Dagens mærke: Spa*Losophy

18.11.13
Comwell Spa*Losophy

Comwell Spa*Losophy

Det er sært, hvordan nogle af de produkter, som bare bliver tømt igen og igen, aldrig når bloggen. Det er vældig sjældent, man køber noget, hvis man ikke bryder sig om det, og Spa*Losophy finder gang på gang vejen hjem til mig. Comwell Spa og Wellness ved godt, hvordan man skruer en produktserie sammen. Og blandt nedenstående produkter er nogle af dem, som altså altid står hjemme hos mig.
Modsat duften på den lilla Spa*Senses serie vænnede jeg mig hurtigt til duften på Spa*Losophy. Det er en lidt anderledes duft, men den er rar på sin egen måde. Duften er ikke så kraftig, at den er svær at kombinere med noget andet, hvilket er en stor fordel, når man som jeg er mere eller mindre afhængig af både Salt Bodyscrub og Body Oil.

Cleansing Face & Body Foam
En rigtig dejlig sæbeskum, som jeg bruger til lidt af hvert. Først og fremmest er det muligt at spare en del på sæben, netop fordi den er i skumform. Her hjemme bliver den brugt både på kroppen og i ansigtet, og nogle gange endda som barberskum. Den klarer alle opgaver uden problemer.

Body Oil
Der har været andre olier i mit liv igennem tiden, men jeg tror, det er den syvende Spa*Losophy Body Oil, som står på mit badeværelse lige nu. Oftest reagerer min hud med kløe, hvis cremerne bliver for fede eller har svært ved at trænge ind, men sådan er det ikke med Body Oil. Den er drøj i brug, især når jeg bruger den lige efter badet.

Moisturizing Face Cream
Den er glimrende om sommeren, når min hud ikke behøver det store. Om vinteren derimod er den ikke rig nok til min tørre hud, min søn ville gerne prøve den, og han har været glad for den her i efteråret, fordi den netop ikke fedter mere, end det er til at holde ud.

Salt Bodyscrub
Den skal røres sammen hver gang, men jeg synes simpelthen at blandingen af olie og salt er helt perfekt. Det er en fin balance, og her er blandingen altså lige i skabet. Saltkornene er ikke for grove, og huden bliver blødere end blød, fordi olien fuldender behandlingen. Den holder virkelig lang tid, også selvom du vælger at bruge den på tør hud.

Foot Bath Salt
Fodbad er ikke rigtig noget, jeg dyrker, jeg bliver helt tosset af at sidde der og blomstre med fødderne i vand. Derfor er fodbade sådan noget, som jeg aldrig får gjort. Min kære mor derimod er rigtig god til at passe sine fødder, og gennem min barndom, husker jeg, hvordan hun altid sad med fødderne i vand, mens hun ordnede negle søndag aften. Det gør hun stadig, og hun har været rigtig glad for denne salt.

Foot Cream
For at give min mor en mere fuldendt oplevelse, var det selvfølgelig også hende, som testede Foot Cream. Den er fed og rar, og holder tørhed og revner væk fra fødderne både sommer og vinter. De to produkter er et rigtig godt par, og selvom fodbade måske ikke står højest på vores hitliste, så er det vigtigt at huske på at bruge noget tid på at forkæle sig selv, hvis det betyder et fodbad i ny og næ (med efterfølgende pleje), så skal du selvfølgelig gøre det.

Hand Cream
Som nævnt, er jeg hen af vejen blevet glad for duften, og nu synes jeg bare, at den dufter rent. Men da jeg begyndte at bruge den, krævede den altså lidt tilvænning, hænderne kommer trods alt i nærheden af ansigtet rimelig tit. Cremen har som de øvrige produkter en rigtig rar konsistens, og den trænger også forholdsvis hurtigt ind i huden. Den sørger for en god beskyttelse mod vind, vejr og de utallige møder med vand og sæbe. Og så har den en god størrelse, så den egner sig fint til tasken.

Resten
Ud over produkterne på billedet, som alle er nævnt herover, har jeg prøvet Body Lotion, som er let og lækker. Seriens tre masker gør også jobbet godt, og er værd at prøve, hvis man skal nå hele vejen rundt, og det skal være en fuldendt hjemmespa.
Som Spa*Senses serien er Spa*Losophy serien parfumeret men uden de 26 allergener parfumestoffer.
Du kan købe Comwells Spa serier på Comwell hotellerne, i Matas og Matas Webshop, priserne ligger fra 69,95 til 99,95 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Baysen

Jeg har for nylig fået serien hjem og er godt i gang med at teste. Umiddelbart er jeg størst fan af body scrub og body oil.
Mht. duften kræver den klart lidt tilvænning, men det lækre er, at den aftager og efter lidt tid bare bliver en “baggrundsduft” i stedet for at overdøve.

Sana

Jeg kan ikke anbefale salt body scrubben til folk med sart hud. Jeg har kun brugt den en gang, og den er bestemt ikke 100 kr. værd. Salt kornene er alt alt for grove, og huden efterlades fedtet pga olien i scrubben. Selv blev jeg en anelse rødlig der hvor jeg skrubbede min hud med denne scrub. Så brug ikke penge på denne body scrub :O

Helene Randløv

Hej Sana
Det er jeg så fuldstændig uenig i. Hvis man har sart hud, skal man generelt slet ikke bruge denne type produkter.
Kh. Helene

Eva S.

Jeg har prøvet nogle af deres produkter fra denne serie, og selv om jeg godt kan lide effekten, så kunne jeg desværre ikke vænne mig til duften. Heldigvis ville kæresten gerne have nogle af dem, og han er vildt glad for håndcremen 🙂

Amarilla

Den Body Oil er intet mindre end fantastisk! Også en af de bedste, som jeg har prøvet. 🙂 har faktisk ikke prøvet de andre produkter, men det kunne være at man skulle til det…

Mette

Jeg har prøvet den dybderensende lermaske et par gange, uden den helt store overraskelse bagefter. Nu prøvede jeg den igen for nylig, efter at have brugt en peel-off et par gange i stedet. Denne gang slog jeg voldsomt ud. Jeg håber at huden lægger sig igen. Produktet føles lækkert. Jeg har ikke kunne se en forskel efter brugen af den, men den har endnu heller ikke fået en fair chance en i fast periode.

Helene Randløv

Hej Mette
Det lyder som om du har en smule høje forventninger? Der er desværre ingen masker, som kan dybderense huden og fjerne for eksempel hudorme. Der er mange, som har en effekt, men langt fra alle. En ler maske vel opsuge overskydende fedt fra huden og det er mere eller mindre det, den kan.
Lad endelig være med at bruge den, hvis du slå ud af den.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *