Fredagsfavorit: Davines Naturaltech Rebalancing Shampoo

23.05.14
Davines Rebalancing Shampoo

Davines Rebalancing Shampoo

Davines produkter kan først og fremmest kendes på det utroligt fine design, der pynter på ethvert badeværelse. Men virker de?

Davines Naturaltech Rebalancing Shampoo er endnu et af de produkter, jeg hader at skulle anmelde. For det virker, og jeg kan ikke forklare hvorfor.

Jeg har meget fedtet hår. Det er sandsynligvis ikke fordi min hovedbund fedter hurtigere end alle mulige andres, men fordi jeg har så tyndt hår, at det ikke kan absorbere det fedt, min hovedbund producerer på helt normal vis. Så mit hår ser fedtet ud dagen efter, det er blevet vasket.

I teorien er der ingen produkter i hele verden, der skulle kunne hjælpe på det. Men det gør Davines Naturaltech Rebalancing Shampoo altså.

Jeg har haft en lignende oplevelse tidligere, og det irriterer mig altså grusomt ikke at kunne komme med nogen forklaring.

Der er altså heller ikke tale om nogen mirakelkur. Mit hår er skam stadig fedtet dagen derpå. Bare ikke helt så meget. Og til modsætning fra andre shampoo’er til fedtet hår, så bliver hverken hår eller hovedbund udtørret, hvilket ellers ofte kan være tilfældet. Tværtimod oplever jeg, at de meget milde vaskeaktive ingredienser i den ellers noget parfumerede Davines shampoo holder både hovedbund og hår i godt humør.

Her kan du købe det

Davines Naturaltech Rebalancing Shampoo koster cirka 200 kroner for 250 ml. hos frisører, men du kan finde den langt billigere på nettet. Det billigste, jeg kan finde lige nu, er Cocopanda for 104 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Pernille

Davines produkter er og bliver helt fantastiske! Er endnu ikke stødt på et af deres produkter jeg ikke forelskede mig fuldstændig i. Deres skælshampoo er også helt amazing hvis man døjer med det!

Eva

Hehe. Det er altså hammersjovt at læse sådan en anmeldelse, hvor i ikke kan forklare…for irritationen emmer langt væk, og det er altså lidt skægt, men også et billede på, hvor proffe i er.
Hold nu en dejlig weekend alligevel 🙂

Katja Moikjær

I lige måde <3

Sofie

Jeg har desværre oplevet at hver gang jeg bruger Davines (NaturalTech Well-Being Shampoo + balsam) får jeg ret meget skæl. Super underligt 🙁

Katja Moikjær

Æv. Jamen så er der jo ikke andet at gøre end at holde sig fra det

Mette

Ved i hvor man kan finde en ingrediensliste på dette produkt? Jeg døjer med irriteret hovedbund, som klør en smule og så drysser der selvfølgelig lidt skæl når jeg klør mig. Jeg overvejer derfor at prøve denne shampoo – og generelt holde mig fra sulfater og derfor også silikone – og vil sikre mig at denne ikke indeholder sulfater.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *