Fredagsfavorit: Yves Rocher Botanical Care Mist

06.06.14
Yves Rocher Botanical Care Mist

Yves Rocher Botanical Care Mist

Nogen gange bliver der lanceret et produkt, som man slet ikke forstår, hvordan man har levet uden. Sådan har jeg det med Yves Rocher Botanical Care Mist. Fugtpleje til kroppen er ikke på min top ti over nødvendige produkter, og alligevel er det længe siden, at jeg har været så begejstret for et kropsprodukt, som jeg er for denne lækre spray.

Uden fedteri
Grunden, til at jeg som regel holder mig fra alt andet creme end solcreme til kroppen, er at jeg simpelthen ikke kan holde den fedtede fornemmelse af creme ud. Det er galt nok, at solcreme er en nødvendighed, almindelig creme eller bodylotion kan simpelthen ikke komme på tale!
Derfor fik jeg nærmest nervøse trækninger, da jeg så sprayflasken… Forestillingen om en olielignende substans fik det simpelthen til at løbe koldt ned ad ryggen.

Ren fugt
Heldigvis har Yves Rocher Botanical Care Mist ingenting tilfælles med en olie, for så tror jeg slet ikke, jeg var kommet i gang med at teste den. Det er en blanding af vand, aloe vera og glycerin, som giver den lækre og let kølende fornemmelse på huden. Det er ikke nogen revolutionerende formel, men den er virkelig rar og så dufter den dejligt med en svag note af romersk kamille, som den også indeholder lidt af.

Det lige dét…
Da jeg først forelskede mig i den lille grønne sprayflaske, var jeg ærlig talt lidt træt af, at der kun var 100 ml. i. Men det er selvfølgelig en service fra Yves Rochers side, nu behøver jeg nemlig ikke bekymre mig om at hælde den over i noget andet, på de kommende rejser og flyveture. Ydermere er den tilpas lille, så den kan være i tasken, hvor den ofte tilbringer en del tid.

I øjeblikket er der virkelig mange penge at spare i den danske afdeling af Yves Rocher webshop. Botanical Care Mist koster for eksempel kun 79 kroner mod de sædvanlige 149 kroner.

Falder du nogensinde for produkter, som du måske har besluttet dig for ikke at kunne lide?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Signe

Jeg har i mange år sagt til mig selv (og andre) at jeg ikke kunne fordrage Morrcanoil fordi den dufter så kraftigt parfumeret. Det synes jeg stadig den gør, og jeg ville ønske man kunne få en parfumefri da jeg er bange for at jeg lider en smule af parfume allergi og generelt passer rigtig meget på ikke at bruge for mange produkter med parfume i. MEN, nu har jeg 2 gange fået oilen i gave – til jul og her til min fødsesldag – og den olie er jo simpelthen fantastisk. Den gør mit hår mere medgørligt og nemmere at sætte, samtidig med det skinner rigtig flot. Udover det så efterlader den heldigvis kun en svag duft i håret når den er tørret ind 🙂

Camilla

Jeg har det som du, Helene – jeg holder mig også fra creme/bodylotion til kroppen, da jeg ikke kan holde den fedtede fornemmelse ud. Jeg har tilmed tendens til at få akne på ryg og bryst som kun forværres ved brug af creme. Tilgengæld skriger min hud indimellem så meget på fugt, at jeg må overgive mig og hive en bodylotion frem – måske det bliver lidt sjovere fremover med din anbefaling 🙂
Jeg har læst mange positive tilkendegivelser om RESIST Weightless Body Treatment with 2% Beta Hydroxy Acid fra Paula’s Choice – har du nogle erfaringer med den? Tror den bliver mit næste køb, efter Yves Rochers Botanical Care Mist, det kan jo ikke skade at have to at skifte mellem 😉

Helene Randløv

Hej Camilla
RESIST Weightless Body Treatment with 2% Beta Hydroxy Acid fra Paula’s Choice vil sandsynligvis gøre en forskel på din akne. Det er en rigtig god og virksom løsning på et rigtig træls problem, men jeg har ikke prøvet den til kroppen selv. Hvis du vil have effekt, skal du prøve at bruge den dagligt i en periode. Du vil sikkert se en forskel ret hurtigt!
Mange hilsner
Helene

Camilla

Mange tak for svaret, Helene – den er netop lagt i min virtuelle indkøbskurv 🙂 Jeg tror dog jeg vil vente med at tage den i brug til sommeren går på hæld, nu solcreme er et krav ved BHA-produkter – jeg må nemlig indrømme, at jeg heller ikke kan holde ud at bruge solcreme på kroppen og kun lader mig overtale hertil, hvis lange ærmer og bukser overhovedet ikke er en mulighed… Jeg synes også det er et mareridt at komme solcreme i ansigtet – jeg lider af skæleksem og har i det hele taget vanskeligt ved at finde plejeprodukter som min hud ikke bliver generet, og yderligere fedtet, af. Jeg havde dog, sidste år, gode erfaringer med Vichy Capital Soleil Mattifying face fluid dry touch til ansigtet – og lige så gode erfaringer med at fjerne den igen med Garnier Pure Active 2in1 Make Up – jeg skylder jer virkelig en stor tak for at fremhæve disse produkter på bloggen; I er de bedste!

Camilla C

Hej Camilla – jeg kan selv varmt anbefale den BHA lotion – den slår endda lidt 2 fluer med ét smæk, for du kan også bruge den i ansigtet. Jeg har brugt den både til nødvendige steder på krop og i ansigtet, og det fungerer bare. Personligt synes jeg, at den også tørrer relativt hurtigt 🙂

Camilla

Mange tak for info, Camilla – jeg glæder mig til at prøve den 🙂

Eva b

Rudolph Care m 15% de næste 48 timer: http://www.ren-velvaereshop.dk/

Lidt egotid til mig og en lækker 30 % rabatkode til jer | Plum Mum

[…] min hud mere fugtig og knap så porøs (lige nu er den i øvrigt nedsat til kun 89 kr.). Læs også Pudderdåsernes anmeldelse af misten her – de er også vilde med den. Nu til næste råd: Brug ikke scrub i ansigtet – ups, det har […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *