Fede cremer fra Yves Rocher til under halv pris

16.03.14
Foto: DMI og Yves Rocher
Foto: DMI og Yves Rocher

Foråret er den tørreste årstid. Februar og april er de allertørreste måneder herhjemme med den laveste relative luftfugtighed. Du kan læse mere om hvorfor i denne artikel på dmi.dk.

Så hvis du synes, at vi skriver meget om fede cremer, så er der en grund til det. Vi støver næsten lige nu.

Derfor var jeg også en glad lille kiks, da Helene for et par uger siden havde Yves Rocher Repair Balm Extra Dry Skin med hjem til mig. For den er præcis hvad den lover. En superfed balm til meget tør hud.

Den er baseret på en høj koncentration af sheasmør og min hud er en sucker for sheasmør. Derudover er det mest interessante i den et stof, der hedder mangiferin, der faktisk kan reparere solskader. Den perfekte creme til forårstør hud i mine øjne.

Vær opmærksom på, at den er parfumeret, men dog ikke ret meget. Denne har mange af de samme gode egenskaber som body butters fra The Body Shop, som også er noget af det fedeste, jeg kender, men med denne version slipper man for de kraftige dufte og parfumestoffer.

Ren sheasmør
Hvis du helt vil undgå parfume, så prøv ren sheasmør. Du kan købe det mange andre steder, jeg har brugt min koncentrerede sheasmør fra Yves Rocher ned til mindste dråbe. Ren sheasmør har en lidt funky grynet konsistens, som smelter når du smører det på huden. Det er virkelig godt til tør hud, men kræver lidt mere arbejde end de blandede cremer.

Jeg ved at mange af jer også køber sheasmør billigt på eBay? Kan I anbefale en sælger eller et bestemt produkt?

Spar 30 procent ekstra på det dyreste produkt hos Yves Rocher
Yves Rocher giver lige nu 30 procent på det dyreste produkt, du lægger i din kurv. Den fratrækker automatisk rabatten.

Samtidig er både Repair Balm og Yves Rochers sheasmør på tilbud sat ned til næsten halv pris. Sammen med den ekstra rabat på 30 procent ender du altså med at betale 91 kroner for Yves Rocher Repair Balm Extra Dry Skin, der normalt koster 219.

Hvis du i stedet bruger din rabat på sheasmør, så koster den 83 kroner mod normalt 199.

Er jeres hud også mere tør end normalt? Og hvad bruger I?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Anne Nielsen

Jeg har nogle gange købt rent sheasmør ved Urtegården. Man skal selvfølgelig medtænke fragt – og så igen – ikke købe for meget, hvis det ikke kan holde sig ;-). Det er vist meningen, at man kan bruge det til at blande i, når man f.eks vil lave læbepomade eller cremer, men jeg bruger den rent – og den virker lige så godt som Yves Rocher’s og er billigere – men selvfølgelig er bøtten ikke så pæn. Bare en klar plastbøtte med hvidt låg 🙂

Mette WK

Jeg bruger den fede creme fra Aderma Exomega serien hele vinteren (som ja, går fra omkring november og et godt stykke ind i maj), og den er jeg simpelthen så glad for. Er jeg rigtig omhyggelig, kan jeg faktisk undgå eksem og hormoncreme hele vinteren med denne creme, og det er bare en befrielse i forhold til “gamle dage”, hvor min ryg og mine armhuler var kradset til blods 🙁
I disse dage er den endda på tilbud på mit apotek til 219 kr…

Bodil

Sheasmør fra Urtegaarden er økologisk og kan også købes i deres forretninger i København og Jylland. Den er mega drøj og helt uden duft!

Katrine

Sheasmør kan købes hos isang.com eller i butikken på Vesterbro- der er også mange lækre sæber og økologiske olier!

henrik

Du kan købe ren sheabutter her
http://www.veracura.com/shop/shea-smoer-500-319p.html
For kun 129 kr for 500 g 🙂

Chanie

Jeg køber det altid hos akomaskincare.uk – det er øko, fairtrade, fragten er ok billig, ingen told, og kvaliteten er i verdensklasse. Derudover har de mange andre lækre olier også.
Se evt. min opskrift på hjemmelavet whipped shea creme på min blog.

Malou

Jeg kan ikke få de 30 pct rabat til at virke. Køber tre ens af samme produkt, måske det er der, problemet ligger? Eller skal jeg bruge en kode?

Katja Moikjær

Gider du sende mig et skærmbillede med din indkøbskurv?

Malou

Lige til info – det virkede pludselig nu her for få minutter siden 😀 mærkeligt, men fedt 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *