Rabatter, koder og favoritter fra Danish Beauty Award 2014

29.04.14

20140429-145954.jpg

De mest hæsblæsende rabatkoder nogensinde, Katja og jeg sidder hos frisøren og får formet og farvet lokkerne til i aften, tøjet ligger i bilen og makeuppen er i tasken. Og når vi er færdige er der sandsynligvis ikke meget tid til indlæg, for vi skal i Cirkusbygningen og fejre Danish Beauty Award 2014 sammen med en masse andre dejlige mennesker. Jeg tænkte det kunne være sjovt at vælge nogle af mine favoritter af de nominerede til de forskellige priser.

Stylebox by Matas
Et af de sjoveste produkter, jeg har prøvet længe, er Redken Ruffle Up 14. Det er en hybrid mellem gelé og saltvandsspray, et volumeprodukt, som du kan arbejde med og lege med. I øjeblikket har Stylebox 20% på flere forskellige mærker blandt andet Redken.

Lookfantastic
Hos Lookfantastic har de lavet en særlig fane for de produkter, som har vundet priser. Selv synes jeg, at det er skægt at se, hvilke produkter som vinder rundt omkring i verden.

Rawmakeup
Makeuppen sådan en aften skal jo helst sidde i skabet, og derfor har jeg medbragt gloMinerals Brow Collection. Nu har jeg arbejdet hårdt i snart halvandet år på at få pæne øjenbryn, og endelig er mit hårde arbejde ved at betale sig, så jeg ikke behøver lige så meget hjælp fra min makeup. Med dette kit har du alt, hvad du kunne ønske dig i et sæt og så er det endda på tilbud i øjeblikket.

Billig parfume
En af de dufte, som virkelig har fanget min opmærksomhed i forbindelse med DBA 2014, er Hermés Jour d’Hermés. Det er en duft, som i komposition er så anderledes fra de dufte, jeg ellers vælger, at det har taget stor overvindelse at overbevise mig selv om, at jeg faktisk elsker den. Den er på tilbud lige nu hos billigparfume.dk til 595.

The Hut
Hvis du er glad for produkter, som giver håret glans, så har du med garanti også prøvet, at håret efter ganske kort tid sidder som limet til hovedet. For mit vedkommende er det oftest doseringen, som går helt galt, men med L’Oréal Hair Expertise EverRiche Oil Precieux, har jeg ikke svært ved at dosere olien.

Koden PDAY20 giver 10 procent lige nu, når du køber for 20 pund. PDAY50 giver 15 procent på 40 pund.

Matas
Nu er jeg en kylling, når det gælder hjemmefarvninger, men den farve, som kommer tættest på den min frisør bruger, er Garnier Olia. Så jeg har lovet mig selv at teste den på et eller andet tidspunkt. I Matas kan du også få 3 for 2 afComwell Spa produkterne. Eller spar op til 40 kroner på din favorit mascara fra L’Oréal.

Beautybay
Renaissance Mask fra Oskia har været en af mine favoritter længe, først og fremmest er den drøneffektiv, men den er også vildt lækker og velduftende. Og så er den lige nu på tilbud hos Beauty Bay.

Pai Skincare har jeg altid været ret glad for, der er masser af virkelig lækre og effektive produkter, og så er Sarah, som står bag serien, noget af det sødeste. Jeg er nok lidt mere til den rene hybenkerne olie, men den nominerede er Age Confidence Facial Oil Echium & Amaranth.

Sooluxury
Der er stadig udsalg på Sooluxury, hvor du kan købe Organic Essence, som står bag en af de bedste læbepomader i verden… Altså efter min mening.

HQ Hair
Det startede med, at min søde veninde Nuria ikke kunne leve med, at jeg ikke ejede en eneste pensel fra Real Tecniques. Pludselig en dag landede Core Collection Kit i postkassen og det er bare starten… Jeg er blevet så glad for de pensler, og da jeg hørte, de var på vej til Danmark, var jeg nødt til at undersøge sortimentet nærmere, det resulterede i en lillebitte bestilling… Og nu er Sam’s Picks Brush Set på vej her hjem.
Hvis du køber to pensler fra Real Tecniques, kan du med koden REALT få 20 % på købet.

Koden 1OF giver 10 procent generelt, og 15OF giver 15 procent, hvis du køber for 50 pund. Hvis du køber fire produkter, så får du 20 procent med 20OF 

Makeup-Online
Det er sidste chance, hvis du vil spare 15 % på Sleek. Der er skønne paletter både med øjenskygger og blush og mange andre skønne ting hos Makeup-Online. Det er koden sleek15, som giver dig 15 % på alt fra Sleek indtil den 30. april.

Yves Rocher
Når man først lige har læst, hvordan man egentlig bruger Yves Rocher Botanical Expertise Hair Repair Oil, og bruger den inden hårvasken, så er det ikke svært at blive fan af denne super nærende hårkur. Selv ældsten kan lokkes til at bruge olien, fordi resultatet virkelig kan ses.

eChemist
Vi slipper ikke uden om, at det er ved at blive sommer, og det betyder, at du skal til at komme i gang med solcremen. En af de konsistenser, som er blevet et hit her hjemme, er de nye oliesprays. Hos eChemist er der i øjeblikket tilbud på mange forskellige solcremer, så er det bare at finde din favorit.

Nelly
Det mærkeligste produkt, jeg har haft i hænderne længe, er Nivea In-Shower Body Lotion. Faktisk synes jeg, det er så sært, at jeg endnu ikke helt er blevet overbevist om, at det er fantastisk.
Selvom det ikke er denne nye variant, som er nomineret, så er jeg mere nysgerrig end nogensinde… En After Sun In-Shower Body Lotion, lyder det ikke bare skønt?

The Body Shop
Det er ikke særlig tit, at jeg går all-in på produkter fra The Body Shop, men jeg har fundet en duft mere, som jeg kan holde ud at bade, skrubbe og smøre med. Det er Honeymania, som jeg ellers var næsten nervøs for at dufte til… men den er simpelthen så skøn med sin helt egen friske sødme. I øjeblikket får du 50 kroner rabat, hvis du handler for 250 kroner i The Body Shop Webshop.

ASOS
Neglene skal larkeres, og valget står lige nu mellem en pink nuance af nominerede Vinylux og 4 In The Morning fra kollektionen Gwen Stefani for OPI, som er en mat mørkegrå. Så skal lakken passe til tøjet eller til læbestiften?
I øjeblikket er OPI og meget andet på tilbud på ASOS.

Beautyexpert
Da jeg for mange år siden lærte min mand at kende, brugte han et produkt, som på mange måder minder om REN Multi Tasking After Shave Balm. Det pågældende produkt lugtede desværre så fælt, at jeg slet ikke kunne holde det ud, og siden da har jeg ledt efter en erstatning… Den er nu fundet!
Med koden 12AMAY får du 12% rabat på dit køb (med de sædvanlige undtagelser). Koden 60SAVE giver 15 procent når du bruger 60 pund, og 99SAVE giver 20 procent, når du bruger over 99 pund.

Magasin
Vi prøver, tester, dufter og smører os med meget forskelligt, men sjældent er jeg blevet så positivt overrasket over en serie, som jeg blev over Ilse by Ilse Jacobsen. Det er kun ganske få af produkterne, som ikke er strøget direkte ind på min hitliste. Det er en serie i rivende udvikling, formlerne er blevet ændret for at passe bedre til kundernes ønsker, så nogle gange kan det altså godt betale sig at komme med ris og ros. Find hele serien i Magasin webshop.

Hvilke produkter er på din vinderliste i år?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Mia

Med Nivea In-Shower Body Lotion, så skal man være opmærksom på at det indeholder aluminum, hvilket ikke er det bedste ingrediens Nivea kunne have valgt at putte i deres produkt. Men tusind tak for alle disse rabatkoder, selvom min bankkonto protestere lidt 😉

Helene Randløv

Hej Mia
Aluminum Starch Octenylsuccinate er en helt almindelig type stivelse. Hvorfor synes du, det er skidt?
Kh. Helene

Katrine

undskyld, skrev du, at Real Techniques kommer til DK?

Helene Randløv

Hej Katrine
Det var præcis det, jeg skrev 🙂
Kh. Helene

inger

Nuj! Kendte slet ikke Sooluxury – det er jo smækfyldt med lækkerhedder!! – og endda Ganache, en fantastisk læbepomade som kan være svær at finde – mmmm, mocca-latte på læberne! http://sooluxury.dk/collections/ganache-for-lips – men må da vist heller lige prøve den fra Organic Essence når du nu anbefaler den 🙂

Helene Randløv

Hej Inger
Ja, Sooluxury er en rigtig skøn webshop <3
Jeg kender ikke Ganache, men jeg er heller ikke så god til søde læbepomader 😛
Kh. Helene
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *