Back 2 MAC når du rejser: Få en gratis læbestift for 6 tomme produkter

12.03.14
Lady Danger Lipstick
Lady Danger Lipstick
Foto: MAC

MAC har i mange andre lande deres Back 2 MAC program, der går ud på, at du kan aflevere 6 tommer MAC produkter og få en gratis læbestift til gengæld.

Det findes desværre ikke i Danmark, men det findes i rigtig mange lande, som mange af os jævnligt rejser til. Så det er oplagt at samle sine tomme og udtjente produkter sammen og tage dem med, når du alligevel er i Paris, London eller Berlin.

Jeg gør det selv – jeg har en lille æske med tomme MAC produkter, som jeg gemmer til næste gang, jeg skal til et land med Back 2 MAC programmet. Det drejer sig for eksempel om:

  • Tyskland
  • Frankrig
  • USA
  • Italien
  • England
  • Tjekkiet
  • Grækenland

Og der er mange flere på listen, men jeg har desværre ikke kunne finde en komplet oversigt. I må meget gerne være søde at lægge en kommentar, hvis I kender til lande der har/ikke har Back 2 MAC.

Back 2 MAC i Skandinavien
Der er desværre ikke håb om, at vi får Back 2 MAC til Danmark i nogen nær fremtid. Back 2 MAC-programmet handler om miljø og genbrug, og som det ser ud nu, ligger Danmark alt for langt væk fra de centre, hvor de opsamler produkterne. Og der er ikke meget miljøvenlighed I at skulle fragte en masse tom emballage over meget lange afstande.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Honi

Finland har også Back2Mac, jeg var lige til Stockmann i Helsinki og afleverede nogen tomme produkter og fik læbestift med hjem 🙂

Katja Moikjær

Årh snyd!!! Så kan de også gøre det i Danmark!

Karina

Hejsa, kan man nøjes med at aflevere æskerne? Min datter samler, og sparer på hendes produkter 🙂

Katja Moikjær

Altså mener du papiræskerne? Nej, det skal være et tomt produkt

Maria B

Det er SÅ smart! Jeg tager til England i næste uge, og der har jeg 19 tomme produkter med! Det bliver nok en af de billigste ture nogensinde i MAC for mig 😀
Jeg har dog hørt at de nogen steder også er villig til at udlevere en øjenskygge i stedet for læbestift, så det håber jeg! 🙂

Katja Moikjær

Så vidt jeg ved så er det i US?

S

Hvor er det et fint koncept! Jeg vil samle mine brugte produkter fra nu af – får man selv lov at vælge farven på læbestiften mon?

Honi

Man må selv vælge men det må ikke være LE-læbestift der har specifik indpakning. Ellers plejer det være free-for-all med deres læbestift i almindelig indpakning. Dog ikke PLW eller Mineralize.

Katja Moikjær

Jeps 🙂

Mia

Jeg kan informere om at man heller ikke har back 2 MAC i Holland – det var jeg ellers fejlagtigt blevet informeret om i MAC i Magasin.

Katja Moikjær

Øv 🙁

Camilla

Det er så lækkert – jeg prøvede det selv for første gang i Frankrig for et par år siden 🙂
Ved I forresten om det gælder i de pågældende landes lufthavne? Har nemlig en mellemlanding i Frankfurt her til sommer, og det ville være super at kunne gøre det dér..

Katja Moikjær

Det er et rigtig godt spørgsmål? Det har jeg faktisk ikke selv forsøgt mig med

Ditte

Nogen der ved om der er en MAC i Tyskland der ikke er meget langt fra grænsen?? 🙂

Katja Moikjær

Jeg vil tro, at Hamborg er den nærmeste

Anna Christiansen

Jeg skal til New York til sommer, så jeg slæber også mine 6 empties med 🙂 Er det alle tomme produkter de tager imod? Jeg har nemlig både glas- og plastikemballage med.

Katja Moikjær

Ja. Prøv evt at se på emballagen, der skal være sådan et logo her på æsken: http://blogs.ubc.ca/rebeccaketler/files/2013/11/back-to-mac-pic1.jpg

Ditte

Skal æsken fra produktet også returneres? Mange af mine æsker er nemlig blevet væk 🙁

Katja Moikjær

Nej 🙂 Kun selve produktet

Christine

Er der nogen der har erfaringer med at back to mac’e depottede øjenskygger uden metal pan? Jeg skal nemlig til Hamburg næste weekend, og har en del liggende jeg gerne vil af med.

Katja Moikjær

Jeg har gjort det i Berlin. Det er et godt stykke tid siden sidst dog.

Line

Hej 🙂
Er du helt sikker på at de har b2m i Tyskland? Skal derned om et par dage, men synes jeg finder nogle forskellige svar 🙂

Katja Moikjær

Jamenøh altså de kan jo have lavet om på det? Men alle de gange jeg har forsøgt har jeg fået en læbestift ud af det? Det er vel nok et år eller to siden sidst måske. Hvor kan du se det modsatte?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *