Jule-mascara med glimmer fra L’Oreal

10.11.13
L'Oreal Volume Million Lashes Topcoat Glitte og Golden Black

L'Oreal Volume Million Lashes Topcoat Glitte og Golden Black

Så nærmer julen sig, og selvom vi er nogen, der gerne vil ignorere det er par uger endnu, så er julekollektionerne på vej i butikkerne.

L’Oreal har i år lavet to nye mascara med glimmer i anledning af julen. Eller teknisk set en mascara med guldglimmer og en transparent topcoat med glimmer til at lægge ovenpå almindelig mascara.

Volume Million Lashes Golden Black er en almindelig sort mascara tilsat guldglimmer. Hvis du kan huske sidste års Volume Million Lashes Diamantissime, så minder de utrolig meget om hinanden. Forskellen er selvfølgelig, at det i år er guldglimmer i stedet, men niveauet af glimmer er det samme – og det skuffede en del sidste år. Det er en fin mascara, men man skal kigge utrolig godt efter for at se noget glimmer. Man skal vide, det er der, for at se det.

Helt anderledes er det med Volume Million Lashes Top Coat Glitter. Det er IKKE en mascara, men derimod en trasparent top med perlemor og glitter til at lægge ovenpå sort mascara. Og det er smart, for det virker rent faktisk. Den giver effekt og glimmer, som man kan se, uden at det bliver for meget på nogen måde.

Resultatet er øjenvipper med det fineste perlemorsshimmer, som er festligt, uden at være overdreven.

Glittermascara er en bitch at fotografere, så I skal nok kigge efter en ekstra gang, men hvis I kigger godt efter, burde I kunne se fin perlemor til venstre og sort mascara med usynlig guldglimmer til højre. Hvis I klikker på billedet, så det åbner i et nyt vindue, så kommer det op i en bedre kvalitet (jeg ved ikke hvorfor vores blog sluger billedkvaliteten…)

Topcoaten er nem at lægge på en hvilken som helst sort mascara. Resultatet bliver pænest, hvis den sorte mascara ikke er tør endnu – men det kan også lade sig gøre at lægge den om aftenen på sort mascara fra om morgenen i en snæver vending.

L'Oreal Volume Million Lashes Topcoat Glitte og Golden Black

Sidste år blev Volume Million Lashes Diamantissime udsolgt, før nogen kunne nå at sige “glædelig jul”, men L’Oreal har fortalt mig, at de har sørget for bedre forsyninger i år. Jeg vil dog stadig fraråde at vente alt for længe, hvis du vil nå at få fat i en af de limited glitter-mascara.

Her kan du købe det
L’Oreal Volume Million Lashes Top Coat Glitter og L’Oreal Volume Million Lashes Golden Black koster 129 kroner stykket og kan købes i butikkerne fra uge 48. Allerede fra i morgen (uge 46) kan du dog købe dem på Matas.dk, hvor de bliver prælanceret.

Skal du prøve dem?

Og hvad syntes I om Diamantissime sidste år?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
L

Lidt urelevant til dette billede, men vil bare sige tak for en rigtig god blog, som bliver besøgt (så godt som) dagligt!!
Og en forespørgsel på et indlæg, omkring hår plejeprodukter. Synes jeg har testet utrolig mange hårkurer, olier, shampoo/balsam mm. og brugt mange mange penge på det..
Kunne i lave et indlæg, som kunne give svar på, om det har en virkning at købe frisørprodukter frem for dem fra Matas f.eks.?
Har prøvet utrolig mange forskellige hårkurer til tørt/medtaget hår, og er nået frem jeg, at jeg virkelig tvivler på, at den til 300kr, er bedre end den til 50kr, eller helt almindelig kokosolie for den sags skyld 🙂

Helene Randløv

Hej L
Tak for ros og dine besøg, det sætter vi stor pris på 🙂
Der er flere af den type indlæg på bloggen, prøv at søge selv eller brug kategorierne (produkter ->) så sent som i fredags repostede Katja et indlæg med en gennemgang af, hvor du kan spare penge (blandt andet på hårpleje). Afsluttende vil jeg lige kommentere på den med kokosolien… Det ER det bedste!!!
Kh. Helene

Maya Kirkegaard

Jeg har diamantissme, og for det første synes jeg den er virkelig ubehaglig at tage af (med makeupfjerner), den kradser på min hud. Og for det andet, synes jeg heller ikke man kan se glimmeret, desværre. Købte den også kun fordi jeg synes det lød skide sejt, med diamantstøv i en mascara, haha. Men det er ikke lige min favorit.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *