Fredagsfavorit: Ilse by Ilse Jacobsen Eucalyptus Body & Massage Oil

11.04.14
Eucalyptus Body & Massage Oil

Eucalyptus Body & Massage Oil

I dag har jeg tilbragt et par timer et af mine yndlingssteder. Der er langt der op, men stedet, behandlingerne, maden, de skønne mennesker og omgivelserne er virkelig hele turen værd. Det er Kurbadet by Ilse Jacobsen, jeg taler om. Nu hvor omgivelserne oven i købet er begyndt at springe ud, er der bare endnu smukkere i Hornbæk.

Har du været nogen lækre steder for nylig?

Genial emballage
Da Kurbadet by Ilse Jacobsen blev åbnet i november, var emballagen til Eucalyptus Body & Massage Oil, som den ser ud på billedet, ikke helt klar, og derfor fik vi en rejsestørrelse med hjem.
I dag blev jeg rigtig glad, fordi jeg sådan har savnet at have den skønne Eucalyptus Body & Massage Oil med, når jeg er ude, og i dag blev den nye version af rejsestørrelsen stillet på hylden. Indholdet elsker jeg, men den høje slanke flaske kunne ikke fyldes igen, og det synes jeg både var lidt ærgerligt og rimelig meget spild. Heldigvis er mine bønner blevet hørt, og den nye rejsestørrelse er lige til at skrue fra hinanden og fylde mere olie på.

Drøj og god
Det er ikke nemt at finde massageolier, som ikke virkelig hørmer af æterisk olie, men Eucalyptus Body & Massage Oil dufter mildt og lækkert af eucalyptus og pebermynte. Min mand, som virkelig har fobi over for stærkt lugtende produkter, har på eget initiativ brugt flere af dem fra Ilse by Ilse Jacobsen. Først og fremmest holder de, hvad de lover, og så er de meget mandevenlige.
Det er en sindssygt drøj i brug, og det er kun, fordi jeg har den med til at smøre med efter badet, når jeg er nede og bade eller til træning, at jeg har fået brugt to af de fine flasker siden november. Eucalyptus Body & Massage Oil er blandet af gode basisolier som olivenolie, mandelolie, macademianøddeolie og solsikkeolie, som både fungerer godt som pleje, og som med lidt mere gavmildt brug selvfølgelig er fantastisk at massere i.

Du finder olien i Magasin, hvor den koster 295 kroner. I Magasin webshop og i Ilse Jacobsens egen webshop er produkterne også at finde. Rejsestørrelsen tror jeg dog kun, du kan få på Kurbadet i Hornbæk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Fru Striib

JA. Jeg har næsten lige været på SPA-ophold på Altermeierhof ved Flensborg fjord

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *