Vinderen af vores 4-års fødselsdagskonkurrence

17.05.14
Præmie til Pudderdåsernes 4 års fødselsdag

Præmie til Pudderdåsernes 4 års fødselsdag

Tusind, tusind tak for alle jeres kommentarer og søde hilsener til os, da vi kunne fejre fødselsdag onsdag.

Det varmer hjertet hos to gamle og både halv- og helsyge dåser, som er lidt underdrejede lige nu. Jeg tjekker derfor kun lige hurtigt ind for at fortælle jer, hvem der er vinderen.

Vi endte med at afgøre, at god gammeldags kedelig lodtrækning var den eneste retfærdige måde at finde en vinder på ud af de mange, mange, MANGE kommentarer fra jer.

Vinderen er derfor Helle B, der 14. maj kl. 21:13 har skrevet:

Tillykke med de 4 år og tusinde tak for alle de skønne tips 🙂

Vi siger selvtak, Helle, og der er os, der takker, fordi du har lyst til at læse med. Du får en mail fra os.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Chanie

Kære Pudderdåser.
Da jeg er ihærdig følger og stor fan af jeres blog, vil jeg gerne høre, hvad i mener om ingredienserne i denne anti age foundation fra PTR:
http://www.beautybay.com/cosmetics/peterthomasroth/g/unwrinklefoundation/ (der er fuld ingrediensliste på sitet)
Jeg ved godt, at det sidste, der kan gøre en forskel på dette punkt formentlig er en foundation, men jeg kan alligevel så godt lide idéen om, at også dén indeholder de bedste ingredienser til min hud. Jeg er kun 25 og har allerede fine linjer samt en vred rynke mellem brynene. Jeg vælger at bebrejde mit alt for gode forhold til solen, samt min al for lyse hud og mit tidligere meget lave forbrug af solbeskyttelse 😉 Men hvad synes i? Ser den ikke ud til at være et ok bud, men bl.a. En masse peptider, som i har rost meget her på bloggen.
Ps. Det ville glæde mig, hvis i en dag ville anmelde noget mere fra Beauté Pacifique, som jeg selv bruger og elsker. Jeg ved, at vi er mange fans derude, men synes ikke, at jeg har set jer nævne så meget om det? 🙂
Knus og gode sommerwibes til jer <3

Katja Moikjær

Hej Chanie
Det ER en interessant foundation. Den indeholder nogle gode peptider, så den bør faktisk virke 🙂
Kærlig hilsen
katja

Chanie

Hehe så fandt jeg dit svar. Jamen den må jeg jo hellere prøve så. Det er spændende med de peptider.

Emma

Sættet fra Formula X med tre lakker, kan det købes i Danmark ? Det er virkelig fedt ud ! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *