Dagens event: MAC Playland

24.04.14
MAC Playland

MAC Playland

Når MAC Playland rykker ind på hylderne i morgen, er der fest hos MAC i Købmagergade. Måske har du set, at de amerikanske bloggere går til sådan nogle præsentationsaftner på de nye kollektioner, og det er præcis det, som for første gang (i meget lang tid) bliver afholdt her i Danmark.

Bubblegumfarvet eller gul læbestift?
Som navnet antyder er MAC Playland kollektionen langt fra MAC’s kedeligste kollektion. Bare for at nævne et par af tingene er der: En gul læbestift, nogle af mine yndlings pigmenter og flere skønne Chromagraphic Pencils. Selvom flere af tingene er nogle, du kan købe til hverdag, så har de været forbeholdt MAC Pro butikkerne og særlige kollektioner i mange år, og derfor bliver jeg stadig helt glad, når jeg ser dem.

Kommer du med?
Det er tanken, at denne type præsentationer af de nye og store kollektioner skal være for alle, og derfor håber jeg, at du har lyst til at komme. Først og fremmest for at nyde den nye fine kollektion, men også for at møde de skønne makeupartister i butikken og de mange ligesindede MACoholikere.

Hvor og hvornår
Det hele fremgår af billedet ovenfor, men for en god ordens skyld skriver jeg det også lige her.
Hvornår: Klokken 19-21 den 24. april
Hvor: Købmagergade 38, 1150 København K.

Ses vi?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Line Helledie

Lækkert, når man self bor i Nordjylland… Åha 🙂 Nå, men ved I hvornår det kommer online? Kan se der bare står “coming soon”…. 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *