Copenhagen Fashion Festival 29. januar-02. februar 2014

30.01.14
Kopenhagen Fur AW14 Jamy Wee
Kopenhagen Fur AW14 Jamy Wee
Et af de smukke looks fra Kopenhagen Fur AW14
Designer: Jamy Wee
Makeup: Marina Andersson
Hår: Sara Hirschel

Tjuhej, jeg er kun på bloggen for en ganske kort bemærkning… Der er modeuge her i København, og det betyder som altid masser af spændende shows og aktiviteter. For et par uger siden var jeg til en lookdag hos Kopenhagen Fur, hvor billedet ovenfor stammer fra. Det blev jeg særligt glad for i dag, hvor jeg desværre blev forhindret i at gå til netop dette show.
Det er heldigvis blevet mere og mere almindeligt, at der også er alle mulige andre sjove ting på tapetet under modeugen. Du kan se en liste over events, du kan komme med til på Copenhagen Fashion Festivals eget site.

TRESemmé Blow-Out Bar fra torsdag klokken 12.00 til lørdag klokken 18.00, I bussen på Nytorv
Da TRESemmé slog dørene op for deres Blow-Out Bar sidste år, blev det en kæmpe succes og det er ikke mærkeligt. Du bliver mødt af et superprofessionelt team af hårstylister, som inviterer til gratis forkælelse af dig og dit hår. Det hele foregår i en specielindrettet bus, hvor spejle, redskaber og produkter danner rammerne om gode oplevelser.
Sidste år fik jeg de lækreste krøller og jeg ser virkelig frem mod at blive stylet i morgen.

The Body Shop, Frederiksberggade 2
Hos The Body Shop er der masser af gode tilbud ugen igennem og du kan få lagt en lækker makeup (du skal være 18 år) af The Body Shops makeupartister.
Fredag fra klokken 18.00-2100 er der både musik og bobler til ”Fashion Night Out”, hvor du får en goodiebag med hjem, hvis du shopper for 400 kroner.

M.A.C
I morgen kan du møde Rikke Dengsø og hendes team på MAC standen i Magasin på Kgs. Nytorv fra klokken 15.00-18.00. De viser, hvordan du selv kan lægge looket fra Anne Sofie Madsens show (som er senere i dag). Det bliver helt sikkert interessant, Anne Sofie er ikke kendt for at være en kedelig eller særlig traditionel dame.

Fra klokken 16-18 fredag vil du i MAC PRO STORE på Købmagergade kunne møde MAC’s megaseje makeupartist Carolina Pettersson og hendes team, som vil dele masser af tips og tricks fra modeugens spændende looks.

Der er flere arrangementer, men det er ikke nær så beautyorienteret… Håber vi ses der ude :-*

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Maiken

Copenhagen Fur er jeg ikke vild med – også selv om pels er flot!
Men ikke et show jeg ville være ked af at ikke at være med til – havde nok personligt sagt nej tak!
De andre arrnagementer lyder rigtig lækkert – ærgeligt jeg ikke bor i nærheden”

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *