Fredagsfavorit: Lush Santa’s Lip Scrub

01.11.13
Lush Santa's Lip Scrub

Lush Santa's Lip Scrub

Internettet er en sjov størrelse, når det gælder nye bekendtskaber. For snart et halvt års tid siden meldte jeg mig ind i en gruppe på facebook, hvor der primært bliver diskuteret skønhed og produkter. Det gjorde jeg mest for inspirationens skyld, fordi jeg synes, det er inspirerende og interessant at læse, hvilke skønhedsrelaterede udfordringer helt almindelige kvinder har i dagligdagen.

LUSH
For noget tid siden faldt snakken så på LUSH. Du kender sikkert konceptet fra udlandet, hvor de skønne produkter bliver præsenteret i bunker på meget rustikke møbler. Hvis du er en gammel krage (som mig) eller måske bare københavner, kan du måske huske, at vi har haft vores helt egen butik her i Danmark?
Forelskelsen i LUSH startede for mit vedkommende i Göteborg, hvor min mand boede de to første år af vores forhold. Når jeg for eksempel tog toget torsdag eftermiddag, betød det, at jeg havde hele fredagen for mig selv. Fredag morgen fulgtes vi som regel ind til city, hvor han kunne tage bussen videre til det tekniske universitet Chalmers, og så tøffede jeg rundt og shoppede på livet løs. I hans lille lejlighed var badeværelset (og køleskabet) fyldt med sjove ting, som jeg fandt i LUSH, og de første fem år vaskede vi kun hænder i sæbe fra LUSH. Måske havde vi gjort det endnu, hvis ikke sæben var udgået.

Det’ sørme det’ snart det’ juuuuuul
I september kom LUSHs julesortiment i den engelske webshop, og selvom jeg er fint tilfreds med at eksfoliere mine læber med en tandbørste eller lidt kokosolie blandet med sukker, så faldt jeg øjeblikkeligt for Santa’s Lip Scrub (som i øvrigt også består af de to ingredienser).
Prøv lige at se den farve, og så er der små fine røde hjerter i, nååååhhhrr! Den smager sødt og dejligt af vanilje cola, så det er endnu mere hyggeligt at skrubbe læberne. Der er selvfølgelig æteriske olier i, fordi det er naturlige duftstoffer i, så hvis du er sart eller allergisk, er det ikke løsningen for dig.

Eksfoliering af læberne
Det er klart, at eksfoliering af læberne ikke handler om at skrubbe det bedste, du har lært. Det skal være ganske blidt og derfor foregå stille og roligt. En sukkerbaseret Lip Scrub er derfor helt genial til formålet, fordi sukkeret hurtigt bliver opløst.
I vinterhalvåret bliver mine læber ofte lidt tørre, indtil jeg husker på at smøre dem oftere. Og det er i denne periode, at jeg især er glad for Lip Scrub. Santa’s Lip Scrub gør alt det den skal, og så dufter (og smager) den endda dejligt, når man bruger den. Regelmæssighed er godt, men du skal ikke bruge den for tit, for så gør den mere skade end gavn.

Santa’s Lip Scrub koster 5,50 £ altså lige knap 50 kroner for en ret stor dåse med 25 gram. Du finder den på LUSHs engelske webshop, som sender til Danmark. Portoen er pebret, så det er en god idé at tale med veninderne om en fælles bestilling.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Teresa

Bestilte du selv hjem? £8 er ret meget…
Overvejer også http://www.nakedbodycare.co.uk/, men der vil de have £10 for porto. What!

Helene Randløv

Yep, det gjorde jeg, jeg bestilte også en del 🙂
Kh. Helene

Natascha R.

Jeg har været Lush fan i mange år efterhånden – de laver virkelig gode, lækre og sjove produkter til yderst rimelige penge. Jeg har længe sukket efter en Lush-butik i Danmark og undrer mig egentlig også over, hvorfor der ikke findes én. Jeg er især glad for deres friske ansigtsmasker, og selvom jeg før har bestilt dem online (deres forsendelse plejer at være hurtig), er det ikke helt optimalt, når de skal opbevares på køl og ikke kan holde sig så længe.

Helene Randløv

Hej Natascha
Egentlig tvivler jeg på, at de kommer tilbage til lille Danmark, men man ved jo aldrig. Jeg har lige smidt en af maskerne ud, fordi den var nået at blive muggen, æv! Det er dog udelukkende mit åndssvage posthus, der er skyld i det. Hvilke masker er gode?
Kh. Helene

Baysen

Har længe syntes, at LUSH er et spændende mærke. Har dog stadig til gode at prøve produkter derfra…
Lyder iøvrigt interessant med den Facebook-gruppe. Er det sådan, at du vil dele navnet på den?

Helene Randløv

Hej Baysen
Ja, men gruppen er lukket, jeg prøver lige at finde ud af, hvordan og hvorledes :-* Så skal jeg nok vende tilbage 😀
Knus

Sandy

LUSH står også øverst på listen af must-shop når jeg besøger en veninde i london til jul. LUSH, Boots og The Who Shop (sidstnævnte er ikke skønhed haha).

Helene Randløv

Hej Sandy
Det lyder som en rigtig fornuftig plan, du skal bare sige til, hvis du vil have tips om andre produkter 😉
Kh. Helene

Eva S.

Jeg har i lang tid elsket Lush, har brugt det meget mens jeg boede i London. Nu har de dog så meget parfume i deres produkter (som jo gør at de dufter så lækker) at jeg ikke kan komme i nærheden af dem længere, uden at få hovedpine 🙁 Men de er helt sikker dejligt at bruge hvis man ikke er følsomt over for for meget duft. Elskede deres lotions, håndcremes og læbepomader 🙂

Helene Randløv

Hej Eva
Ja, det er helt klart et af de punkter, hvor jeg heller ikke er så begejstret, men deres Ultrabalm er heldigvis ikke sådan overdrevet i duften, og den elsker jeg.
Kh. Helene

helena

har hørt meget om det, men ved ikke om jeg skal bestille det :sweat_smile: . Er der nogle der kan hjælpe mig?

Helene Randløv

Hej Helena
Hvad ønsker du hjælp til? Hvis du ikke har lyst til at bestille fra UK, kan jeg anbefale dem fra Sara Happ, der også er virkelig gode.
Kh. Helene

Lullumut

Konceptet er så fint. Jeg har kigget på det i Malmø et par gange, og næste gang må jeg have noget med hjem 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *