det søde Kenny, som stak mig en pakke med ordene: ”Dem her SKAL du simpelthen prøve”. Det gjorde jeg selvfølgelig, for vi skulle til middag og videre i byen, og klokken var på den helt forkerte side af syv, da jeg sad i taxaen på vej ud til lufthavnen samme morgen og ventede på Kenny.

Pif… paf… puf… væk med… dem!
Det var et godt tip, for efter et power nap på 10-15 minutter så jeg tilnærmelsesvis frisk ud, i hvert fald langt friskere end jeg havde set ud. De små gelepuder holdt alt, hvad pakken lovede af opstramning, fugt og toning.
Som du ved, er sådan en flyvetur hård kost for huden, og når det i forvejen er frostvejr, så kan sådan en tur få selv den mest velfugtede hud ud af balance. Det første sted, der afslører fugttab, er som regel øjenomgivelserne. Linjer, hævelser og trist hud får os til at se meget ældre ud, og hvem gider det?

Efter behov
Denne uge bliver noget af en killer, selvom det er en masse skønne ting, jeg skal, så bliver det et tæt pakket program fra morgen til aften. Det bliver nok også til mindst to temmelig sene aftner, og det betyder i praksis meget mindre søvn, end godt er. Sådan nogle dage sætter sine spor, og helt ærlig ved jeg ikke, hvad jeg ville ligne, hvis ikke jeg havde en nyåbnet pakke af de skønne kølige gelépuder at lægge under øjnene.
Nu hvor det snart er jul… Så er der sikkert andre end mig, som lever et lidt for hurtigt liv, Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels er redningen… Desværre kan de skønne gelépuder ikke sørge for julegaverne, men de kan sørge for, at du ser brandgodt ud, mens du får styr på indkøbene.

Pakket med gode sager
Først og fremmest er materialet helt fantastisk. Måske kender du gelemaskerne fra din hudplejeklinik, hvor de udfører syre- eller laserbehandlinger? Det er i hvert fald dér, jeg kender dem fra. Den kølende og meget beroligende effekt sådan én har på huden er uden sammenligning, noget af det mest vanedannende hudpleje jeg har prøvet.
Det behagelige element er selvfølgelig en vigtig ting, men plejen og de aktive ingredienser er selvklart lige så vigtige. Der er både gode antioxidanter og peptider i, så de gør altså andet end bare at være behagelige.

Her finder du dem
Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels køber du i pakker af otte styks, og de koster 225 kroner. Skyn Iceland kan du både finde i Sephora, Magasin og i Magasins webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *