Dagens negle: Forårsblomster på neglene med Nailstation Paris

02.04.14
Blomster med NailStation Paris

Blomster med NailStation Paris

For nogle uger siden landede der en lille fin pakke fyldt med fine forårspasteller fra Nailstation Paris. Den dag så min neglelak forfærdelig ud, desværre havde jeg heller ikke rigtig tid til at give den gas og lege. Det resulterede i lynhurtige blomster, de blev meget fine og forårsagtige, og de høstede masser af smil og kommentarer.

Sarte pasteller og små blomster
Det var naturligt at bruge den mintgrønne Double-gum var naturlig som base, selvom den på ingen måde har bare en snert af græsgrøn i sig.
Blomsterne og prikkerne er prikket på med ”dotting tools” en farve ad gangen.
Først blomsterne som er Sugar-free en er lys koral nuance, så Cerise som er en sart lyserød nuance og Guimauve en fin syren nuance.
Derefter prikkede jeg med den lyse gule Lightening Lemon som støvfang i midten.
Til sidst satte jeg små prikker med Lightening Lemon og Cerise rundt omkring blomsterne.

Konsistens & dækkeevne
De fine pastellakker fra Nailstation Paris er ikke de første i min samling, jeg har både testet lakker med glitter, perlemor og pailetter. Langt de fleste har været gode at arbejde med, men som altid gælder det, at de lysere lakker skal have et lag eller to mere end de mørkere farver.
En af mine yndlings aversioner er gule neglelakker, og selvom Lightening Lemon er langt bedre end de fleste andre lysegule neglelakker, så er det helt sikkert den værste af de fem.
Lakkerne er generelt lidt tynde i konsistensen, og det betyder, at man skal være ekstra opmærksom på ikke at lave striber med penslen. Bortset fra Lightening Lemon dækkede de resterende fire lakker alle efter andet lag.

Her finder du Nailstation Paris
I øjeblikket findes der cirka 125 forskellige lakker i Danmark ud af det helt vildt store sortiment. Lakkerne koster 115 kroner, og du finder dem i udvalgte tøjbutikker. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 28 35 33 53.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Mathilde Mac

Hvor er de bare fine :-)!

Helene Randløv

Tak Matilde :-*

Anita

Hvor er de altså bedårende de blomsternegle 🙂 Desværre er jeg alt for fummelfingret til at lave sådan noget….

Helene Randløv

Ej… det er altså meget lettere end det ser ud, det er hele charmen ved det. Da jeg prøvede første gang, troede jeg også, at det var vildt svært, men der blev jeg bare overrasket.
Prøv det!
Kh. Helene

Majbritt Nielsen

Hvor hurtigt tørre og hærder lakken op?
Hvis jeg kommer to lag på.
Det er ret væsentligt når man liiige skal ud af døre for 10 min siden. 😉

Helene Randløv

Hej Majbritt
Personligt har jeg meget sjældent problemer med at lakken ikke hærder. Jeg bruger altid en god hurtigt tørrende overlak (min foretrukne er fra Sally Hansen) og sådan noget hurtigt tørrende olie (OPI). På den måde tager det højst ti minutter før jeg er klar.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *