Estelle & Thild Fragrance Free – Ansigtspleje uden parfume

26.11.13
Esthelle & Thild Fragrance Free serie

Esthelle & Thild Fragrance Free serie

Estelle & Thilds underserie Fragrance Free er på flere måder en undtagelse fra reglen. Først og fremmest er det et økologisk plantebaseret plejeprodukt UDEN parfume. Dernæst indeholder det rent faktisk hovedsageligt plantebaserede ingredienser.

Det er en meget fin produktserie, og når mærker som Estelle & Thild sørger for, at der er en parfumefri serie, så starter de med pluspoint i mit hjerte.

Produkterne er virkelig milde, og de fleste vil kunne tåle dem. Der er en masse gode og milde produkter i smukke og lufttætte pumper til nogle gode priser. Det er svært ikke at synes om.

Produkterne er baseret på blomstervand og planteolier, og der er flere gode antioxidanter i.

Det medfører også to ulemper: Når man baserer konsistenserne på planteekstrakter, så får man ikke luftige, lækre og lette cremer på samme måde, som vi kender fra moderne produkter. Derudover så er dette gode produkter, men temmelig basic. På samme måde som fx. Rudolph Care er det. Det er der ikke spor galt i, man har brug for mange af den slags produkter, men du får ikke rykket rynker eller fjernet urenheder ved hjælp af planteekstrakter.

Serien henvender sig da også til tør og sensitiv hud. Og det er den god til (bare du kan tåle aloe vera).

Estelle & Thild Cleansing Gel Fragrance Free
Rensegeléen er en meget flydende gel, som virkelig er mild. Den fjerner ikke øjenmakeup, men den er meget mild uden at være den mindste smule fedtet.

Estelle & Thild Facial Toner Fragrance Free
Hvis du godt kan lide at bruge et produkt som dette, så fred være med det. Det gør ikke noget ondt. Men det gør nok næppe heller nogen positiv forskel for din hud. Den indeholder et par af de samme ingredienser som ansigtscremerne, bare i flydende form.

Estelle & Thild Face Cream Fragrance Free
Den parfumefri Face Cream er en lidt sej, men rig creme, som er god til tør hud. Den er baseret på blandt andet kornblomst, mandelolie, jojoba, shea mfl., som er gode for huden. Kornblomst er den mest interessante ingrediens her, kendt for blandt andet sin antiinflammatoriske evne og for at være rig på antioxidanter af typen polyphenol.

Estelle & Thild Night Cream Fragrance Free
Hvis jeg havde bind for øjnene, ville jeg ikke kunne mærke forskel på Face Cream og Night Cream. Valget af olier og planteekstrakter er lidt forskellige, men der er bestemt ingen grund til at bruge en slags morgen og en anden slags aften.

Night Cream indeholder en antiage-ingrediens, der markedsføres under navnet Sepilift DPHP, men der findes ingen undersøgelser af den udover producentens egne. Dens største claim to faim er nok, at ingrediensen er ecocert-certificeret.

Estelle & Thild Eye Balm Fragrance Free
Hvis mine øjne ikke svier af en øjencreme, så er den i sandhed mild, og denne kan mine über-sarte og tørre øjne virkelig godt lide. Der er ikke noget i denne, som har nogle særlige fordele for huden omkring øjnene fremfor i de øvrige cremer, så jeg vælger alene at bruge den, fordi det føles godt på mine hysteriske øjne. Og så er den lillebitte pumpe helt vildt nuttet!

Her kan du købe det
Du kan købe Estelle & Thild i blandt andet Magasin og Matas. Fragrance Free produkterne til sart hud koster mellem 169 og 345 kroner.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Louise

Jeg har brugt denne serie i nogle år, men er faktisk skiftet til Weledas mandelserie, som jeg synes er bedre. Jeg synes, at Estelle & Thilds produkter i den parfumefri serie er udmærkede, men lægger sig lidt som en hinde på huden, hvor jeg føler at Weledas mandelcreme og -lotion trænger ind i huden og giver lidt mere fugt.
Har I også prøvet Estelle & Thilds parfumefri ansigtsolie? Jeg slår ud af dem, men jeg har også meget sart hud.
Og vil I også lave en anmeldelse af Weledas mandelserie på et tidspunkt? Gad godt at høre jere mening.
Tak for en fantastisk blog! I gør et fantastisk arbejde!

Annette

Jeg prøvede for nogle år siden dag- og natcremen og de var absolut ikke noget for min hud. De lagde sig som en hinde og jeg følte at huden ‘svedte’. Tror generelt ikke at min hud er glad for de der naturlige creme med mange olier i.

Annette

Hvornår ville i egentlig komme med en anmeldelse af Matas Natur? 🙂

Ulrika

Bliver det ikke meget spild med sådan en flaske?
Mine tuber klipper jeg altid over når de er ‘slut’, og min erfaring siger mig at der er ca en 3-4-del tilbage..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *