Tirsdagsshopping: Gaveideer til mors dag, rabatkoder og tilbud

22.04.14
Aveda light the way duffles

Aveda light the way duffles

Lige om lidt er det mors dag, og i den forbindelse har jeg kigget det virtuelle indkøbscenter igennem for at finde lidt lækkerier til min egen mor, men også til at finde ting, som måske kunne være aktuelle for din mor, svigermor, måske din veninde eller en anden, som fortjener en gave. Ellers kan du shoppe gaver til dig selv, det kan måske dæmpe skuffelsen over de gaver, du ikke modtog i den ene eller den anden anledning.

Jeg har også lagt et par rabatkoder ind på nogle af tingene, men der er ikke rabat på dem alle.

HQhair.com
I flere år har jeg kigget på The O fra Cloud Nine, jeg synes det er et virkelig spændende koncept, og jeg er meget nysgerrig efter at teste den. Min mor fylder rundt i år, og det ville være så cool en gave at give hende. Og i øjeblikket er der 10 % rabat på det flotte gavesæt. Husk at der er forskel på engelske og danske stik.

Koden SHHH giver også 20 procent på HQhair, men kun i dag. Visse mærker er undtaget.

Er du træt af at vi i sidste uge kom til at love rabat på Moroccanoil uden at kunne holde det? Så giver koden MSOI lige nu 16 procent på Moroccanoil hos HQhair og også kun i dag.

eChemist
Når min mor ikke bruger GelLack fra Depend, så er hun lige så glad for OPI Drip Dry, som jeg er. Hos eChemist fandt jeg en stor flaske, og da dråberne hurtigt får ben at gå på, er det oplagt at købe den større version.

Beauty Expert
Koden SAVEWKD giver ekstra 20 procent på blandt andet Kérastase, men kun i dag. Koden SKINCARE20 giver 20 procent på hudpleje.

lookfantastic.com
Sidste år var min mor simpelthen så glad for Avedas duftlys Light The Way, og derfor skal hun naturligvis have nogle flere i år. I dag er det jo Earth Day og så er det næsten en endnu mere oplagt gave.

Koden EASTER20 giver KUN i dag 20 procent på Lookfantastic. Visse mærker og nedsatte varer er undtaget, men den virker på Aveda.

Garden Pharmacy
Som du måske har bemærket, er både Katja og jeg gået all-in på aromaterapi. Sættet Sleeping Partners fra This Works er så pænt og lyder så dejligt, at det skal prøves.

Sooluxury
Min mor har mindst ligeså stor glæde af min store kærlighed til dufte, som jeg har, hun låner nemlig med jævne mellemrum et par dufte, eller også arver hun dem, som jeg har indset, alligevel ikke helt er mig. En af de dufte, hun har været lidt ærgerlig over at skulle af med, er S-Poncet Eau Eternelle, som er en skøn blanding af jasmin, lavendel, citrusnoter og flere andre skønne ting.

ASOS
I alle de år jeg har brugt makeup, har min mor talt om, at det da også må være lettere, hvis man faktisk kan se, hvad man foretager sig. Hun hentyder selvfølgelig til de temmelig stærke briller, som hun er tvunget til at gå med. Og jeg forstår godt, at makeuppen kan være en udfordring, derfor har jeg overvejet at give hende Tweezerman 10 X Magnifying Mirror With Light, som sættes fast med sugekopper præcis der, hvor man har lyst.

Stylebox by Matas
Min mor er ikke typen, som sidder stille ret længe af gangen, og hænderne er sjældent i ro. Derfor skal der solid pleje til for at holde neglene i form. Yndlings olien er SolarOil fra CND, og cremen Cuticle Eraser sørger for bløde og medgørlige neglebånd. Der er stadig 25 % på Bare Minerals og Smashbox.

Oriflame
Tender Care er altid i huset, men da ældsten havde været i nærkontakt med et træ og ville smøre alt-mulig-cremen på, var den næsten tom. Sådan en ved jeg, at hun bliver glad for.

Spashop
Det har krævet sin kvinde at overtale min mor til at bruge solcreme dagligt, og den eneste, hun er vendt tilbage til, er Embryolisse Creme Solaire SPF 30. Derfor gælder det om at holde hende velforsynet med netop denne creme.

The Body Shop
Muttis hænder er udsatte, derfor er hun for længst blevet glad for at sove med et par bomuldshandsker over et tykt lag creme. Sådan nogle bliver jo slidte med tiden og dem, hun har, er i en slem forfatning, hvorfor der skal købes nye forsyninger i The Body Shops webshop.

Yves Rocher
Håndcreme til tasken skal være Ultra-Nourishing Hand Cream fra Beauté des Mains serien, den har hun før rost, og den er både behagelig og ikke fedtende, så jeg forstår hende godt.

Powersante
Når der skal bestilles fra de udenlandske apoteker, er det en god idé bare at fylde i kurven, fordi portoen ofte er den der overrasker mest. Hos Powersante har jeg allerede købt en sampak med tre styks af min søde mors yndlings læbepomade nemlig Caudalie Soin des Levres.

Makeup-Online
Da min mor så sleek paletten Garden of Eden, spurgte hun straks, hvorfor hun ikke havde sådan en, så det er jo oplagt at få shoppet én til hende også. Med koden sleek15 får du stadig 15 % på alt fra Sleek indtil den 30. april.

Matas
I øjeblikket har Matas 20 % på alt fra Origins. Min mor har mange favoritter hos Origins, så det er bare at vælge… Men jeg tænker at hun skal have en maske, det kunne hun nemlig ikke drømme om at købe selv.

Magasin
Selvom vi ikke er enige om det med bodylotion, så køber jeg glad og gerne hendes favorit nemlig Biotherm Lait Corporel, som oven i købet er på tilbud hos Magasin.

Rawmakeup
Måske kan du huske at jeg skrev om en pæn dåse… Det var Trilogy Everything Balm jeg talte om og den fandt jeg hos Rawmakeup. Er den ikke fin?

Beauty Bay
Hos BeautyBay har de helt deres egne forslag til mors dags gaver under deres Gifts for Mums fane, så kan det næsten ikke blive lettere.

Elf
På makeupfronten er der et par ting min mor mangler, for eksempel synes jeg godt, hun kunne trænge til en ny blush, og Studio Cream Blush i farven Flirt vil med garanti klæde hende godt. Desværre er rabatkoden til elf lige udløbet. Kender I til en, der virker?

Nelly
Som nævnt synes jeg hun trænger til nye blushes og det vil være perfekt med en taskemodel, som hurtigt og nemt kan gøre sit arbejde. Derfor har jeg valgt IsaDora Twist-Up Blush & Go. Som ikke bare er nem at bruge, men også mere end fin på kinderne.

Love Make Up
Embryolisse Radiant Stick er en kølende stick til øjnene, som samtidig frisker op. Den er genial både om morgenen, men også i løbet af dagen. Og så er den lillebitte og derfor perfekt til tasken.

The Hut
Min mor er megasej til at bruge selvbruner, men netop fordi hun ikke ser sindssygt godt, kommer der af og til en streg. Vi har længe talt om St. Tropez Tan Remover, som skulle fjerne den slags mærker. Så mon ikke tiden er inde til at få prøvet den.

Billig parfume
Sidste år blev jeg præsenteret for Imedeen Hair & Nails. Vi grinede lidt af dem, men de kan altså noget. Min mor har fået så stærke negle, at hun kan gå med almindelig neglelak og hendes hår ser også bare mere levende ud.

Hvad skal din mor have til mors dag?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Lullumut

Og hvornår er det så, det er mors dag? 🙂

Line Helledie

Det er der D. 11 maj 🙂

Katrine

Hej søde dåser 🙂 er der en grund til, at I aldrig linker til ezzence? Er flere gange faldet over deres vanvittige nedsættelser af produkter. Er det ikke et sted i vil anbefale?

Katja Moikjær

Nej, ingen grund andet end at jeg aldrig selv har handlet der. Kan godt være, vi skal se på det 🙂

Katrine

Okay 🙂 der er i hvert nogle lækre ting at hente hjem med store besparelser til tider

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *