Gehwol – fodpleje med tysk effektivitet

02.12.13
Gehwol

Gehwol

Der er ikke mange mærker derude, der kan få mig til at afvige fra Matas Fod- og Hælkur. Men Gehwol er et af dem.

Det tyske fodplejemærke er af den slags, som jeg ubetinget elsker ved første øjekast. Tysk, seriøs og med produkter, der har et formål.

Gehwol er en kæmpe serie af produkter til fødderne – og kun til fødderne. Der er en smule til hænderne, men det er en serie målrettet fodterapeuter og lignende klinikker, og det handler om fødder hele vejen igennem.

Serien er seriøs og effektiv – carbamid er en selvfølge i produkter mod hård hud, og derudover er der et kæmpe produktudvalg til alskens fodproblemer, som jeg dårligt nok har hørt om.

Mit problem er hård hud – eller rettere sagt var, for det dukker kun op, når jeg ikke smører fødderne dagligt med en fodcreme med højt indhold af carbamid.

Dem har Gehwol heldigvis mange af og dertil en masse med øvrige egenskaber også. Lipidro, som er blevet min nye yndlingsfodcreme, er en af dem, der kan lidt af det hele. Den indeholder ikke lige så høje mængder carbamid som hælkuren, så hvis du stadig kæmper med meget hård hud, så er det den, du skal vælge.

Lipidro indeholder derimod også et par planteolier samt, der kan forebygge (ikke behandle) kløe og fodsvamp. Resultatet er virkelig behagelige fødder.

Negleolien er også interessant. Den indeholder clomitrazole og er derfor et godt valg til dem, der bøvler med neglesvamp. Samtidig er det også en god negleolie, som jeg også godt kan lide på grund af den milde duft og den praktiske flaske med pipette.

Gehwol har som sagt et kolossalt produktsortiment, så hvis du har et eller andet problem med fødderne, så er der en god chance for, at de har et produkt mod det. Mange er dog rent professionelle produkter, og det er da også fodterapeuterne, der forhandler Gehwol i Danmark.

Emballagen er simpel, men effektiv. Tuber af metal til cremer og pipetter til olier. Ingen dikkedarer, det virker bare.

Gehwol indeholder typisk parfume.

Her kan du købe det – med rabatkode
Gehwol kan du i Danmark købe hos fodterapeuter.  Jeg køber det selv hos tyske Apo-Rot og engelske Beauty Expert, hvor produkterne koster mellem cirka 50 og 80 kroner alt efter, hvilket produkt der er tale om. Beauty Expert har gratis fragt, Apo-Rot tager 5 euro.

Beauty Expert giver rabatkoden 15GEHP liger nu 15 procent på alt Gehwol, der ikke allerede er nedsat.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Ann

Gehwol holder hele vejen 😉

Helle

Hedder den noget andet på engelsk, eller har Beauty Expert ikke Lipidro?

Katja Moikjær

Nej de har ikke :-/ Jeg købte den på Apo-Rot

Helle

Åh det var ærgerligt, men mange tak for svar 🙂

Ditte

Hvad hedder hælcremen mod hård hud fra Gehwol? Jeg har været inde på Apo-Rot og kan ikke helt forstå hvad der står 🙂

Katja Moikjær

Den hedder Hornhaut-Creme. Har du prøvet på Apo-rot.dk? Der har de oversat noget af indholdet

Merete Nielsen

Fine oplysninger om Gewohl, som jeg har brugt min. 30 år – som diabetiker er den ikke til at undvære 🙂 min fodterapeut viste vejen til fine fødder

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *