20 procent på HQhair – kun i dag

27.11.13
En sjov svamp, der intet har med noget at gøre.
En sjov svamp, der intet har med noget at gøre.

Koden TWENTY giver lige nu 20 procent på hele HQhair.com, men med de sædvanlige undtagelser (visse mærker og varer på tilbud).

Det gælder kun i dag og til klokken 10 i morgen tidlig engelsk tid. Jeg regner altid den forkerte vej, så jeg tør slet ikke sige nu, om det er kl 9 eller 11 dansk tid…

lookfantastic.com giver koden LFNEW 10 procent stadig – gad vide om det er en evighedskode?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Mette

Hej Pudderdåser.
Kan I anbefale en god og billig pudder børste. Har kigget på Nilens Jord Gold Line Classic 804. Er det en I kender? eller har i andre at anbefale?
Tak på forhånd

ea

Da de er en time bagud i England må det være kl. 11 dansk tid! 🙂

Katrine

Hej
Jeg har et spørgsmål der slet ikke har noget at gøre med indlægget, men jeg vidste ikke lige, hvor jeg skulle stille det, så jeg håber, at det er okay, at jeg skriver det her?
Ved I, om man kan risikere at modtage uægte varer, når man bestiller på BeautyBay.com? Jeg har netop modtaget en solcreme fra Priori, og jeg synes, at den måde mærkaterne er påsat, ser lidt mærkelig ud. Jeg har haft indtryk af, at det er et godt sted at købe produkter, så derfor er jeg ret overrasket, og kan næsten ikke tro, at cremen ikke er ægte.
Vh Katrine

Katja Moikjær

Det kan jeg slet ikke forestille mig. De er officiel forhandler af en masse super-kopierede mærker, så det er utænkeligt.
Men man skal da aldrig sige aldrig, der var en sag om falske produkter på StrawberryNet engang. Men med Beauty Bay er det meget meget usandsynligt. Priori er nok heller ikke et af de mærker, der bliver kopieret?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *