Mandagsshopping: Koder og rabatter

31.03.14

hair_tools_bobby_pins

Søndag aften har jeg altid god tid til at tænke over alle de ting, som jeg umuligt kan leve uden. Heldigvis ved jeg, at der i løbet af mandag formiddag lander et par mails med tilbud fra de forskellige webshops. Sådan nogle tilbudskoder, gør det ret meget sjovere at shoppe, og så føler man virkelig, at man får noget for pengene. Her er nogle af de koder og shops, jeg har kigget igennem, desværre har jeg ikke råd til det hele, på den anden side er det jo i dag, pengene er landet på kontoen.

lookfantastic.com
Det er virkelig irriterende ikke at kunne sove. Så snart hovedet rammer puden, får jeg en masse gode ideer til at løse både det ene og det andet problem… Min lille notesbog på natbordet skal have selskab af Aromatherapy Associates Deep Relax Bath & Shower Oil. Katja siger selv, at jeg ikke kan leve uden, og siden jeg efterhånden har en gedigen samling af de fantastiske olier, er jeg sikker på, at hun har ret.

lookfantastic.com har lige nu en hemmelig mystery discount, der kun gælder i dag. Koden er SECRET – hvor meget rabat får du med den?

The Body Shop
I øjeblikket kan du få 3 for 2 i The Body Shops webshop, når du køber hudpleje. En af de ting, jeg er nysgerrig efter at prøve, er Vitamin E Overnight Serum in Oil, og jeg tvivler på, at det bliver svært at finde flere ting til kurven…

Asos
I weekenden havde jeg tid til at hygge mig med at sætte hår og i den forbindelse manglede jeg hårnåle. Så da jeg kiggede på Asos’ udsalg, røg der sådan nogle i kurven. De er ikke på udsalg, men det er der en del andre ting der er, for eksempel er det et godt tidspunkt at få testet Bourjois.

Beauty Bay
Sidste weekend bestilte jeg en hel del neglelak på Beautybay, og nu er jeg lidt irriteret over jeg ikke lagde noget Poshe i kurven, jeg har hørt så meget om deres Fast Drying Top Coat. Er det en Top Coat, du kan anbefale?
 Da der er tilbud på Oskia, som er en lille men virkelig lækker serie, skal jeg nok også have købt lidt af det.

Nelly
Det er altid spændende at kigge på nyheder hos Nelly, da jeg forleden opdagede, at de har fået Angel Haircare, blev jeg nødt til at smide en Helichrysum Wakening Hydration Cream i kurven, den har fået så meget ros hos de andre dommer i DBA panelet, at jeg også bliver nødt til at teste den. Der er 20 % rabat på fem forskellige tøjmærker til den 2. april klokken 11.00, der er ret mange fine ting.

Escentual
Det er snart mors dag og i den forbindelse har jeg besluttet at min søde mor skal forkæles lidt ekstra. Det var et tilfælde, da jeg opdagede, at Escentual har Annick Goutal dufte, men lige siden har jeg vist, at gaven til mors dag var hjemme.
 Der er ufattelig mange ting på tilbud hos Escentual, blandt andet er der temmelig meget at spare på diverse solcremer.

HQhair.com
Der er sket det mest utrolige… min mand har bedt mig købe en shampoo. Det virker måske helt normalt, men faktum er, at min mand egentlig er mere eller mindre ligeglad med, hvad håret bliver vasket i. L’Oreal Professionnel Série Expert Liss Unlimited Force kan åbenbart noget, ingen andre kan, for nu vil han gerne have sin ”egen” shampoo

Koden MYSTERY giver lige nu alt mellem 5 til 20 procent på HQhair.com. Hvilken rabat får du med den?

Beauty Expert
Det er vildt, så hot diverse gelélakker er blevet. Jeg skal have testet Striplac fra Alessandro, og nu hvor der er tilbud, er det jo oplagt at få købt lidt ind. Samtidig skal jeg have genindkøbt en Razorpit, som får mine barberblade til at holde meget længere end de ellers ville.

Koden NEWNT giver 20 procent til nye kunder.

feelunique.com
Nogle gange falder man bare over ting, som man må eje… Forleden så jeg Trilogy Everything Balm, og sådan en skal jeg bare prøve. 
En anden ting, som jeg er ret nysgerrig efter at prøve, er Yes! Nurse Protect Your Lovely Hands. Den lyder bare så rar og så er den jo vildt billig.

Visse mærker og allerede nedsatte varer er undtaget fra flere af koderne.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Miriam

Jeg sværger personligt til Poshé og anbefaler den til Gud og hver mand. Ikke flere ridser i lakken, ikke mere timelang ventetid på tør neglelak… Jeg ville dog nok købe den på den amerikanske eBay, hvor den koster omkring en halvtredser – inklusiv porto!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *