Ugens rabatkoder og tilbud – French Pharmacy Sale hos Escentual

04.06.14
Escentual French Pharmacy Sale

Escentual French Pharmacy Sale

Først og fremmest er det jo blevet juni. Og det betyder igen French Pharmacy Sale hos Escentual. Du kan spare op til 1/3 på alle de franske mærker såsom La Roche Posay, Avène, A-Derma, Vichy, Nuxe og tyske Eucerin. Bioderma er med på listen også, men må ikke sendes til Danmark længere, efter mærket er lanceret på de danske apoteker.

Den gode nyhed er, at Escentual har fået Homeoplasmine, men der er lige nu 3-4 ugers leveringstid på den.

Selvom Bioderma er (indsæt grimt bandeord), så er der heldigvis mange andre gode tilbud. Prøv for eksempel La Roche-Posays Eau Micellaire som alternativ til Bioderma. Jeg er stor fan.

Derudover er det jo bare at vælte sig i solcreme, Exomega fedtcreme, Cleanance K og hvad du ellers foretrækker. Hvad skal du have denne gang?
Yves Rocher SALE
Yves Rocher holder lige nu udsalg. Find for eksempel stærkt nedsatte priser på den megalækre kropsbalsam med sheasmør eller de gode læbestifter.

Spar 1/3 på La Roche-Posay hos ChemistDirect
Chemist Direct har også sat La Roche-Posay ned med 1/3.

lookfantastic.com
15% pro cent rabat med koden: LF15SA
Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser.

Spar 20% når du bruger £55
Kode: SA20

Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser.

10 procent på Benefit
Kode: BENEFIT10
Gælder til og med 9. juni

15 procent på Nuxe. Rabatten er trukket fra.

Og så lagde jeg lige mærke til, at Lookfantastic har fået Bourjois?

En af vores læsere har været ude for at Lookfantastic har sendt varer fra kanaløerne i England og derfor er kommet i tolden. Har andre af jer prøvet det for nylig?

Beauty Expert
Spar 15%
Kode: 15S
Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser

Tilbud: Late night shopping – 20% off mellem 5pm and 10am (UK tider)
Kode: 20LATE
Gælder til og med 9. juni med de sædvanlige undtagelser

Har du links til et godt tilbud? Så smid det i kommentarfeltet herunder, så bliver vi så glade 🙂

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
24 kommentarer
Anne

Nu bliver jeg meeeget forvirret over det med bioderma. Jeg har d 1.6 lagt en ordre på forskellige produkter, heriblandt Bioderme Sensibio h2o 250 ml, og jeg har fået både bekræftigelse og shipping info på at den indgår i ordren og det til en pris på 6.66 pund.

Manja

Har lige købt Avené cleance k gelcream (som I har anbefalet :)) og en Avenè light protective spf 20 creme. Dejligt billigt ift. Apoteket 😀

Helle

Biafine er også værd at holde øje med, hvis man søger noget der kan reparere/lindre rifter mm. Det er én enhver fransk husmor har liggende. Den er dog også p.t. udsolgt. Desuden overvejer jeg at prøve LRP’s Redermic R anti age creme, som indeholder a vitamin og LHA. Den lyder ret interessant.

Eva

ÆV ÆV ÆV med Bioderma ! Skulle have hamstret, det er jo meget billigere på Escentual end på de danske apo. Kender i andre steder, hvor man kan købe Bioderma billigt ?
Iøvrigt tak for en god skriv om ice masken til dyre penge uden effekt. Super med helt klar ærlighed 🙂

Christina

echemist.co.uk har en 500 ml til 152 kr inkl shipping. Jeg ved så ikke om de har de samme begrænsninger som Escentual, men det er værd et forsøg. Jeg ved dog ikke hvad priserne er i DK, for har endnu ikke fundet Bioderma hvor jeg bor, så kan ikke sige om det er dyrere eller billigere.

Eva

Tak, ven Christina. Tror nu nok, det er samme pris som i DK, har lige givet 119 for 250 ml, 500 ml fåes vist slet ikke i DK.
Men, fandt en gammel skriv her på bloggen, og det fåes også på Farmaline, et belgisk site, som gerne sender Bioderma til DK.
500 ml x 2 koster 194 D kr. DYR Porto, men køber man for 300 D kr, er der fri levering. Så dem vil jeg bruge, de har mindst ligeså meget som Escentual, omend det belgiske sprog er en svær nød. Men, har da reg. mig på sitet. Tak for svar, søde.

Eva

Anne, hvor er du heldig ! Jeg har lige fået afvist, da jeg prøvede om det gik

Eva

Sørme mig igen, Sorry
Hermed links til 50% på Bio Oil 60 ml
http://www.billigvoks.dk/dagens_tilbud-1763.html
Obs. Porto på 35kr

Christina

Jeg forstår ikke helt det i siger med at de har begrænsning på Bioderma på Escentual. Jeg købte en 100 ml for kun en uge siden og den er kommet hjem til mig allerede. Måske man skal forsøge og så se om det går igennem.

Anne

Jeg har lige forsøgt igen og kan se at den ikke vil accepterer det. Jeg vil sige at det undre mig en del og lyder næsten som noget der kommer fra bioderma selv ellers giver det ikke meningen.

Rikke

Jeg har selv modtaget 2 brevet fra told angående importopkrævning, hvilket aldrig er sket før. Det er da godt at der er en forklaring på sagen, men det er da en kedeligt affære.
Beløbet de vil have mig til at betale er jo næsten mere end hvad jeg gav for selve varen 🙁

Maj

Du skal ikke betale told af varer du har købt inden for EU

Maj

Sorry, ser først nu Guernsey problematikken

Line Helledie

Jeg har lige bestilt chill Setting spray fra Urban Decay fra Lookfantastic, som er kommet i dag – ingen told 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *