Vinderen af gavekort til ShopUSA er…

11.11.13
ShopUSA lastbil

ShopUSA lastbil

Tak for alle de skønne svar i vores ShopUSA konkurrence. Det mindskede i hvert fald ikke min shoppelyst… I dag drak jeg kaffe med en veninde, der netop er kommet hjem fra New York. Det hjalp heller ikke… Så nu drømmer jeg om at tage til New York – “flybilletterne er jo billige”, siger I måske, men billetten er jo det mindste af det. Så jeg må nøjes med online shopping indtil videre.

Det kan Anne, som skrev denne kommentar, også glæde sig til:

Åh jeg kan ikke engang tælle på en hånd hvor mange gange jeg har lagt lækre ting i kurven for at finde ud af, at de ikke sender til lille Danmark! Og hvor er der da bare er godt konsept med ‘shop usa’ – endelig!!
Jeg har længe ville købe noget fra tarte, sephora og benefit, så måske noget fra dem af! Det ville være så lækkert, og en god start!:-)

ShopUSA har nemlig trukket hende som vinder af konkurrencen. Anne, du har vundet et gavekort på 1000 kroner til at shoppe på amerikanske webshops med. Jeg sender dig en mail direkte.

Læs mere om, hvordan du kan bruge ShopUSA til at købe ind i alle de amerikanske webshops, der ikke sender til Danmark, i vores oprindelige indlæg.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Anne

Tusind tak – det er jeg rigtigt, rigtigt glad for!:-D Knus

Katja Moikjær

Vi håber, du bliver glad for det

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *