Fredagsfavorit: St. Tropez Skin Illuminator

14.03.14
St. Tropez Skin Illuminator

St. Tropez Skin Illuminator

Sidste forår faldt jeg pladask for St. Tropez’ helt fantastiske highlightere Skin Illuminator. Hver gang jeg faldt over dem, måtte jeg lige smøre lidt på hånden og genopleve, hvor utrolig smukke de er. Det tog mig uendelig (det føltes i hvert fald sådan) lang tid at få fat i dem, men heldigvis er det blevet meget lettere siden. Og derfor er det bare tarveligt ikke at dele deres fortræffeligheder, nu hvor foråret banker voldsomt på døren.

Tre farver
Der er selvfølgelig nogle regler, men dem er jeg egentlig ligeglad med. Hvis den pågældende farve af St. Tropez Skin Illuminator matcher min blush og øvrige makeup, så er det den farve, jeg vælger.

  • Rose: Denne nuance er især god til mere lyserøde og blålige hudtoner. Det smukke pink perlemor passer virkelig fint til mange blushes.
  • Gold: Det er en rigtig fin nuance til mørkere hudtoner, men igen kan den selvfølgelig bruges af alle.
  • Violet: Denne nuance giver en smuk glød til de fleste hudtoner, men den er især velegnet på let solbrun hud.

 

 

St. Tropez Skin Illuminator swatches

Fra venstre mod højre er det: Rose, Gold og Violet

De kan virkelig ændre radikalt på hudens udseende. Sidste år prøvede jeg dem flere gange på kroppen, og huden fremstod hver gang glødende og tæt ved perfekt.

London Fashion Week
St. Tropez Skin Illuminators er store backstage ved mange shows, og det er naturligvis ikke uden grund. Brugt rigtigt kan du både fremhæve de bedste sider og nedtone de mindre heldige. Det er helt de samme principper, som man bruger i ansigtet, fladerne på kroppen er bare lidt større. Se hvor lyset rammer dig fra oven og fordel lidt af highlighteren der.

St. Tropez er heldigvis at finde i flere og flere butikker for eksempel i udvalgte Matas, selvom det ikke er alle der har St. Tropez Skin Illuminator, men du kan finde dem i webshoppen Dahlpr-shop.dk, hvor de koster 165 kroner. Eller ring på telefon 45 88 48 31 for nærmeste forhandler.
Du kan også finde dem på Beauty Bay, hvor de koster cirka 94 kroner.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Rikke

Hvilken farves øges hvornår?

Rikke

Hvilken, skulle der stå….

Rikke

Sludder, der skulle stå vælges…. Ihhh den rødvin..

Helene Randløv

Hej Rikke
Det står i teksten, hvilken farve som er bedst til hvad.
:-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *