Fredagsfavorit: Organiqs Concealer

08.11.13
Organiqs Concealer

Organiqs Concealer

Hvad kigger du efter, når du skal finde en ny concealer? Mine præferencer er en cremet konsistens, der er let at tone ud. Der er mange concealere, som jeg alene på udseendet vælger fra. For eksempel de der ”pen med pensel”, dem bryder jeg mig slet ikke om, der kommer for meget produkt ud, penslen er elendig og så er der hygiejnen… Der er også en del firmaer, som har sådan nogle små tykke blyanter, dem har jeg aldrig så meget som værdiget et blik. Sikke en fejl!

Fordomsfuld
En dag jeg var på besøg hos nogle af de skønne PR damer vi samarbejder med, lå de nye Concealere fra Organiqs på bordet. Fingrene begyndte at klø, for nu havde jeg jo mulighed for at få bekræftet alle mine fordomme om rædselsfuld konsistens, umulige farver og håbløs påføring. Det var bare ikke helt sådan det gik. Til min meget store overraskelse var jeg vild med den. Den splatter nemlig ikke ud, sådan som jeg bestemt havde forestillet mig, at den ville. Den er heller ikke så fast, at den er træls at tone ud. Faktisk er den præcis den rigtige farve, lige tilpas cremet og lækker at arbejde med.

Præcision
Det var egentlig et helt andet produkt, som i virkeligheden gjorde, at jeg greb ud efter den buttede blyant. I foråret blev jeg nemlig rigtig glad for highlightere i blyantformat. Det er deres skyld, at jeg gav denne concealer en chance. Concealeren er fremragende til alt, hvad jeg har budt den af, rødme, mørke rande og andre uheldigheder, jeg ikke har haft lyst til at vise frem. Det, jeg er gladest for, er den super præcise og meget lette påføring. Den behøver så lidt arbejde, at den bliver brugt til det hele (også som highlighter ;-))

Perfekt på farten
Det er lidt meget at forvente uendelig holdbarhed af sin makeup, og det gør jeg egentlig heller ikke. Alligevel er jeg sindssygt dårlig til ”pudre næsen” i tide. Hvis det går vildt for sig, kan jeg måske lige svinge mig op til netop at mattere næsen eller tage lidt læbestift på. Det er helt håbløst og jeg ved det godt, men det ser ud som om, at Organiqs Concealeren til dels har ændret det. Nu ligger der nemlig en i tasken fast, og da den ikke behøver andet end lidt dupperi med en finger, så har jeg også fået den brugt. Det er store sager.

Organics Concealer findes i to forskellige farver. Den koster 110 kroner, og du finder den blandt andet i Magasin og i Magasins Webshop. Øvrige forhandlere kan findes på Organiqs eget site, hvor der også er webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Mette

Kunne det tænkes at et par pudderdåser som jer kunne lave en guide om hvordan man bruger en concealer?

Helene Randløv

Hej Mette
Hvad skal concealeren dække? Måske har vi allerede gjort det? Vi har i hvert fald en video, som netop omhandler concealer.
Kh. Helene

nanna

men hvor godt holder den så uden ekstra dupperi i løbet af dagen?

Helene Randløv

Hej Nanna
Afhængigt af hvor jeg har lagt den holder den rigtig godt. Den er dog dødsdømt, hvis jeg har lagt den langs næsefløjen, men der er IKKE noget, der holder på mig, når jeg lægger det der.
Alle mulige andre steder holder den fint 🙂
Kh. Helene

Anne

Jeg har søgt og læst på hvilke concealere i anbefaler, men ved ikke helt hvilken jeg skal vælge, den skal bruges til at dække meget mørke rander og jeg er sart, så ingen parfume. Hvilken vil i foreslå? 🙂

Helene Randløv

Hej Anne
Jeg beklager det langsommelige svar! Jeg vil ikke anbefale en concealer til at dække mørke rande, i stedet vil jeg til hver en tid anbefale en corrector i en orange/laksefarvet nuance. Hvis du synes det er for omstændigt kan du vælge en rødtonet concealer. Det er Katja, som gør sig i concealer, det er kun ganske sjældent, jeg bruger concealer. Mine favoritter er fra Bobbi Brown, MAC Pro Longwear, L’Oréal, GOSH og Organiqs. Make Up Store har Cover All Mix med tre farver i, som jeg har brugt i maaange år, den er virkelig praktisk. http://www.makeupstore.se/eeen/products/base/concealer/coverallmix
Lige nu mindes jeg simpelthen ikke hvilke af produkterne, der er parfume i, men GOSH er i hvert fald helt sikkert uden!
Kh. Helene

Julie Kathrine

Jeg købte ved et tilfælde en Organiqs pudder børste (den store runde). Var solgt med det samme! Nu søgte jeg efter flere produkter derfra, men kunne ikke finde deres egen hjemmeside men fandt i stedet jeres opslag og link….som desværre ikke virker mere 🙁 det linker dog til Nilens Jord – er det deres sub-brand?
Tak for et god blog post som altid 😀

Helene Randløv

Hej Julie Kathrine
Yep, det var netop Nilens Jord, der stod bag Organiqs. Hvis det er penslerne, du er særligt glad for, så har de stadig nogen på Med24. Ellers skal du nok vælge Nilens Jord, som i hvert fald ligner i forhold til kvaliteten.
Kh. Helene

Julie Kathrine

Mange tak for det hurtige svar Helene 🙂
Jeg smutter ind og bestiller straks.
Kh. Julie Kathrine

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *