Dagens negle: Farver og striber med Essie Winter 2013

28.01.14
Essie Winter 2013

Essie Winter 2013

Vinterkollektionen fra Essie landede i de danske butikker for et par uger siden. Det er en virkelig smuk kollektion, som både vinder ved de dybe mørke røde nuancer, men også de støvede pasteller er rigtig fine. Særligt den smukke glimtende lysegrå nuance Parka Perfect har jeg brugt flittigt.
Da jeg ville teste dem kom jeg i stedet til at lege med tape, det så rigtig sjovt ud og fik temmelig meget opmærksomhed selvom de er forholdsvis mørke.

Farverne
Når Essie lancerer en ny kollektion er der altid en lille historie med, og nogle korte sætninger hvor navnene på de forskellige lakker fra kollektionen er flettet ind. Det er sædvanligvis både humoristisk, og som du måske fornemmer på navnene en smule fjollet fra tid til anden.

  • Mind Your Mittens en dyb turkis nuance, som er langt mere grå end blå.
  • Warm & Toasty Turtleneck er en fin lys støvet lilla nuance.
  • Shearling Darling er en dyb mørkerød nuance.
  • Parka Perfect er en lys glitrende lysegrå nuance.
  • Toggle To The Top er en klar rød glitter i en mørkerød baselak, som også indeholder glitrende rød og lilla perlemor.
  • Sable Collar er sådan en gråbrun lilla nuance med masser af rød og kobber perlemor.

Som sædvanligt har jeg brugt dem på kryds og på tværs, fordi de matcher så fint. Til den viste manicure havde jeg glemt min stripingtape, men det lykkedes nogenlunde at få klippet almindelig tape i strimler til de striber, jeg ville lave.

Striberne
Først lakerede jeg en negl i hver af følgende farver Mind Your Mittens (lillefinger), Warm & Toasty (ringfinger), Shearling Darling (langfinger), Parka Perfect (pegefinger) og Toggle To The Top (tommelfinger). Da lakken var tør satte jeg striber af tape i forskellige bredder på hver negl, hvorefter brugte jeg en nailart pensel og malede i mellemrummene mellem de forskellige stykker tape. Til det brugte jeg Sable Collar, som fik en eller flere striber på hver negl og et tilfældigt miks af de øvrige farver.
Striber med Essie Winter 2013
Det er vigtigt at lakken tørrer et øjeblik, inden du fjerner tapestykkerne, ellers flyder striberne lettere ud og bliver uskarpe (som de desværre blev her).

Winter 2013 kollektionen Shearling Darling koster 99,95 kroner stykket. Du finder Essie i Matas, Salling, Magasin og i forskellige webshops, for eksempel på Magasin.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Caroline

Kan i måske ikke lave et indlæg med MAC produkter?

Helene Randløv

Hej Caroline
Med neglelakker eller?
Hvis du vælger mærker i fanerne under vores banner, kan du vælge MAC, der er mange anmeldelser af produkter. Hvis det er noget specielt du vil læse om, må du meget gerne skrive det!
Kh. Helene

Caroline

Jeg tænker sådan “musthaves” og står i denne situation at jeg skal have en ny Foundation, som skal være fra MAC. Det skal være en med semi dækkeevne. Har du nogle forslag?

Helene Randløv

Hej Caroline
Det vil jeg klart lade mig inspirere af!
Med hensyn til foundation, er jeg jo vild med Face & Body, men det er sådan en foundation, som man enten hader eller elsker.
Det kommer lidt an på, hvordan din hud er, for MAC laver mange gode foundations (synes jeg). Har du prøvet Foundation Finder?
http://www.maccosmetics.dk/product/158/13055/Products/Ansigt/Foundation/Foundation-Finder/index.tmpl
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *