Fredagsfavorit: L’Oréal Studio Line #TXT

22.11.13
Studio Line #TXT linje

Studio Line #TXT linje

Du har sandsynligvis set de nye Studio Line produkter, hvor du køber ind. Hvis ikke du allerede har fyldt kurven, så er det på tide at komme i gang. Studio Line har gjort det igen, fem styks fænomenale produkter står side om side på hylderne, og priserne er som vanligt mere end rimelige.
Studio Line var STORT i slutfirserne og start halvfemserne. Der var et hav af forskellige produkter, som fungerede på alle tænkelige hårtyper.
I dag er trenden en anden, og Studio Line er blevet relanceret med færre, mere effektive og anvendelige produkter.

Va va voom
Mit hår er et ømt og temmelig forsømt område, og rigtig tit opgiver jeg nærmest på forhånd. Den eneste måde, jeg kan få noget som helst fornuftigt ud af mit hår, er ved at tilføre struktur på den ene eller den anden måde. Tørshampoo er effektivt et stykke tid og hårpudder kan forvandle mit hår til en meget stor høstak indtil næste hårvask. Det jeg har brug for er en fusion af de to. Og det er lige præcis sådan, man kan beskrive Studio Line #TXT Texturizing Spray. Det er let at få fylde i håret samtidig med, at det ikke bare ligner resultatet af en meget lidenskabelig nat…

Tidsfaktoren
Nøgleordet i mine kvaler med håret er selvfølgelig tid. Det handler om at prioritere tiden, og det er ikke altid min spidskompetence. Det kræver både lang tilvænning og en del ændringer i et ofte stramt program at få sat det hår. Det er noget sjusk, og jeg ved det godt! Men når nu tiden endnu en gang er løbet fra mig, så er det fantastisk med produkter, som virkelig gør arbejdet grundigt og effektivt.

Sådan gør du
Når jeg har valgt at skrive om alle produkterne samlet, er der selvfølgelig en mening med det. Jeg starter nemlig med at spraye håret med #TXT Wave Creating Spray. Der er ikke bare en enkelt lillebitte bølge i mit hår, og selvom L’Oréal godt nok lover mig naturlige bølger, så er mit hår mindst lige så glat, som det plejer at være. Og det er okay, jeg vil nemlig meget hellere have den struktur, som følger med brugen af den. Både i #TXT Wave Creating Spray og #TXT Texturizing Spray er der et mikropudder, som netop giver denne geniale struktur.
Efter føntørring sprayer jeg #TXT Texturizing Spray i håret og vupti, efter lidt roderi i håret er der både fylde og noget, der kommer tæt på at ligne en frisure.

Forkærlighed for voks
Fælles for de tre voksprodukter er, at man ikke behøver at bekymre sig om rester. Det er hæsligt, når håret klæber sammen og ender med at ligne en våd karklud oven på hovedet. Samtidig er de alle tre matte, det gør dem efter min mening meget lette at arbejde med, og håret bliver ikke tilført glans eller wetlook.
Dengang jeg havde rigtig langt hår, faldt jeg over en særlig sej og fantastisk molding paste. #TXT Molding Paste kan det samme, den er bare mat. Igen er det teksturen jeg går efter, og det, at jeg kan rode rundt i håret i løbet af dagen, er jeg vild med.
# Grooming Clay er lidt mere hård i det, og giver et fint hold, hvis det er fimrehårene, jeg angriber.
# TXT Rough Fibre Wax holder også på håret og er god, hvis der skal lidt hurtig fylde i håret.

Masser af gode ideer
Både på L’Oréals engelske YouTube kanal og på sitet Hairstyle.com er der masser af vejledninger og ideer til styling. Så der er ikke en undskyldning for ikke at lære at bruge produkterne.

Find produkterne i supermakeder, Matas, stormagasiner og i Matas webshop, de koster alle fem 64,95 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Tina Nielsen

Vil disse produkter være gode til langt men fint hår?

Helene Randløv

Hej Tina
Ja, det er de bestemt. Det er præcis den type hår, jeg har 🙂
Kh. Helene

ByMelchiors

Sværger til denne: http://www.beautybay.com/haircare/sebastian/craftclay/?mkwid=sgoXGD3Aq_dc&pcrid=10035227546&kword=sebastian%20craft%20clay&match=e&plid=&gclid=CIv_4byn-boCFUNe3godQ1MAvA
Fabelagtig, selvom mit hår er halvlangt og krøllet. Er mat, giver struktur, hold og man kan genopfriske håret med hænderne dagen igennem. Love it!!

Tina

Uha – Ser spændende ud – det produkt vil jeg da lige tjekke ud 🙂 Tak 🙂

laura

Tak for en god blog. Tak fordi I deler rabatkoderne. Jeg kan forestille mig at der ligger meget arbejde bag det. I ønskes en god weekend.
Hilsen
Laura

Katja Moikjær

Tusind tak Laura. Det er faktisk noget af det, der tager allerlængst tid, så jeg er glad for, du siger det 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *