Fredagsfavorit: Essie Snakeskin Magnetic Nail Color

11.10.13
Essie Magnetic

Essie Magnetic

De magnetiske neglelakker har aldrig før vundet mit hjerte. Mine oplevelser med dem var dårlige, kun én gang lykkedes det. Og der havde jeg ikke en jordisk chance for at vide, hvad jeg gjorde anderledes, det var nemlig i taxaen på vej til fest. Siden har jeg prøvet mange af dem, der har været i butikkerne med lige ringe resultatet hver gang. Fejlagtigt troede jeg det var magneterne, den var gal med. Det har det ikke været nogen af gangene.

Tydelig forskel
Det var først, da jeg stod med Essie Snakeskin Magnetic Nail Color i hånden, det gik op for mig, hvad jeg gjorde galt. I Essies lakker er der nemlig meget stor farveforskel på selve lakken og metallet, som skal reagere på magneten. Det der skal til er meget kraftig omrystning, meget kraftigere end jeg nogensinde har rystet en neglelak.

Overmodig
Da jeg havde prøvet både med og uden kraftig omrystning, satte jeg mig for at lave en gradient med tre af farverne. Det var et ret tosset projekt, men det lykkedes faktisk forbavsende godt. Og siden mit første forsøg, har jeg prøvet igen denne gang med et langt tydeligere slangemønster, som virkelig tog kegler hos mine egne mænd her hjemme men også hos alle mulige andre i supermakedet, bussen og andre sære steder. Faktisk tror jeg ikke mine negle nogensinde har fået SÅ meget opmærksomhed.

Sssssexy
Da jeg modtog lakkerne var min begejstring ret begrænset, fordi jeg synes farverne var for kedelige. Men da jeg fik prøvet magneten, ændrede min holdning sig med det samme. Som nævnt ovenfor er det farveforskellen mellem selve lakken og metallet, som gør hele forskellen. Det gør effekten langt mere tydelig, og spillet på neglene er virkelig meget fint. Derfor har jeg flere gange siden lanceringen i august haft helt uvante farver på neglene.

Lidt om kommende og nuværende kollektioner
Nu er disse magnetiske lakker på ingen måde en nyhed, de blev som før nævnt lanceret midt i august. Du har sikkert også tjekket Essies fantastiske efterårskollektion: ”For The Twill Of It” ud, hvis ikke synes jeg, at du skal gøre det snarest. Essie er nemlig en travl dame og i slutningen af november kommer endnu en kollektion i butikkerne, de er så pæne og kan bruges ovenpå alle dine andre lakker fra Essie. Der er mange, som kender kollektionen i forvejen, det er nemlig de fem smukke luxeffects, som endelig kommer til Danmark. Kollektionen bliver endda udvidet med flere lakker efter nytår, og som passioneret effektlak-elsker er det MEGET gode nyheder.

Essie Snakeskin Magnetic Nail Color er stadig i butikkerne, hvor de koster 99,95 kroner. Du finder lakkerne hos Matas, Stylebox, udvalgte parfumerier og Magasin. Du kan også købe dem i Magasin webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Kirstine Green Jensen

Jeg har selv købt en af snakeskinlakkerne og jeg synes at de virker over al forventning! Jeg, eller mine negle ;-), får også megen opmærksomhed når jeg bruger lakken, så jeg vil anbefale dem. Overvejer selv om Jeg skal købe en mere 🙂

Helene Randløv

Hej Kirstine
De er også bare vildt fine!
Det forstår jeg jo godt <3
Kh. Helene

Mette

Tak for rystetip. Jeg har selv prøvet den grønne, hvor det kun lykkedes mellemgodt på to fingre. Jeg vil prøve igen med en god shaker. Jeg har et par ekstra spørgsmål. Er det nok at ryste den een gang pr. hånd eller ryster du den for hver finger? Skal man bevæge magneten eller holde den stille og hvor tæt på holder du magneten?
Den var så cool, nærmest 3D agtig på de fingre, der lykkedes, men det skal helst lykkes på alle, ellers er det knap så tjekket:-)
Tak for hjælpen og god weekend!

Helene Randløv

Hej Mette
Tro mig! jeg har prøvet SÅ mange gange med andre magnetlakker og fået et træls resultat. Det kan godt lykkes med en meget grundig rystning, hvis du arbejder hurtigt. Jeg lukker lakken mellem hver lakering, så kan man lige så godt ryste den igen jo :-D. Magneten skal TÆT på, så tæt at den næsten rører, altså højst to millimeter vil jeg sige…
Jeg bevæger magneten, først på midten så hver side.
Sådan får jeg et godt resultat 😀
Kh. Helene
Og du spørger bare løs, hvis jeg ikke forklarer det godt nok :-*

Katja Moikjær

Kære Pudderdåse
Jeg kan ikke finde ud af de p…. l…… neglelakker. Der kommer hverken snakeskin eller effekt på mine negle, og hvis der gør, så kommer der kun på meget små partier af neglene.
Hvad gør jeg forkert?
Kh. Pudderdåsen

Helene Randløv

Kære Pudderdåse
Where to start….. 😛
Ryster du lakken godt, altså VIRKELIG godt? Holder du magneten tæt nok på? Bevæger du magneten undervejs? Lakerer du én negl af gangen?
Kh. Pudderdåsen

Bodil P

Den nederste grå er godt nok superflot – hvad hedder den? Bare så jeg er sikker på at købe den rigtige!

Helene Randløv

Hej Bodil
Den er mere grøn og hedder Crocadilly 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *