Fredagsfavorit: Deborah Lippmann Fast Track Manicure Treatment Essentials Built For Speed

20.12.13
Deborah Lippmann Fast Track

Deborah Lippmann Fast Track

Du kigger på dine negle, og tænker: “jeg burde også…”. Men du har garanteret alt for travlt, sådan har jeg det i hvert fald tit. Heldigvis er der efterhånden en del mærker, som sørger for hurtigttørrende overlakker og anden eksprespleje til neglene. Den fine æske med de übernuttede ministørrelser fra Deborah Lippmann indeholder et helt sæt af forskellige plejeprodukter.

Cuticle Remover
Smør på, vent, skub op og vask af… sådan fungerer de fleste neglebåndsfjernere, og det gør Deborah Lippmanns version sandelig også. Det er ikke noget jeg bruger så tit, men det er virkelig nyttigt, især her i vintermånederne, hvor huden omkring neglene ofte er tør og temmelig udfordret. Den virker sådan, at den blødgør de hårde neglebånd, hvorefter du nemt og hurtigt kan skubbe dem op. Husk at fjerne rester af produktet fra neglene eventuelt med en våd klud, så dine negle ikke suger en masse vand til sig. Sædvanligvis er der en guideline med hensyn til brug af Cuticle Remover, der siger højst en gang hver fjortende dag, og selvom det ikke står på pakken, skal du holde igen med brugen af den slags. Neglene bliver skøre og mærkelige, hvis du bruger det for tit.

Cuticle Oil
En god olie til neglebåndene er fundamentet i god neglepleje. Lige før lakering af neglene, skal du dog ikke bruge den. Det vil gøre neglene fedtede, og derved forhindre lakken i at hæfte på overfladen. Konsistensen er rigtig god, og den trænger let ind i huden uden en alt for fedtet fornemmelse efterfølgende.
Det eneste minus i mine øjne er den meget kraftige duft af karamel og kokos, jeg er ikke fan af kokosduft og kombineret med karamelduften, bliver det bare endnu værre. Efter kort tid dufter fingrene dog bare sødt, og det er lettere at holde ud.

2 Second Nail Primer
Det er i alt sin enkelthed en grundrens til neglene. Det er rigtig smart, og det er noget mange glemmer. Desværre røber holdbarheden af din neglelak lynhurtigt, om du har snydt med afrensningen af neglene inden du gik i gang. Neglelakken vil typisk skalle af i store flager, hvis du ikke har fået renset neglen ordentligt (eller har haft hænderne i vand). Denne alkoholbaserede primer skal bare fordeles, og vupti din manicure har nu langt bedre betingelser for at holde.

Fast Girls Quick-Dry Base Coat
Uden en underlak går det ikke! Det er den, som gør mine negle klar til den farvede lak, og det er den, som sørger for, at farven ikke smitter af uanset hvilken lak, jeg vælger at tage på. Den tørrer lynhurtigt op, og derfor behøver du ikke at sidde og vente, på at du kan give neglene en ny omgang lak. Fælles for produkterne og særligt de to lakker er, at de er temmelig tyndtflydende, det, synes jeg, er en kæmpe fordel og i sidste ende reducerer det tørretiden betydeligt, fordi lagene ikke bliver så tykke.

Addicted To Speed Quick Dry Top Coat
Neglelakken skal helst være tør i det sekund, jeg har lagt det sidste lag på.
Helt så hurtigt går det ikke, men der er ikke meget galt. Overlakken har jeg testet i et par ekstreme situationer, nemlig af- og påklædning, snøren af sko, og sidst men ikke mindst sidste lag lak sekundet inden taxa meldte sin ankomst. Det er ikke optimale vilkår, og derfor kan jeg med god samvittighed sige, at Deborah Lippmann holder, hvad hun lover. Hvis du søger en hurtigttørrende overlak, kunne Addicted To Speed Quick Dry Top Coat sagtens være sidste kapitel i din søgen.

Overhalingsbanen
Hvis du går igennem disse fem trin (og endda ofte mindre) og måske et par lag lak for at pynte endnu mere på fingerspidserne, har du brugt højst tyve minutter inklusiv lidt tørretid. Det passer ikke til overhalingsbanen, men det passer bestemt ind i en travl hverdag, hvor man ikke lige har tid til at sidde og flagre med hænderne i halve og hele timer.

Deborah Lippmann Fast Track Manicure Treatment Essentials Built For Speed indeholder altså stort set alt til din manicure bortset fra neglelakken. Fast Track koster 398 kroner og nærmeste forhandler oplyses på telefon +45 23 80 27 32

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *