Husk Venus Spa- konkurrencen

07.03.14
Sugarberry pac
Sugarberry pac
Foto: Gillette Venus& Olay

Har du husket at dele dit bedste hudplejetip i kommentarfeltet under tirsdagens tip og konkurrence? Du kan stadig nå at deltage i den vildt sprøde konkurrence om et Venus Sugarberry Kit samt et Spa ophold på Kurhotel Skodsborg til en værdi af 4000,- for dig og en ven.

Dit tip
Du deltager altså i konkurrencen, hvis du skriver dit bedste hudplejetip til vinterhuden under tippet i tirsdags. Konkurrencen løber til den 11. marts 2014, hvor vi lukker kommentarfeltet. Derefter vælger vi de fem bedste tips, og vinderen bliver trukket af Gillette Venus & Olay og offentliggjort nu på onsdag den 12. marts her på bloggen.
Vi glæder os til at læse alle jeres gode tips.

Mit tip
En af de ting, som kan være meget nyttige at have styr på i de kolde måneder, er vandindholdet i dine cremer.  Nu bliver det sjældent rigtig koldt i Danmark, men huden kan bestemt ikke lide vandholdige cremer i kulden. Derfor er det altså en god idé lige at få vintertjekket cremerne en ekstra gang inden du går udenfor.

Gillette Venus & Olay Sugarberry
Den smarte barberskraber koster 170 kroner og pakken med tre refillblade koster 175 kroner stykket. Find dem i Matas, større supermarkeder, stormagasiner og i parfumerier i hele landet.

Sponsoreret i samarbejde med Gillette  Venus & Olay

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Pia Vermundsen

Mit bedste tip er afvaskning af ansigtet morgen og aften, med lunkent vand og en ren vaskeklud. Lade ansigtet luftøre og så en creme på der passer til ens hudtype. Og så er varm chokolade med flødeskum også ren velvære om vinteren 😉

Fru Striib

Mit bedste hudpleje tip er at smøre kroppen ind i creme, olie mv hver dag. Efter jeg er begyndt med det er jeg sluppet af med mange indgroede hår og har seriøst fået pænere og glsttete understænger

Sophie R

Brug discount-balsam til at barbere ben med i stedet for barberskum. Det giver lige så gode, bløde ben uden skrammer, men er meget billigere! Og tippet kan selvf også bruges om sommeren 🙂

Eva Vejlstrup

Min bedste hudplejeråd er : Don’t overdo it! . Ansigtet afvaskes selvføgelig jævnligt, men pas på med at overgøre det- da det viser sig at være alt for hårdt for huden.

Tea B

LUN FUGTMASKE
1 avocado
½ banan
1 spsk. honning
Mos avocado og banan godt sammen.
Lun honningen nogle sekunder i mikroovnen, og tilsæt den.
Lad masken sidde et kvarter.
Skyl af med lunkent vand.

Siffen

Pssst, jeg har læst med i et stykke tid, og har også læst mange ældre indlæg og har fundet ud af at i elsker matas fod og hælkur og at i hader krukker. Sidst jeg var i matas så jeg et skilt hvor der stod at ders produkter til fødderne ville få ny emballage, deriblandt matas fod og hælkur og jeg kan ikke huske præcis hvilken indpakning den vil få, men det er ikke en krukke:D

Stine Emilie

Vand vand og atter vand, da huden bliver ekstra tør om vinteren på grund af den falske varme fra de kære radiatorer. Og ja selfølgelig afvaskning af ansigtet morgen og aften.

Din kommentar