Ugens rabatkoder og tilbud – French Pharmacy Sale hos Escentual

04.06.14
Escentual French Pharmacy Sale

Escentual French Pharmacy Sale

Først og fremmest er det jo blevet juni. Og det betyder igen French Pharmacy Sale hos Escentual. Du kan spare op til 1/3 på alle de franske mærker såsom La Roche Posay, Avène, A-Derma, Vichy, Nuxe og tyske Eucerin. Bioderma er med på listen også, men må ikke sendes til Danmark længere, efter mærket er lanceret på de danske apoteker.

Den gode nyhed er, at Escentual har fået Homeoplasmine, men der er lige nu 3-4 ugers leveringstid på den.

Selvom Bioderma er (indsæt grimt bandeord), så er der heldigvis mange andre gode tilbud. Prøv for eksempel La Roche-Posays Eau Micellaire som alternativ til Bioderma. Jeg er stor fan.

Derudover er det jo bare at vælte sig i solcreme, Exomega fedtcreme, Cleanance K og hvad du ellers foretrækker. Hvad skal du have denne gang?
Yves Rocher SALE
Yves Rocher holder lige nu udsalg. Find for eksempel stærkt nedsatte priser på den megalækre kropsbalsam med sheasmør eller de gode læbestifter.

Spar 1/3 på La Roche-Posay hos ChemistDirect
Chemist Direct har også sat La Roche-Posay ned med 1/3.

lookfantastic.com
15% pro cent rabat med koden: LF15SA
Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser.

Spar 20% når du bruger £55
Kode: SA20

Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser.

10 procent på Benefit
Kode: BENEFIT10
Gælder til og med 9. juni

15 procent på Nuxe. Rabatten er trukket fra.

Og så lagde jeg lige mærke til, at Lookfantastic har fået Bourjois?

En af vores læsere har været ude for at Lookfantastic har sendt varer fra kanaløerne i England og derfor er kommet i tolden. Har andre af jer prøvet det for nylig?

Beauty Expert
Spar 15%
Kode: 15S
Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser

Tilbud: Late night shopping – 20% off mellem 5pm and 10am (UK tider)
Kode: 20LATE
Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser

Har du links til et godt tilbud? Så smid det i kommentarfeltet herunder, så bliver vi så glade 🙂

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Tina

Opdage også at man ikke måtte købe Bioderma, øv 🙁 Tager en Caudalie Cleansing Water med i stedet 🙂 Håber den kan det samme!

Eva

Echemist sender stadig Bioderma til lille DK, thank you good. Bare ikke så billige, men pudderpigerne har også et par koder dertil i ny og næ..

Julie

LookFantastic kan finde på at sende ordren fra en Britisk kanalø Guernsey og så kommer der told på. Jeg kan ingen steder på deres webshop se den information

Martlas

Angående told fra Lookfantastic står der på deres hjemmeside: “Orders being placed for delivery outside of the UK may be subject to customs charges or import duties which are levied by the importing country at the time the delivery arrives in your country.
These charges must be paid by the recipient of the parcel. Unfortunately, we have no control over these charges, and cannot advise what the cost may be (customs policies and import duties vary widely from country to country).”…så der er ikke meget hjælp at hente der.
Jeg har oplevet det samme med ordrer fra Feelunique.com, og de refunderer pengene inden for et par dage, så det er da værd at overveje om man i stedet skal købe sine varer dér.

Michelle

Jeg har netop bestilt Bioderma for ca. 900kr. på Escentual og har fået mail om, at pakken er sendt afsted og beløbet fra ordrebekræftelsen er trukket. Jeg ville give det et forsøg mere 😉

AK

Hej Helene og Katja. Jeg har et spørgsmål omkring solcreme/spray, som jeg har svært ved at finde svar på. LRPs sololie spray med faktor 50, er det ligesom en solcreme, og må man bruge den i ansigtet? jeg fik af vide på apoteket, at det ikke ville være en god ide at bruge den i ansigtet, men det ville være bedre at bruge den på kroppen. Problemet er, at jeg er brun i forvejen, og min lrp

AK

Og min lrp (den inden de lancerede gel versionen) med faktor 50 gjorde mig hvid i ansigtet :/ Så derfor vil jeg gerne bruge sololien i ansigtet for at undgå den hvide maske

Katja Moikjær

Du kan sagtens bruge den i ansigtet. Uden problemer. Det er selvfølgelig noget fedtet noget og jeg ved ikke, hvor godt den vil fungere under makeup. Men helt principielt beskytter den dit ansigt præcis lige så godt som din krop.

AK

super, tak for hurtigt svar. Jeg går kun med mascara, så det med makeup bliver ikke et problem p.t 🙂

Katja Moikjær

Så prøv det! Det kan helt sikkert ikke skade 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *